yurdum ınsanı.Bakarmısınız....

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hastalıklı beyinlerin hastalıklı işleri..

Gerek yok bu kadar kızmaya.Adam haklı görmemiş hiç bi bayanın vitesli motor kullandığını.Hatta gerek duymuyor ya da kafasında canlanmıyor.

Bayanların motor kullandığını görünce sevinen bi biz kaldık sanırım.

:D

ben gordum bızım bayan hoca yarı otomatık mondıal kullanıor cok kotu gozukuo ustunde dusunsenıze bıde ara gaz cektıgını sınıfta muhabbet edıoz hoca dıo salalım mı mıllet guluo falan

Son düzenleme:
abi kimlerden araba kullanmayı öğreniyoruz ya birkere denk geldi bir sürücü kursunun direksiyon hocası arabayı çıkaracak önde hyousung motor var arkada taksi yanına aldı erkek öğrencisini bir geri yaptı bir ileri yüklendi motodan kurtardı zanneti a.g.koskoca motor yerde sahibi de yoktu başında sonra bilmiyorum ne yaptılar abi direksiyon hocası bir arabayı çıkaramazsa acemi neyapmaz

Forumdan Uzaklaştırıldı
motor kullananan tabıkı pekcok tanıdıgım var ancak ben kımsenın tabıkı kendımınkınınde yere felan dusup zarar gormesını ıstemıyorum.kursa sonucda parasını vercez onların aracları zaten sureklı bakımda..oyuzden..buarada benım ehlıyetım var scuter kullanıyorum

125cc lik motoru kullanmaya b sınıfı yetmiyo illa a2 alman gerekli..:cat:

kendi canına kıyamıyosan korumalık kullanman şart motoruna gelince onuda dikkatli kullanırsan sorun olmıcaktır kendine güven ben bu işin altından kalkarım dersin kendini rahatlatırsın scooterda ilk acemilik 15 dakka ile yarım saat arasında değişiyo kişiye göre..:rendeer:

o gerzek kurs sahibi hizmet veremicek kadar aşağılık bi insan ki sana ne işin var motosikletle demiş adama bak sanane yaa parasıyla değilmi kardeşim..:farao:

ßenCe Sen Tanıdığın ßiriSinden Yardım iSte YohKsa Çözümü YohK ßende ßöLe Düşünüyorum aMa Ne aÇıdan DerSen Türk miLLeti iŞte Severim Wardır ßöLe anLamsız HaykırıŞLarı :)

yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ve yazıkkkkkkkkkk

kelimenin bitti anlardan biri sadece gülerim yuh yaa
:mrgreen:

neresi orası merak ettim şimdi?
:):silent::pale:

traji komik bi durum...

Hey maşallah, edebiyata bak :mrgreen:, ayıp ayıp kızlar motora binermi aa aaaaa :cherry:

ohaa yaa bu ne biçim bi ayrımcılıktır cümleye bak napcan kız basına yarışa mı katılcan
bu tip düşünenleri eshefle kınıyorum :farao::farao:

Forumdan Uzaklaştırıldı
dun yasadıgım bır olayı sızınle paylasmak ıstedım..:pr:

gecen yazdan buyana scuter kullanıcısıyım-ehlıyetlı-ancak bu yaz vıteslı bır motor kullanmak ıstıyorum.bunun ıcın ehlıyet aldıgım kursu aradım.zıra gecen senede kurs ucretını yatırıp tenık temel hıcbır bılgı almadan-cunku ole bır bılgılı yok-sınava gırdım.sonucda bız Turk mılletı olarak anadan dogarken ogrenıyoruz motor kullanmayı:pr:neyse...aramızdakı dıalog aynen sole gectı:
--vıteslı motor egıtımı almak ıstıyorum.bunun ıcın motor ve egıtıcınız varmı?
--yok kardesım..ayrıca pıyasada gecerlı olan otomatık vıtes napcan vıteslıyı ogrensen yarıslaramı katılcan kız basında..hem yanlıs anlama gormedım senı,bacımsım sımdı ogretcek var desem sana sen hıc tanımadıgın adamın arkasına otururmusun??bosver sen bu ısı..:pr::pr:

ve ben hıc bıısı dıyemeden kapadım tlfnu.şaka gıbı..dumura ugradım..

Buna Benzer Bi Durumu Bende Yaşadım....

Bu Yıl A2 Ehliyetime Pendik'te ki Bir Sürücü Kursuna Kayıt Oldum. Ne Zaman Motosiklet Sürdüreceksiniz Dediğimde Biz Motosiklet Sürmeyi Öğretmiyoruz Dedi, O Zaman Neden Bu İşi Yapıyorsunuz Dedim, Adamın Verdiği Cevap Şu,
Sen Motosiklet Sürmeyi Bilmiyormusun, Sana Kayıt Olurken Sormadılar mı Bilip Bilmediğini, Bilmediğini Söyleseydin Ben Seni Kayıt Etmezdim!!!
Ne Kadar Ahlaklı ve Dürüst Bir Kurs Eğitmeni... Bana Motosiklet Sürmeyi Öğretmek Zorunda Değil mi Bu Kurs ?

dun yasadıgım bır olayı sızınle paylasmak ıstedım..:pr:

..hem yanlıs anlama gormedım senı,bacımsım sımdı ogretcek var desem sana sen hıc tanımadıgın adamın arkasına otururmusun??

ben pek anliyamadim sanirim...artci olarakmi motorsiklet ögretiyor TR de???
baba bu ne yaaaaa

ahahaha:) süper yaaa

ne yani brine böle dedi diye zihniyetsizmi oluyo lan adam doğruya doğru adam fıkra gibiymiş

1 sene önceki konu hortlamış, arkadaş öğrenmiştir heralde sürmeyi :)

malesef ülkemizde bu işler böyle direksiyon eğitimi falanda hikaye kurslar nerden ne koparırsam kar hesabı yapıyorlar ben 'b' sınıfı ehliyet alırkende öyle dediler eğitimin ilk günü arabayı düzgün sürdüm diye sen bu işi biliyosun bidaha gelmene gerek yok diye.:farao:

bu ülkede bide bayan olma faktörü var tabi onların yaşadıkları olaylar daha zor hele ki böyle bir yönetim zamanında.

Zihniyet aynen şu,kadın kısmının motorla ne işi olur otur evinde çocuğuna bak örgünü ör :pr:Geçti o devirler dayıcım sen ilk önce telefonda bir bayanla nasıl konuşulur onu öğren ama tabiki bunu öğrenmen uzun yıllar alıcak,eğitim şart bu ülkeye.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar