ylmzzz Akdeniz'de

Arkadaşlar geç de olsa fotoğrafları ekliyorum. Pek fotoğraf çekemedim aslında. Yine de ekleyim dedim.

27 temmuzdan itibaren bir hafta Antalyadaydım.

4 günü Side'de geçti.

MOTOR1.jpg

a2.jpg

a26.jpg

a3.jpg

a5.jpg

a6.jpg

a9.jpg

a10.jpg

a11.jpg

a12.jpg

a14.jpg

a16.jpg

Abimi ziyarete gitmiştim. Çok gezdim fakat hergün foto çekemedim. Düden şelalesine gittim.
foto11.jpg

foto12.jpg

foto13.jpg

foto14.jpg

foto15.jpg

foto16.jpg

foto17.jpg

foto18.jpg

foto19.jpg

foto110.jpg

foto111.jpg

foto112.jpg

foto113.jpg

foto114.jpg

foto115.jpg

Kurşunlu şelalesine gittim :)
foto113.jpg

foto11.jpg

foto12.jpg

foto13.jpg

foto14.jpg

foto15.jpg

foto16.jpg

foto17.jpg

foto18.jpg

foto19.jpg

foto110.jpg

foto111.jpg

foto114.jpg

foto115.jpg

foto116.jpg

foto117.jpg

foto118.jpg

foto119.jpg

foto120.jpg

Dönüş yolundan bazı fotolar...
foto112.jpg

MOTOR3.jpg

MOTOR11.jpg

Görüşmek üzere.

Son düzenleme:
güzell gezmişsinn arkadaşımm bakalımm bendee kısmett olursaa bu haftaaiçii motorsikletimin lastiklerini değiştirir değiştirmezz çıkacağımm yollaraa...atarımm fotolarımı birr konu açıp... antalyaa ve ötesinede gitmeyi planlıyorumm... hatta dönüştee konyaya bilemm uğramayı düşünüyorummm....selammlarrr....

resimler harika yalnız dikkatimi çekti ağustosmu temmuzmu bi yanlışlıkmı var?

yılmazcm harika gezi eline sağlık ben birde benzin ne yaktı hesap yaptınmı onu sorucam:)

güzell gezmişsinn arkadaşımm bakalımm bendee kısmett olursaa bu haftaaiçii motorsikletimin lastiklerini değiştirir değiştirmezz çıkacağımm yollaraa...atarımm fotolarımı birr konu açıp... antalyaa ve ötesinede gitmeyi planlıyorumm... hatta dönüştee konyaya bilemm uğramayı düşünüyorummm....selammlarrr....

Sağol dostum. Konya'ya uğrarsan mutlaka haberim olsun. Zamanın olmasa bile en azından bir çayımı içersin :)

resimler harika yalnız dikkatimi çekti ağustosmu temmuzmu bi yanlışlıkmı var?
Temmuz olarak düzelttim. Dikkatin için sağol. :wiinkk:

yılmazcm harika gezi eline sağlık ben birde benzin ne yaktı hesap yaptınmı onu sorucam:)
Sağol motordaşım:mrgreen: Benzin hesaplamadım. Şehiriçi çok dolaştığım için nerede bitti bakmadım.

iyi eylenceler.sidede oto kiralamada çalışmıştım 2 sene önce.hayatımın en zevkli 3 ayıydı. yolları öğrenene kadar az kaybolmadım.manavgat tabelasını ve antik tiyatroyu görünce nostalji yaptım sayende.yolun düşerse titreyengölü ve sorgun ormanını da çektiysen gönderir misin?

iyi eylenceler.sidede oto kiralamada çalışmıştım 2 sene önce.hayatımın en zevkli 3 ayıydı. yolları öğrenene kadar az kaybolmadım.manavgat tabelasını ve antik tiyatroyu görünce nostalji yaptım sayende.yolun düşerse titreyengölü ve sorgun ormanını da çektiysen gönderir misin?
Malesef oraların fotoları yok. Denize girdiğimiz için fotoğraf makinemizi yanımızda çoğu zaman taşıyamadık. Yani fotoğraf makinemizi güvenle sahile bırakıp gezemiyoruz.:pr:

Güzel gezi olmuş Yılmaz. Eline saglık
Sağol dostum. Umarım eylülde devam ederim. Bir planım daha var :cat:

yooooo bizim buraların yeri tadı ayrıı :cherry: ama buralar da çok güzel haksız mıyım :cherry:

iiki fazla foto çekmemişsin çekseydin mazallah altı ya fotolar baka bitiremezdik:mrgreen:

çok güzel bi gezi olmuş yüreğine sağlık dostum

Gaziantep İl Temsilcisi
güzel fotolar yılmaz anlaşilan baya bir gezmişsın sakın suya gırmedın deme bana ellerıne saglı paylaşimin için teşekürler yılmaz

iiki fazla foto çekmemişsin çekseydin mazallah altı ya fotolar baka bitiremezdik:mrgreen:

çok güzel bi gezi olmuş yüreğine sağlık dostum
Bir hafta Akdeniz tatili için fazla foto değil bence:) Mesela denizde fotoğraf yok. Makineyi her zaman yanımda taşımadım. Sağol.

Eczanede bi fotoğraf çekmedik ya helal olsun bize :pale:
Evet ya. O kadar geldik sohbet ettik. Bir fotoğraf çekmemişiz :pr:

güzel fotolar yılmaz anlaşilan baya bir gezmişsın sakın suya gırmedın deme bana ellerıne saglı paylaşimin için teşekürler yılmaz
Şelaleye girmedik tabi :mrgreen: Denize girdik bol bol. :)

güzel gezi olmuş. fotoları görünce insan ofiste zor duruyor.
Ben de ofiste duramadım o yüzden gitmiştim zaten:cherry:

Moderatör (forrap)
İyi gezmişsin Yılmaz.Fotoğraflar için teşekkürler...
Devamlarını bekliyoruz.

ylmzzz
Güzel fotolar çekmişsin Helal olsun :) Teşekkür ellerine saglık :cat:

İyi gezmişsin Yılmaz.Fotoğraflar için teşekkürler...
Devamlarını bekliyoruz.
Devamı inşallah eylülde gelecek:cat: Asıl ben teşekkür ederim. :)

ylmzzz
Güzel fotolar çekmişsin Helal olsun :) Teşekkür ellerine saglık :cat:
Fotoğraflarımı beğenmene sevindim. Çok seviyorum fotoğraf çekmeyi. Birileri beğendiğinde daha da çok seviyorum:) Teşekkürler sana da:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar