arkadaşım öncelikle hoşgeldin aramıza:cat:
Sanırsam ilk mesejaın selam olarak gemiştir.
Neyse kardeş şimdi bu motoru biraz daha açayım sana.200cc bir motor 18bg mi öyle bir şey.Neyse motor 170kg ve cbr dahil bir çok motordan ağır.Buda sanırsam sağlamlığı konusunda bir bilgi veriyor sana.Hızlanmaya gelelim.Sonuçta 200 cc ve 18 bg civarında bir motor.500 cc ve 20bg üsünte 100kg civarında scooterlar var.Sence kim gecer? Tabiki scooterlar.Ancak onların fiyatları bir haylı uçuk.Motoru alması sana kalmış.Race görünümlü bir motordur bu.Öyle abartılı bir ses abartılı bir kalkış beklemek ayıp olur.Beni 50 kg bir motor da geçer ama caddede ikimiz çıksak benim motorum dikkat çeker:cat: Ayrıyeten çift disk önde tek disk arkada fren sistemi var.Sen almak istiyorsan hiç uğraşma al

çünkü alanlar memnun ve bir problemi olan yok.Karar senin.Ama burada cbr e egzoz dumanı yutturan arkadaşlar var.Gözümle görmedim ama yalan söylemez kimse.cbr de geçse çok umrumda deil.Benim alacağım motorun son hızı zaten 120-140 race deil anlayacağın.Başka bir şey sormak istersen yardımcı olacağım.
Semih ben fotoları göremiyorum.Sözünü tuttuğun için teşekkürler!
Bugun babamla biraz sert tartıştım hala almaya taraftar deil.Belli oldu ben alacağım.Neyse dua edin herşey yolunda gitsinde alayım şunu.Kız arkadaşımda istiyor.Artçı olarak izmirde bu modelden 2.motorla gezeceğim.her yerde gözleri üstüme çekeceğim :cat:
copycat' Alıntı:
arkadaslar hepsi hemen hemen birbirinin aynı ama denenip de memnun kalınmış olanları almak dsaha mantıklı deil mi mesela keeway veya regal raptor gibi
Bu da arkadaşımızn ilk mesajı