Çok teşekkür ederim. Saygılarımlaçok güzel kareler sunmuşsun .teşekkürler diyorum,eline koluna ve tekerlerine sağlık canım kardeşim..daha nice güzel geziler temenni ediyorum...
Sağol dostum. O senin iyiliğin:cat:güsel foto guzel moto guzel ınsan. daha ne olsun.
Senin motor 07 plakamı?.. Yoksa ben mi 42 yi yanlış okuyom?.... Ya da eex plaka mı taşıyon....
İyi gezmişsin..... Sidedeki resimler harika....
Bir de başlık çok fantastik olmuş......
Cin ali okulda...
Küçük Ayşe avrupada..
Bizim Yılmaz Akdeniz de.....![]()
Türk filmi ismi gibi....
Kızmıyon dimi?.....:silent:
Benim de içim giderdi. Şimdi fırsatım oldu ben gittim dostum. Allah sana daha iyilerini yaşatsınçok güzel resimler dostum ellerine sağlık içim gitti bakarken
Şelalede yasak tabi suya girmek. Eskiden giriliyormuş. Mesela biz Konya'da Yerköprü şelalesine gittik bol bol yüzdük. Şimdi oraya da tesisler yapılıyor. Birkaç sene sonra orası da yasaklanır.Fotograflar çok güzel. Gezme aşkımızı kamçılıyor böyle fotograflar.Ayrıca neden şelalede suya girmedinÇok güzel gözüküyor. Girme imakı verslerdi sanırım orası karışırdı
![]()
İnat olsun. CBF (CBX) ile uzun yol olmaz diyenlere... :mrgreen:
Ohh olsun CBF (CBX) almayıp da , başka motor alarak memnun kalmayanlara...
ylmzz ; abi gezi süper....
Peki bişi sorcam. Toplam kaç km yaptın? :queen::queen::queen:
İnat olsun. CBF (CBX) ile uzun yol olmaz diyenlere... :mrgreen:
Ohh olsun CBF (CBX) almayıp da , başka motor alarak memnun kalmayanlara...
ylmzz ; abi gezi süper....
Peki bişi sorcam. Toplam kaç km yaptın? :queen::queen::queen:
Kim demiş onu vaypırcan?..............:bounce::bounce::silent:
ellerıne saglık.fotolar cok ıyı.
güzel gezmişsin.harikasın kolay gelsin sana
En sonunda yasaklayacağım kendime bu gezi bölümündeki resimlere ofiste bakmayı. Kafam gidiyo. Ortamdan tamamen kopuyorum. En sonunda biri gelip beni dürtecek "şşştt!, uyan!" gibisinden. Adeta alıp götürüyo beni oralara bu resimler. Teşekkürler yılmaz emeğine sağlık.