not_fear' Alıntı:
grafiker kardeşim ben bayrampaşaya gelsem seni ve motorunu görebilirimiyim
birer de hatıra fotosu çektiririz bi fotografçıya :queen: hehehe
formu pek takip etmiyorsun galiba, ben fotoğrafçıyım zaten ama şuan motor elime daha geçmedi, sanırım yarın veya cumartesi günü alacağım.. uygunluk raporu gelecek demişti bayi.. bugün o gelir plaka ruhsat işlemleride hallolur sanırım.. şuan için motor bayi de üzerinde satıldı ve altına adımı yazmışlar..
isteyen herkes görmek için gelebilir ama bi hafta müsade edin biraz öğreneyim. sonra zaten stüdyoya sokacağım motoru fotoğraf çekmek için sonra çok kalite fotoğraflar ve video görüntüleri koyacağım....
birde yukarıda ki yazılarda bi arkadaş motorun fotoğrafta pek güzel görünmediğini yazmış.. bi fotoğrafçı gözüyle şunu söyleyebilirim uygun ışık koşullarında ve ışık oyunlarıyla bir nesne çok kötü ve çok güzel görünebilir.. bu tamamen fotoğrafçının elindedir... cep telefonuyla karanlık ortamda çekilmiş bir fotoğraftan çok fazla birşey beklemeyin.. bugün için görmek isteyen cem-tek motorda benim motoru görebilir. ama yarın o büyük ihtimal orada olmayacak

... sonra da stüdyoma beklerim sizi...
Hepiniz için dualarım sizinle ben taa geçen yaz almayı çok istiyordum.. hatta bu siteye üyeliğimden anlarsınız ama kısmet bu yazaymış.. ve yaşım 25, her şey istediğin anda olmayabiliyor, sebepli nedenlerle alamayan arkadaşlarda fazla takmayın.. bir şeyi çok istiyorsan elbet zamanı gelecektir muhakkak, inşallah.. Herkese saygılar, selamlar...