Tesadüfmüdür bilinmez, hemen hemen aynı noktada, yine bir kaza ve maalesef yine aynı sonuç, sürücünün kafası koptu.. Ne kadar basit.
İki saat önce, aynı yolda, aynı yönde bende seyrediyordum.. O kadar kötü hissettim ki kendimi haberi okuduğumda, orada yatan ben de olabilrdim duygusu bir anda kapladı tüm bedenimi.. Arkamda bıraktıklarım ne düşünürdü kimbilir..? Hayatında kıçı motora değmemiş bi kaç dalkavuk, "motor da çok tehlikeli iş canım, can güvenliği hiç yok" der, iki gün gazetelerde yer alır, unutulurdum bende heralde..
O kadar plansız ve denetimsiz yol inşaatları yapılıyor ki, buna bir şekilde bir dur demek gerek.. 3 günde 2 kişinin ayrı ayrı kazalarda, kafaları vücutlarından ayrılarak, son derece vahşi bir şekilde can vermeleri bile, bir takım yetkilileri birşeyler yapmaya sevk etmiyorsa, bir daha da etmez zaten.. Bilinçli kullanıcılar olarak bizler birşeyler yapmazsak, başka birşey de olacağı yok..
Bilmiyorum, bu önerim forum kurallarına uygunmudur ama merak da ediyorum, söyle 1 hafta boyunca, tam iş çıkış saatinde 500-600 motor trafiği durdursak, her türlü göz altına alınmayı göze alarak, (Eminim gözü kara bir sürü motorcu bulunabilr, sonuçta canımız sözkonusu), Çekici denen adamlar, karşılarında motor görünce apışıp kalıyorlar nasıl olsa, bizi zorla hareket ettirene kadar bile 2-3 saat rahat rahat dayanırız; sesimizi tüm televizyonlara duyursak, biraz huzur kaçırsak gelecekte daha büyük üzüntüler yaşamamak adına, nasıl olur??!?