Yeniden Doğuş Hikayesi..

helal olsun walla ya :) imrenek tekrar tekrar baktım kardeşim. süper iş çıkartmışsınız..

deponun 2 tanemi kapagı var son resımde sankım ole:)

ellerinize sağlık..bi gün 2 zamanlı motor alırsam ilk size danışırım

tebrik ederim emege saygı duyuyorum
fakat eksozun kabını son resimde takılmamış gördüm.
birde benzin deposu için iki depo kapagı mı kullanılıyor, yoksa birisi başka şey için mi?

Bana da öğretirsin dmi ilk fırsatta zaten Lüleburgaza gelmem lazımmm .. :p Moderatör olmama da az kaldı :mrgreen:

vay be yeniden canlanmıs teknik özellikleri nedir bunun bide bunun tamamlanması ne kadar süre aldı

Abi çok güzel bir çalışma olmuş, güzel bir işçilik çıkartmışsınız.Ellerinize sağlık grup olarak.Yalnız birkaç ayrıntıyla daha da güzel olacağını düşünüyorum.Saygılarımla.

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
herşey süper ama o yeşil park lambası türkiyede olduğunu belli etmiş:cat:

ellerine ve sevgine sağlık bir motor ancak bu kadar azim ve tutkuyla toplanır :)
heralde bu zahmetten sonra motoruna biri yanlışlıkla çizik atsa sende ona atarsın... :D

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Ellerinize sağlık.
Güzel iş çıkartmışsınız.

Merak ettim.
Resimlerde pek net gözükmüyor.
Bu motosikleti de tanımıyorum.
Bu nedenle sormazsam duramam.
Çift depo kapağı mı var motorda?
Bana mı öyle geliyor?
Sanki Lemans için hazırlanmış gibi.:silent:

elinize ve emeğinize sagyı duymak gerekir işte azmin sonucu şimdi bu alate bindiginde bu benim bir parcam diyebileceksin:) her vidasına dokunmuşlugun var..benim atölyem yok malesef bu işleri bende seviyorum :mrgreen: fırsat blsam bende hurda bir motoru adam ettmek isterim.

elinize ve eginize sagyı duymak gerekir işte azmin sonucu şimdi bu alate bindiginde bu benim bir parcam diyebileceksin:) her vidasına dokunmuşlugun var..benim atölyem yok malesef bu işleri bende seviyorum :mrgreen: fırsat blsam bende hurda bir motoru adam ettmek isterim.

valla kesinlikle katılıyorum benim mesleğimde elektrik-elektronik olduğu için bu işin zevkini bilirim insana farklı bir haz veriyo :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar