Yeniden Doğuş Hikayesi..

tek kelimeyle takdire şayan
elinize emeğinize sağlık arkdaşlar

Abi eline sağlık
Benim motoruda gönderiyim abi ozmn sana onuda bi baştan yaratsak:mrgreen:
sanırım çinlilerle uğrasmıyon:)

bildiğim 2 zamanlı motor ustası çok yok kolay kolayda yetişmiyo
helede bu kadar azimlisi :)
emrahcım emegine saglık seni ayakta alkışlıyorum ::biggrinn::biggrinn::biggrinn::biggrinn::biggrinn

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
big_11933899_486940_kxzk083.jpg

şimdiki halide benden olsun :) biraz kırmışlar ama :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
..........

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
arkadaslar bende gpz 500 toplayacam inşalla allahın ıznıyle bi aksılık olmassa hayalım gsxr 1000 streetfıghter top gunu copy lemek :D projeleri cizmeye basladım bakalımmm

emeği olan herkesin ellerine yüreklerine sağlık:cat:

arkadaslar bende gpz 500 toplayacam inşalla allahın ıznıyle bi aksılık olmassa hayalım gsxr 1000 streetfıghter top gunu copy lemek :D projeleri cizmeye basladım bakalımmm

inş yaparsın dostum.sevda budur işte ya :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
emeği olan herkesin ellerine yüreklerine sağlık:cat:

inş yaparsın dostum.sevda budur işte ya :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

allah razı olsun :D yapabılecegıme ınanıorum ama aynısı olmaz tabı şaseyle fln oynamak lazım oldugu kadar artık ıdare edecez:D killden yada benzerı bı malzemeden kalıbını cıkartmak lazım en zor kısım o

Bu konuyu okumuştum. Şimdi dayanamadım bidaha okudum. Extrema helal olsun valla. Bu arada hala şöle sağlı sollu rs250 fotoları göremedik =) Sezonu açsan da gözümüz gönlümüz açılsa biraz. Buralarda rastlanmayan bi motor biliyosun..

Archeus; sen o top gun'ı kopyala, o gazla insan bile kopyalarsın =) çok şahane bi motor gerçekten. Arı gibi. Şimdiden hayırlı olsun. Umarım uğraşırken çok eğlenirsin. Bi başlık da senden bekleriz artık

Tebrikler valla. Bu arada motor satışa çıkmış anlaşılan :silent:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bu konuyu okumuştum. Şimdi dayanamadım bidaha okudum. Extrema helal olsun valla. Bu arada hala şöle sağlı sollu rs250 fotoları göremedik =) Sezonu açsan da gözümüz gönlümüz açılsa biraz. Buralarda rastlanmayan bi motor biliyosun..

Archeus; sen o top gun'ı kopyala, o gazla insan bile kopyalarsın =) çok şahane bi motor gerçekten. Arı gibi. Şimdiden hayırlı olsun. Umarım uğraşırken çok eğlenirsin. Bi başlık da senden bekleriz artık

bu gazı aldıktan sonra kopyalayamazsam yazıklar olsun banaa :D yapacam kardes ınsalla allahın ıznıyle asık oldum resmen makınaya 3 gun aradım fotolarını ısmını bılmıodum :D o makınayı alma ıhtımalım olmadıgına gore en iyisi çinlilerin takdigini kullanmak copyy :D

hesaplarıma gore depo aynısı gibi olmıcak bıde saseyle oynayıp kuyrugu kaldırma konusunda kararsızımmm

Son düzenleme:
extrıme kardesım rs 250 nınde bır hıkyesı varsa bızımle paylasırsan sevınırım tskk bu hıkaye cok guzeldı emegıne saygı duyuyorum:cat:

motor evrim geçirdi resmen :D ustasının eline sağlık ama benim gözüm yerdeki o sarı yoshi de kaldı :p

Emrah ellerin dert görmesin kardeşim.İzmirde olsan senle güzel işler yapabilirdik :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar