Yeniden Doğuş Hikayesi..

Vay be zamanında neler yapmışız..
Şimdi öylesine zor geliyo ki böyle işler yapmak..
Yaşlandık mı ne :silent:

Konuda yeniden doğmuş.
İyide olmuş. Emeğine sağlık. Gün geçtikçe banada zor geliyor bazı şeyler . Benimde kenarda durup ilgi bekleyen bir makinem var :(

Elıne koluna saglık emek verılerek yapılan hersey degerlıdır emek verılıyorsa saygı duyuludu ıcındır tebrıkler...

Ahh Böyle Ufak Bi Yerim Olsa Bendende Ne Makinalar Çıkıcakta Yer Yok İşte Söküp Takmaya.

Ama Güzel Çalışma Olmuş Acaba O Motor Noldu Şimdi Nerde Kullanılıo Mu ?

Ahh Böyle Ufak Bi Yerim Olsa Bendende Ne Makinalar Çıkıcakta Yer Yok İşte Söküp Takmaya.

Ama Güzel Çalışma Olmuş Acaba O Motor Noldu Şimdi Nerde Kullanılıo Mu ?

Arkadaşım en önemli si o heves ,heyecan olucak. O oldumu yerin önemi yok. Al bende yerde var ama elimi bile süremiyorum :(

Arkadaşım en önemli si o heves ,heyecan olucak. O oldumu yerin önemi yok. Al bende yerde var ama elimi bile süremiyorum :(

Bende Heves Warda Şartlar El Vermio Sitenin Ortasında Söküp Takıcak Halim Yok En İyi Öğrenme Yönetemi Bişey Bozmaktan Geçermiş Bişeyin Nasıl Bozulduğunu Biliyosan Yapmasınıda Bilirsin 3-5 Kere Motoru Dağıttın Mı 1 Kerede Toplarsın.

Motor nerde bilmiyorum..
Ben verdim istanbula bidahada haber alamadım..
Gerçi bununla birlikte bir arkadaşa yamaha rx te verdım sozde ruhsatları uzerlerıne alacaklardı ama hala ses yok..
2 yıl geçti ve motor kayıp..
Demekki neymiş insanlara iyilik yapmıycakmıışız hayvan olanlara hayvan muamelesi yapcakmışız..
O arkadaşta okur inşallah bunu yazıcak yüzü olucak mı merak ediyorum..

Motor nerde bilmiyorum..
Ben verdim istanbula bidahada haber alamadım..
Gerçi bununla birlikte bir arkadaşa yamaha rx te verdım sozde ruhsatları uzerlerıne alacaklardı ama hala ses yok..
2 yıl geçti ve motor kayıp..
Demekki neymiş insanlara iyilik yapmıycakmıışız hayvan olanlara hayvan muamelesi yapcakmışız..
O arkadaşta okur inşallah bunu yazıcak yüzü olucak mı merak ediyorum..

Karakola Gidip Yakalatma Çıkar Bir Plaka Sorgusuna Girdiğinde Alırlar Altından Motoru.

İhmal Etme Vergileri Ruhsat Kimin Adınaysa Ona Gidiyor.

Karakola Gidip Yakalatma Çıkar Bir Plaka Sorgusuna Girdiğinde Alırlar Altından Motoru.

İhmal Etme Vergileri Ruhsat Kimin Adınaysa Ona Gidiyor.

Gerek kalmadı sımdı alan kişi beni buldu borç yuzunden gezemıyormuş.
Numarası var yenıden e vekalet yollıycam uzerıne almazsa polise adresı verip bağlatırım :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Helal olsun emeğinize sağlık.

Toplayacak varsa elımde bırtane daha var.. Uygun fiyata verıcem hemde cok uygun..

bu sitede 2 zamanlı motor hastası pek yok gibi bende askerden sonra kafama göre king veya 115 düzecem burdanda gösteririm ne hikmetse 4 zamanlı motorlara hiç alışamadım hoşuma gitmiyor..

Sürerken bi videosunu bekliyoruz hocam eline koluna sağlık çok tatlı olmuş :mrgreen:...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar