bozkurt26' Alıntı:
yaw millet neden hondanın üstünlügünü kücümsüyorsunuz cbr 125 kendi segmentinde :cat: 1 numara adamlar yapmış helal olsun ve su cinliler ülkemizin ekonomisini çökertiyo :farao: ama siz hala cin malı diye tutturuyosunuz bu japonlar en iyi yaptıgı şeyi yapıyorlar racingler:cherry: varmı üstüne ve unutma cbr125 in abileri var namı büyüktür zealsunun kimsesi yok kimse ona referans vermez cbr125 r ,a cbr1000rr kefil ya buna ne demeli düsünün bakalım????????:queen:
Kendi segmentinde bir numara öyle mi.....

r:

r:
bana o dediğin segmentte bi tane rakip söylesene CBR 125 e...:bounce:
bulabilecen mi bakalım ona rakip....
Ben söyliyim bulamazsın çünkü öyle bir segment yok...
Yani 125 cc racing diye bir segment var ancak CBR 125 i bu segmente dahil etmek. Zat ı ile burgman ı boyu posu benziyor diye maxi scoter sınıfında bir görmek gibi bir şey......:farao: :farao:
Her zaman şunu söylüyorum ;
CBR 125 tek kişinin koştuğu bir yarışta birinci durumda giden bir atlet gibidir....
Şimdi yine bana CBR düşmanı diyecekler ancak durum bundan ibaret..:rendeer:
Bu sınıf eğer ki diğer büyük firmaların ilgisini çekse yamaha örneğin R 125 , Suzuki GSXR 125 veya kawasaki zx 125 r diye bir 4 zamanlı modeller çıkarsa
o zaman aralarında kapışabilirler....
hyosung topicinde bir arkadaş yazmıştı. GTR 125 R modeli varmış almanyada , buraya gelir mi acaba.....:wiinkk: :wiinkk: