Bir yazı daha vardı aradım ama bulamadım... Yine normal bariyerlerin altına yapılan ek kısımlar vardı onda da bir kaç ülkede bazı yerlerde uygulanmış... Bariyeri tutan ayaklara gitmemizi engelliyor böylece boyun kırılmasının önüne geçiyordu... Bulabilen biri koyuversin linki bir zahmet yeri gelmişken herkes görüp okur belki...
Bak şu yorum cok dikkatimi çekti.. mahkemenin seyrini etkiler bu yorum .. !
Baya bir zamandır bu bariyer dizaynları sitemizde yayınlanmaktadır.HAtırlarsınız,doktor'umuzuda standart bir bariyere sıkıştırıp öldüren bir panelvandı.Doğmamış yavrusunu göremeden aramızdan göçüp gitmişti.Kadıköy'deki protestomuzda gazete ve tv'lerde bolca yer almıştı.Sonuçta ne oldu?;Basiretsiz yerel yönetici müsvetteleri ne o bariyerleri düzeltti(bunlar sadece belediyeler değil karayollarıda sorumludur.),nede yeni yapılan bariyerleri uygun şekilde oluşturdu.Hemde daha beterini yaptılar.Şİmdi külliyen kafamızı koparmaya başladılar.(Yazılarımızı kardeşlerimizin akrabaları okuyorsa kusuruma bakmasınlar,bu adamlar normal ifadeden anlamıyor çünkü.)Yukarıda verilen bariyer örneklerini uygulamak ne kadar zor olabilir?Hemde plastik bariyerler çelikten daha ucuzken.Kafanız hiçmi çalışmıyor?(Bu laf tabiki yetkililere)
ilhan taş ('vitaminikabugunda' tüm yorumları) 26.01.2009 11:04:49
Onur sual kazasında motosiklet arkadan çarpmamıştı.minibüs motosikleti çelik bariyerle ön tamponu arasında sıkıştırmıştı.ben o minibüsün iki arkasındaydım.
Metrobüs gereklidir - gereksizdir, avantajları çoktur - yoktur, bizim ilgilendiğimiz konu metrobüs 'ten ziyade bu sisteme bağlı olarak;
Emniyet şeritlerinin kalkması,
Mevcut şeritlerin daralması,
Beyaz şerit çizgilerinden hariç bazı noktalarda fazladan sarı şerit çizgileri gelmesi, insanların hangisini baz alıp o şeridin içerisinde duracağını bilmemesi,
Çalışma yapılan yollarda ışıklandırmanın kalkması,
Çalışma yapılan bölgelerde ki ikaz ve uyarıların yetersizliği,
Eski bariyerlerin kesilmesi, şeritlerin değişmesi sebebiyle şerit ortasında kalan bariyer çıkıntıları,
Kazınan şerit çizgilerinin asfaltta yaptığı kot farkı,,
Metrobüs hattını yoldan ayıran çelik halat bariyerler.
Avrupa çok örnek veriliyor, aşağıda ki fotoğraf Meksika 'dan;
![]()
Bogota, Kolombiya:
![]()
Tahran, İran
![]()
Çin
![]()
Lagos
![]()
Genelde çelikten veya sertleştirilmiş kalın sactan üretilen altı açık bariyerler ile gerilmiş çelik halattan yapılmış bariyerler bir giyotinden farksızdır. Uygulanan bu sistemlerde 2 tekerlekli araçların sürücülerinin yerde sürüklenme ihtimalleri göz önünde bulundurulmamaktadır!
Tam diyecektim ki günlerdir olan başlığı görmüyor musun sonra dikkatli bakınca baktığıma bakıcağıma pişman oldum.
Nedir bu ya! çelik halatları boyunlarına dolansın, başlarına çalsınlar metrobüslerini.
Yazık yazık iki üç sıyrıkla kurtulcak iki insan kafası koparak feci şekilde can veriyor, şaka gibi.
İstanbulun ulaşım sorununu kafadan çözdüler, tebrik ediyorum....
Alah rahmet eylesin, yakınlarına sabır versin.ale:
Skullhunter;1407695 Ayrıca bu kısa vadeli protestolar motosikletlerin fark edilmesi adına bize fazla birşey kazandırmayacaktır. Daha önce sitemizde de duyurusu yapılan Motosikletleri Fark Edin Proje yarışmasını biliyorsunuz. Bu tarz bir çalışmaya girip çok daha geniş kitlelere özellikle diğer araç sürücülerine ulaşmayı düşünüyoruz. Ne kadar acı ki burada veya farklı konularda (bir arkadaşımız hayatını kaybettiği zaman) duyarlı olan motorcu arkadaşlarımızdan ne bir fikir ne de işimize yarayacak bir proje üretilip bize gönderildi. Ben de bu projeye destek oluyorum demekten öte ufacıkta olsa fikir üretip proje sayfasından yetkili kişilere iletilmedi. Malesef çoğu zaman destekler sözde kalıyor. [/QUOTE' Alıntı:Tamam Skull, ürettim proje;
Madem federasyon yarış düzenlemekten başka bir şey bilmiyor, madem Savaş KAYAN'ın adlarını verdiği STK'lar yetersiz kalıyor,...
Biz de kendi derneğimizi-klübümüzü kuralım.
Daha önce de yazmıştım, Türkiye'nin eknomik ve sosyal merkezi İstanbul.Bu iş İstanbul'dan başlasın, kuracağımız derneğin merkezi İstanbul olsun, yetki verin burada İzmir Şubesini ben kurayım, bir şube de Ankara'da açarız.
Daha önce de yazmıştım, zaten sıkıntı bu 3 büyükşehirde (Büyük köyde desem daha doğru).
Diğer motosiklet sitelerinden bir şey beklemeyelim, niye;
1-motosiklet.net'in üye sayısı daha fazla,
2-Oralardaki üyelerin bir çoğu motosiklet.net'e de üye (Örneğin, Ben, 2 siteye daha üyeyim, ama, motosiklet.net'e hergün girdiğim halde, o sitelere ayda yılda bir giriş yapıyorum.
Skull, diyeceksin ki :-"Eee...Bu işler parayla olur"
tamam, ondada haklısın, biz de kuracağımız kuruluşun üyeliğini paralı yaparız, mesela aylık 15-20 TL gibi bir rakam.
Aramızda hukukçu üyeler var, adam gibi bir teşkilat kuralım, avukatlarımız olsun, bir üyemiz kaza geçirdiğinde bu avukatlar müdahil olsun (Av.lere aylık bir miktar para verilir, bir dava açtıklarında dava başına para verilir)
Şimdilik aklıma gelen sadece bunlar.
Tamam Skull, ürettim proje;
Madem federasyon yarış düzenlemekten başka bir şey bilmiyor, madem Savaş KAYAN'ın adlarını verdiği STK'lar yetersiz kalıyor,...
Biz de kendi derneğimizi-klübümüzü kuralım.
Daha önce de yazmıştım, Türkiye'nin eknomik ve sosyal merkezi İstanbul.Bu iş İstanbul'dan başlasın, kuracağımız derneğin merkezi İstanbul olsun, yetki verin burada İzmir Şubesini ben kurayım, bir şube de Ankara'da açarız.
Daha önce de yazmıştım, zaten sıkıntı bu 3 büyükşehirde (Büyük köyde desem daha doğru).
Diğer motosiklet sitelerinden bir şey beklemeyelim, niye;
1-motosiklet.net'in üye sayısı daha fazla,
2-Oralardaki üyelerin bir çoğu motosiklet.net'e de üye (Örneğin, Ben, 2 siteye daha üyeyim, ama, motosiklet.net'e hergün girdiğim halde, o sitelere ayda yılda bir giriş yapıyorum.
Skull, diyeceksin ki :-"Eee...Bu işler parayla olur"
tamam, ondada haklısın, biz de kuracağımız kuruluşun üyeliğini paralı yaparız, mesela aylık 15-20 TL gibi bir rakam.
Aramızda hukukçu üyeler var, adam gibi bir teşkilat kuralım, avukatlarımız olsun, bir üyemiz kaza geçirdiğinde bu avukatlar müdahil olsun (Av.lere aylık bir miktar para verilir, bir dava açtıklarında dava başına para verilir)
Şimdilik aklıma gelen sadece bunlar.