grafiker' Alıntı:
aitho seninde hayırlı olsun yeni motorun... bu arada ehliyetsiz ben bunu kullancağım ilk zamanlar çok fazla çevirme oluyormu motorculara ?
Selamlar grafiker;
Öncelikle teşekkür ederim, ehliyet olayına gelince benim kuzen 150YTL verip bahçelievler tarafında biyerde kayıt yaptırmış temmuz dönemine sanırım toplamda 280-300YTl gibi bir paraya hallolacak.
Walla çevirme konusu biraz karışık, benim 3 yılı ehliyetsiz olmak üzere 10 yıllık motorculuğum var ama inan iki ya da üçü geçmemiştir polis çevirmesi, onlarında biri direk ceza kesmek içindi zaten.
Birkaç arkadaşım var ehliyetsiz cayır cayır geziyorlar ama en temizi tabiki ehli olup ehliyet aldıktan sonra. Trafikte herhangi bir durumda %100 haklı olsan bile haksız duruma düşüyorsun, hele hele allah göstermesin bir kaza durumunda ölüm falan olursa taammüden cinayetten yargılıyorlar adamı mahkemede.
Birde bizim makineler için fısıltı gazeteleri çok iyi konuşuyor, 35000-40000km arızasız, üst kapak contasıyla 75000 km falan deniliyor, yakın çevremde anlamsız bir biçimde aşırı sağlam olduğunu söylüyorlar bu motorun. Umarım haklı çıkarlar.
İyi Seyirler...