Yine bir kaza; Ramis kardeşimizi kaybettik :(

Allah Rahmet Eylesin, çok üzücü bir olay Allah akrabalarına eşine dostuna sabır versin, yavaş gidelim arkadaşlar bi daha gördük, bu işin şakası yok...

Allah rahmet eylesin :( :salut: arkadaşlar son günlerde motosiklet kazaları çoğalıyor lütfen arkadaşlar bu motosiklet oyncak deyil yani yok hava atim yok alerimi brakim görsünler felan hiç güzel şeyler deyil yani bu (acemilere) için geçerli arkadaşlar lütfen kask ve gerekli araçları eksik etmiyelim ok :rendeer:

allah rahmet eylesin hep üzücü haberler geliyo lütfen daha dikkatli olalım motara binerken lütfen anlayışınız için teşekkürler

Allah rahmet eylesin.Yakınlarına sabır diliyorum.Yaralı kardeşimize acil şifalar diliyorum.

allah rahmet eylesin,yakınlarının başı sağ olsun,hatice kardeşimize acil şifalar dilerim. bu tip kazaların artması çok üzücü,yeni ve eski sürücü arkadaşların sürüş teknikleri konusunda biraz daha duyarlı ve eğitim almaları gerekir diye düşünüyorum LÜTFEN ÇOOOOOKKK DAHA DİKKATLİ.

bana da demin bir kız arkadaşım bi gazeteden haber yolladı benim motor tutkunu oldumu biliyo bede buraya bildirim dedim baktım daha önce ögrenenler olmuş.
Allah rahmet eylesin kız arkadaşımızada çok geçmiş olsun bir an önce düzelir inşallah.
artık yete cidden ya bu ne böyle durun arkadaşlar hiç mi örnek almıyorsunuz herkesi üzüyorsunuz böyle.
kasksız çıkıcanıza hiç binmeyin motora daha iyi ya

mekanı cennet olsun

Arkadaşa Allah rahmet etsin, ailesinede sabırlar versin :pale:
Her an karşı karşıya kaldığımız bu durum için ne kadar tedbir alsak da bir anda bağlantıyı koparabiliyoruz.. ne yapsak da takdir tedbiri bozuyor işte...

çok üzücü bir haber kask takmıyormuydu arkadaşımız bu kaçıncı artık bu haberlere bakamıyorum allah ailesine arkadaslarına sabır versin.

allah rahmet eylesin . artık bazılarımız şu hız ve kontrol işini bir daha düşünürler artık.geride kalanlara allah sabır versin yaralı artçıya da acil şifalar.

Allah Rahmet Eylesin Geride Kalanlara Allah Sabir Versin üzücü Bir Durum

kask, kask, kask !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ne diyelim allah rahmet eylesin

Allah rahmet eylesin.. Tüm dostlarının ve tüm motosikletçilerin başı sağolsun..

Allah rahmet eylesin... allah yakınlarına sabır versin.. ya bu rahmet dolu msjları yazmak istemiyorum.. nolur dikkatli olalım. ekipmansız sürüş yapmayalım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar