jant düzeltilirmi düzeltilirse kim

Merhaba arkadaşlar.
2015 XMAX 250 ABS scooterımın arka jantında hafif bir yamukluk var.
İstanbul’da birkaç “bilgisayarlı jant düzeltme” yerine gittim fakat kimse motosiklet jantına müdahale etmek istemedi.
İstanbul’da motosiklet jantı düzelten güvenilir bir yer bilen var mı?

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Sökmek angarya gelmiş, ya da cesaret edememiş olabilirler. Haklılar genelde otomobil lastiğine çalışırlar. Kayış mayış bir sürü şey görüyor farklı. Motosiklet lastiği üzerine çalışan bi lastikçiye git. Balans tutmuyorsa doğrultmaya gönderir zaten.

O işin piri İzmir de Motomekhan dır , anlaşmalı kargo ile ücretsiz gönderi yaparsın jantı düzeltirler , telli ise akortunuda yaparlar , yeni lastikde alacaksan Rahmetli Tilki Selim'in selamı var dersen güzel indirimde yaparlar 😁
İstanbul'da ustaların ustası Kenan abi vardı da çok yaşlandı bıraktı işi , Bostancı ve Ümraniye sanayide de motosiklet jantı düzelten yerler var ama tecrübem yok kendileri ile..

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
O işin piri İzmir de Motomekhan dır , anlaşmalı kargo ile ücretsiz gönderi yaparsın jantı düzeltirler , telli ise akortunuda yaparlar , yeni lastikde alacaksan Rahmetli Tilki Selim'in selamı var dersen güzel indirimde yaparlar 😁
İstanbul'da ustaların ustası Kenan abi vardı da çok yaşlandı bıraktı işi , Bostancı ve Ümraniye sanayide de motosiklet jantı düzelten yerler var ama tecrübem yok kendileri ile..
Motomekhan tel akordunu da kargo ile gönderince yapıyor mu?
Yani burada sanayide ustaya tekerleri söktürebilirim. yolda kargoda tekerlere hasar gelmez umarım.
Yani şu anda lazım değil ama 40bin olmak üzere motor, belki lazım olur diye sordum.

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Motomekhan tel akordunu da kargo ile gönderince yapıyor mu?
Yani burada sanayide ustaya tekerleri söktürebilirim. yolda kargoda tekerlere hasar gelmez umarım.
Yani şu anda lazım değil ama 40bin olmak üzere motor, belki lazım olur diye sordum.
Ya abi 5 civata, 1 somun sökeceksin usta ne ya. Biraz elini pislet. 4 tanesi zaten ufak. Diğer ikiside sana zor gelmez.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Ya abi 5 civata, 1 somun sökeceksin usta ne ya. Biraz elini pislet. 4 tanesi zaten ufak. Diğer ikiside sana zor gelmez.
Zincir yağlamaktan ötesi beni zorlar. Mecbur kalmadıkça uğraşmam.
iki tekeri birden sökünde motoru dik tutacak ortamım da yok. Ustanın dükkana götürürüm orada o söker, tekerleri paketler kargoya veririz, geri gelince yine takar.

Bostancı sanayide özsaygılı var, işlerinde çok iyilerdir, ama orada motosikleti kaldırıp tekeri sökecek yerleri yok. jantı götürürsün işlem yaparlar.

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Faruk ustanın telefonunu yazayım ihtiyacı olan ulaşsın @espresso
+905396001805
GS'e sıfır lastik takmış geçenlerde. Motor lastik takıldıktan hemen sonra satışı alınarak arkadaşıma geçti. Lak lak sesler geliyor diye çözemedi alan arkadaş. Özgörkey karşısındaki Göksel abiye götürünce ortaya çıktı. Bijonları sıkmadan göndermiş. Motoru satan sığırında haberi yok(yalan makinesiydi zaten) Motoru al sat için aldığı ve önceden bildiğimizden aldık. Faruk yakın arkadaşım lastikleri ona taktırdım dedi. Faruğa selam söyledik. Konuyu kapattık. Eskiden ok ama bu olaydan sonra önermem.

GS'e sıfır lastik takmış geçenlerde. Motor lastik takıldıktan hemen sonra satışı alınarak arkadaşıma geçti. Lak lak sesler geliyor diye çözemedi alan arkadaş. Özgörkey karşısındaki Göksel abiye götürünce ortaya çıktı. Bijonları sıkmadan göndermiş. Motoru satan sığırında haberi yok(yalan makinesiydi zaten) Motoru al sat için aldığı ve önceden bildiğimizden aldık. Faruk yakın arkadaşım lastikleri ona taktırdım dedi. Faruğa selam söyledik. Konuyu kapattık. Eskiden ok ama bu olaydan sonra önermem.
Haydaa işine önem veren biri idi ama çok ciddi bir hata , kafa dağınıklığı kaldırmaz böyle şeyler , geçmiş olsun arkadaşa da 😔

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Açıkçası hiç ihtiyacım olmadı ama jant akorduna ihtiyacım olsa, yine gidecek başka bir yer bilmiyorum. Kaç defa custom yapılan tel janta dönen ya da jant değiştiren harleyler gitti ona etrafımdan. Hiç birinde sorun olmadı. Ama lastik değiştirmeye falan gitmem dediğim gibi bu olaydan sonra. Söker jantımı götürürüm yaptırır getiririm gerekirse.

Motosikleti
XV250 - FZ6
İstanbul'da ustaların ustası Kenan abi vardı da çok yaşlandı bıraktı işi ,

Fikirtepe'deki Kenan Usta mı bu, sonradan Kartal Sanayi'ye taşınmıştı sanırım. İyi ustaydı.

Motosikleti
XV250 - FZ6
Hiç haberim yok doğrusu.
10 senedir görmedim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba arkadaşlar.
2015 XMAX 250 ABS scooterımın arka jantında hafif bir yamukluk var.
İstanbul’da birkaç “bilgisayarlı jant düzeltme” yerine gittim fakat kimse motosiklet jantına müdahale etmek istemedi.
İstanbul’da motosiklet jantı düzelten güvenilir bir yer bilen var mı?

Ümraniye Özsaygı otomotiv var tavsiye ederim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar