Yine bir kaza; Ramis kardeşimizi kaybettik :(

yeni üye oldum ve aldığım bu ilk habere çok üzüldüm gerçekten Allah rahmet etsin mekanı cennet olsun inşallah geride kalanlarınada Allahtan sabır dilerim:(

çok üzücü bir durum allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır dilerim..

Allah rahmet eylesin.Sezona böyle sık kaza haberleri ile girmek insanın gerçekten üzüyor.Sonuda böyle ölümcül olunca...

Çok üzgünüm, Allah Rahmet eylesin, sevenlerine sabır versin,

Allah rahmet eylesin ,ailesine sabır versin.
yaralı arkadaşa acil şifalar dilerim.

yine hastanede nöbetçiydim kazayı duyunca çok ama çok üzüldüm. ramis arkadaşıma Allah rahmet eylesin diyorum. :salut: hatice de umarım en kısa zamanda iyileşir. geçmiş olsun hatice
arkadaşlar sürekli söylüyoruz KASK ÇOK ÖNEMLİ diye lütfen kaskımızı takalım ve kilidini bağlamayı ihmal etmeyelim

Allah rahmet eğlesin...Ailesine sabır diliyorum. Aslında söylenecek pekte birşey yok her zaman ekipmanlarımızı kullanalım gerisi İlahi takdir arkadaşlar ama koruma ekipmanlarımız gerçekten hayati...

aşırı hız... dikkatsizlik... kasksızlık... eminim bir anlık gaflet... ama bu yazıyı okuyan arkadaşlar ölen öldü artık bari kalanlar dikkat etsin... aynı virajda gectiğimiz gün birisi daha öldü.. yine oda hızlı girmiş.. dikkat edin arkadaşlar bilmediğiniz yolda altınızdaki motora bu kadar guvenmeyin... allah rahmet eylesin...

milliyetteki habere gore olay sırasında baska motorcularda varmis kazayi gorup kacmislar.Boyle sacma seymi olur hangi motorcu bi motorcuyu kaza yaptıgı gordukten sonra cekip gider bu nasi iş yaa ???

Arkada biraktiklarina allah sabir versin...

Allah rahmet eylesin.Lütfen çok daha dikkatli olalım,üzücü kazalar yaşamayalım bir daha...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar