ylmzzz Akdeniz'de

her ne kadar antalyalı olsamda gidemediğim yerleri bizlerle paylaştığın için teşekkür ederim...fotoğrafları hem buradan hemde sitenden inceledim...güzel gezi olmuş...ayaklarına sağlık...

Teşekkürler arkadaşım. Şu benzin ucuz olsa eve gelmeyecem de :cherry:

çok güzel kareler sunmuşsun .teşekkürler diyorum,eline koluna ve tekerlerine sağlık canım kardeşim..daha nice güzel geziler temenni ediyorum...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Senin motor 07 plakamı?.. Yoksa ben mi 42 yi yanlış okuyom?.... Ya da eex plaka mı taşıyon....:p

İyi gezmişsin..... Sidedeki resimler harika....

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bir de başlık çok fantastik olmuş......:p

Cin ali okulda...
Küçük Ayşe avrupada..
Bizim Yılmaz Akdeniz de.....:p

Türk filmi ismi gibi....:p

Kızmıyon dimi?.....:silent:

Bir de başlık çok fantastik olmuş......:p

Cin ali okulda...
Küçük Ayşe avrupada..
Bizim Yılmaz Akdeniz de.....:p

Türk filmi ismi gibi....:p

Kızmıyon dimi?.....:silent:

Yok abi neden kızıyım.:cherry: Zaten espiri olsun diye ylmzzz akdenizde yazdım. Seri haline gelecek bundan sonra. ylmzzz Van'da çok yakında forumda :p

Fotograflar çok güzel. Gezme aşkımızı kamçılıyor böyle fotograflar.Ayrıca neden şelalede suya girmedin :) Çok güzel gözüküyor. Girme imakı verslerdi sanırım orası karışırdı:p:)

çok güzel resimler dostum ellerine sağlık içim gitti bakarken
Benim de içim giderdi. Şimdi fırsatım oldu ben gittim dostum. Allah sana daha iyilerini yaşatsın :)

Fotograflar çok güzel. Gezme aşkımızı kamçılıyor böyle fotograflar.Ayrıca neden şelalede suya girmedin :) Çok güzel gözüküyor. Girme imakı verslerdi sanırım orası karışırdı:p:)
Şelalede yasak tabi suya girmek. Eskiden giriliyormuş. Mesela biz Konya'da Yerköprü şelalesine gittik bol bol yüzdük. Şimdi oraya da tesisler yapılıyor. Birkaç sene sonra orası da yasaklanır.

Yerköprü Şelalesinden de birkaç fotoğraf koyayım merak edenler için:bounce:
Image00024.jpg

Image00047.jpg

Image00054.jpg

Image00131.jpg

İnat olsun. CBF (CBX) ile uzun yol olmaz diyenlere... :mrgreen:

Ohh olsun CBF (CBX) almayıp da , başka motor alarak memnun kalmayanlara... :p

ylmzz ; abi gezi süper....

Peki bişi sorcam. Toplam kaç km yaptın? :queen::queen::queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL

Kim demiş onu vaypırcan?..............:bounce::bounce::silent:

Vallahi uzun yol oluyor. İlk uzun yolumda değil. 130-140 km/h hızla gayet iyi gidiliyormuş:cherry: Anladım ki bu motorla daha çok gezi, kamp yaparım. Allah yolumuzu açık etsin :)

Km yi ne sen sor ne ben söyleyim:p

Kim demiş onu vaypırcan?..............:bounce::bounce::silent:

Uzun yol yapılıyor. Daha fazla hızı sadece Manavgat-Antalya yolunda aradım. Onu da polis amcalar aratmadı sağolsunlar 222 ytl cezayla yavaşlattılar:p

Son düzenleme:
En sonunda yasaklayacağım kendime bu gezi bölümündeki resimlere ofiste bakmayı. Kafam gidiyo. Ortamdan tamamen kopuyorum. En sonunda biri gelip beni dürtecek "şşştt!, uyan!" gibisinden. Adeta alıp götürüyo beni oralara bu resimler. Teşekkürler yılmaz emeğine sağlık.

En sonunda yasaklayacağım kendime bu gezi bölümündeki resimlere ofiste bakmayı. Kafam gidiyo. Ortamdan tamamen kopuyorum. En sonunda biri gelip beni dürtecek "şşştt!, uyan!" gibisinden. Adeta alıp götürüyo beni oralara bu resimler. Teşekkürler yılmaz emeğine sağlık.

Teşekkürler. Yeni gördüm cevabınızı. 1 ay önce bürodayken benim de psikolojim bozulmuştu :) Büroda ve kapalı ortamlarda gezi yazılarına bakmayı tavsiye etmiyorum:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar