Yorumunu siz yapın...

Dün öğleden sonra uzun bir süre görmediğim bir arkadaşım yanıma geldi.Motosikletimi trafik polisi bağladı ehliyetim olmadığı için alamadım v.s. dedi.Polisler ehliyetli birisini bul gel motosikletini al demiş.Neyse bende olur dedim.İşin aslını öğrenmek üzere çıktık yola, tabi biz olay yerine vardığımızda ne motosiklet nede trafik ekipleri yoktu.Sonra arkadaşın babası aradı, motosiklet bağlanmış eve gelin dedi.Arkadaşı evine bıraktıktan sonra dükkana geldim.

Asıl konu şimdi başlıyor;

Aradan şuan yaklaşık 30 saat zaman geçti ve biz az önce dükkanda aradığımız bir çantayı bulamadık.Olayın aslı, detaylı düşününce orataya çıktı.

Dün ben yokken 3 kız gelmiş.Önce kontör sormuşlar ve paramız yetmiyor sonra alırız demişler.Birisi masa açtırmış (internet cafe işletiyoruz) diğeri ise tost istemiş.Sonra masa açtıran abimi yanına çağırmış ve oyalamak için sorular sormaya başlamış. Diğeride babamı, kola tost muhabbetine oyalamaya başlamış.Bu esnada bir diğeri kontör dolu çantayı çekmeceden alıp kaçmış.Kızlar 20 ytl para bırakıp biz kontör parasını alıp geliyoruz demişler.Ne tost için geri dönen oldu nede kontör için.Ben o esnada burada olsaydım bu olay büyük ihtimal ile yaşanmayacaktı.Çünkü kasa boş kalmayacaktı.Gezmek amacıyla gitmedim, sadece bir arkadaşıma yardımcı olmak istedim.Sonrasımı... 1000 ytl civarı kontör yok. Babamlar karakolda ifade verdiler.Aynı eşgalde kişiler bir kaç gün önce başka bir dükkanın kontörlerinide çalmışlar.Bir kadınında çantasını.

Benim kızdığın nokta ise, iyilik yapmanın, yapmaya çalışmanın mükafatı bumu.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ya paşam inan böyle şeyleri görünce sinirlerin çekiliyor. Acaba biz salakmıyız senelerdir çalışıyoruz bu herifler 10 dakikada 1000 ytl kazanıyor.

turkcell ile görüşürsen çaldıkları kontürlerin hepsini iptal ettirebilirsin. 2005 yılında turkcellde çalışmıştım bizimde başımıza gelen olayda bütün kontürleri iptal ettirdik.

Özer geçmiş olsun birader.Ne iyilik karşılıksız nede kötülük cezasız kalır arkadaşım.Sen yine iyi düşünmeye devam et.

Sağolun arkadaşlar. Fulish söylediğini dikkate alarım fakat elimizdeki kontörlerin seri numaralarını bilmiyoruz.

özercigim geçmiş olsun üzüldüm valla,ama kontörlerin seri numarasında hangi telefona yüklendigi belli olur biliyorum,tekrar geçmiş olsun.

Giden mala üzülmektense kalan cana şükretmek gerek.

Nevarki Mal canın yongasıdır.

Helede İtin köpeğin yediğini bilmek en kötü yanıdır. Adama fene koyar.

Zıkkım olur inşallah

Geçmiş olsun kardeş.

Özer arkadaş, geçmiş olsun:pale:
Hırsızlar plansız çalışmazlar, sen orada olsan kqasayı boşaltacak bir sebep ve bahane yaratırlardı emin ol, ssorumlusu sen değilsin emin ol:cat: tekrar geçmiş olsun arkadaş

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ö.Z.€.R;925807' Alıntı:
Sağolun arkadaşlar. Fulish söylediğini dikkate alarım fakat elimizdeki kontörlerin seri numaralarını bilmiyoruz.

Kesin o işin peşine düş paşam. Sende seri numaralı yoksa bile aldığın yerde mutlaka vardır zaten sıralı. Sana yararı olmasa bile satamasınlar o kontürleri.

size toplu gelen kontörleri getiren kişide mutlaka vardır o gün içerisinde sattığı kontörlerin seri numaraları,üstüne gitmek isterseniz olayın...çok geçmiş olsun

ozercim
gecmis olsun kardesim benim
dun yoktum okuyamadim forumu istanbuldan kask baktik hanimla bana niyetimizde sana gelmek vardi kismet olmadi hanim rahatsizlandi ben uykusuzdum vs.cok buyuk gecmis olsun insallah Allah basinizdan bi belayi bu sekilde bi zararla savmistir kardesim benim:(

ya kader desen insan isyan eder şans desen böle şans mı olur oldu bi kere artık desen gönül anlamaz insalnların emekleriyle nasıl kolayca oynanabileceğini birkez daha gösterdiler bize arkadaşım çok geçmiş olsun demekten başka çarem yok

abi olmaz böyle şey ya .hiç kimseye güvenemeyecekmiyiz.insan sayıp yadım etmenin mükafatı bumu.
geçmiş olsun,ders olsun:pr:

gecmis olsun. kamera bulundurun bence. ya da kamera vardır yazısı falan asmayı deneyin:) gizli sansınlar, gozleri korksun.

daha neler oluyo... 1000le yırttıgına dua et sen.. iyi, canınıza bise olmamıs. tekrar gecmis olsun..

çok geçmiş olsun,cana geleceğine mala gelsin de kardeş sıkma canını....
arkadaşların dediği gibi seri numaralarıyla ilgili bilgi sana satış yapan kişide olabilir bi araştır istersen...

Forumdan Uzaklaştırıldı
özer gecmıs olsun bea abi :( üzüldüm valla Allahın belası hırsızlar yyaa yakalayıp döwceksin böle motorla üstünden gecıceksın :pr: böleee kafasını arka lastıge surtuk saclarını yolcan o yelloz zillilerin:pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar