herkeze cok slm öncelikle zsara resimler icin ayrica cok teşekkür bu motor icin cok şeyler yazdin cok caba gösterdin almak icin bun yazilarindan biliyorum.satma nedeninde mantikli bende senin yerinde olsam aynısını yaparim. hersey istedigin gibi gelişir inşallah.
desertstorm kardeşim cok şeyler söylenir bu motor hakinda herkez ister alirken iyi bir motor almak bunu kullanicilarinada sorariz danişiriz.kimi iyi söyler kimi kötü.ama kardeşim egri oturup dogru konuşmak lazim ya bizim verecegimiz para nekadar 3000ytl dimi
başka marka modellerinde 250cc modelleri var gönül ister onlardan almak ama biliyorsun aralarinda 2 veya 3 kat fark var eger ki paran varsa zaten ben sana hic demem bu motoru düşün diye hemen git onlardan birtane al. senide anliyorum cünki ayni durumda bendeyim benimde maddi yönden sıkıntım var bu yaz nişan hazırlıgı icinde olmam engelliyor motor almamı yazdan sonra inşallah.
yinede alirsam böyle birsey alirim cünki malum para sıkıntısı. ben bu motoru gördüm görünüş olarak diyebilecegim bu fiyata böyle bir motor gercekten güzel kullanan arkadaşlar zaten artisini eksisini söyleyecekler.
ben kimseye neden olmak istemem herkez kendi hür iradesini kullanıp alacak.
Ben bir olayi sizinlen paylaşim bir arkadaşim motor aldi ama önceden motor sevdaligi yoktu.bakin motoru alali bir 4 ay olmadi motor haşat icinde bir kere yikama bile yikamadi. birgün yanimiza geldiginde motorun ortasindaki mil yani arka teker ve gövdeyi tutan mil yariya kadar cıkti biz fark ettik dedik bunu görmüyormusun diye. eger yolda giderken zaten o cıkmiş olsa hic kurtuluşu yok.demek istedigim motorun dayanmasi yipranmamasi daha cok bizim elimizde bunlar kul yapisi allah yapisi degil. en iyi marka modelide al ver onu hic bilmeyen birinin eline 3 ayda motoru taninmaz hale getirir.
benim söylemek istedigim bunlar kafanizi şişirdigim icin özür dilerim.
KOCADAY arkadaşim ya kesin istanbuldada vardi böyle yapan yerler cünki türkiyede yok yok hersey yapiliyordur ama yerini bulmak gerek. eğer bende bu motoru alirsam senin gibi araştircam bunu yapan yeri.inşallah senin bu yazina cevap verecek biri cıkar bizde bilgileniriz. kocaday resimdekini biraz fazal abartmişlar bence. bu zealsunun resimleri arasinda giranajli olani var bilmem gördünmü bence o daha güzel duruyor. yaptiracagin zaman bu resimi getir bunu yapanlar ona bakarak birsey ayarlarlar kesin.
TORNEDO sanada yazmadan gecmek istemedim

diyeceksin söyle bady remzi heheh ne diyim be tornedo kendine iyi bak inşallah erkenden sen motoru alirsinda bize daha iyi bilgilerverirsin. cumartesi motor magzasina gitmiştim diye söylemiştim ya orada adama söyledim motoru caliştirmamiz mümkünmü diye adam yok dedi ugraşmak istemedi ben motoru incelerken egsozun icine parmami soktum baktim calişmişmi diye motor calişmiş siyah leke oldu parmagim ama adam ugraşmak istemedi neyse buda onun müşteri anlayişi diyelim.
tornedo şimdi diyeceksin ya bady remzi allahtan yazacak şey bulamadin birde bulsan ne yazardin diye hehehehe. kardeşim kendine iyi bak hersey gönlünce olsun.
BÜTÜN MOTOR SEVDALİSİ ARKADAŞLAR KENDİNİZE COK İYİ DAVRANİN BYY