Abi bnm boy 1.78 80 kiloyum terazi burcuyum bekarım :queen:
ya gerçekten motor dehşet bişi.Yane kas yapısını çok güzel yapmışlar.ben cbr 125 e bindim abi beni etkilemdi açıkcası.Ve lastikleri falan baya kalın motorun.Kanuni ye ne bindim ne gördüm ama topic lerinde çok dolaştım.:wiinkk: niceman mi öyle bir dost var orda.O açmış zaten topic i ama adam alcağına pişman deil ama çok problemi oldu şu ana kadar.Küçük de olsa uraştırıo ve soğuyorsun motordan.evet bu motor çok tutulmuyor.Nedeni ise bence reklam eksikliği sonuç olarak bu topic olmasa bende bilmezdim o yüzden BBRR ye bir adet :rendeer: (Nick doru yazmışımdır umarım

).
Abi motorun eksi yanlarından bir kaçını sıralıcam:
1-Motor soğukken genellikle kışın jikle çekili de olsa kullanmak da zorlanmak(Bi kaç arkadaşın problemiydi)
2-Motorun ön disk fren yağının göstergelerin üzerinde sağda durması bence bozmuş olayı ama değiştirebiliriz.Bayide bi adam onu bilerek oraya koyduklarını söyledi.Çünkü önemli bir yağ olduğunu unutulduğunda büyük tehlike yarattığını söyledi.Mantıksız deil :cat:
3- Grenaj eksiği ki bence çok büyük bir eksik...
Ben motoru almadım...Ama almıcam deil

Bayisine gidip foto ve video almak için taaa kalktım izmirin bir başına gittim sizler için vede kendim için sizler içinde fotoları ve videoyu attım :cat: Ama bayi bana 3.500 fiyat çekti 3.100 deilmi bayi fiyatı dedim adam biraz şaşırdı ve dedi ki: Polen bize servis sağlamıyor kendi servisimizi kullanıyoruz.Servis parasıyla bu paraya geliyor dedi.Pek inandırıcı gelmediki bu gece şikayet edicem.En son 3.400 olur dedi.Abi bak biraz üste sıfır bir motor 2.750 ye kırklarelinde satıyordu.Daha poşetini çıkarmamışlar.Bence kaçırma derim.Ben öss den sonra almak istiyorum.O zmn işe girip iş parasıyla alacağım ondan o motoru alamadım(kırklarelindeki).Eğer satılmazsa o motor bende olur:wiinkk: