Yeniden Doğuş Hikayesi..

vay be yeniden canlanmıs teknik özellikleri nedir bunun bide bunun tamamlanması ne kadar süre aldı

34 Hp
125 cc 2 zamanlı
Toplanması 2 - 3 ay sürdü sanırım
Aslına bakarsan 1-2 haftadata toplanırdı ama bizimkisi terzi kendi söküğünü dikemez misali oldu :)

Ellerinize sağlık.
Güzel iş çıkartmışsınız.

Merak ettim.
Resimlerde pek net gözükmüyor.
Bu motosikleti de tanımıyorum.
Bu nedenle sormazsam duramam.
Çift depo kapağı mı var motorda?
Bana mı öyle geliyor?
Sanki Lemans için hazırlanmış gibi.:silent:

Evet çift depo kapağı var birisi yağ diğeri benzin için sonuçta 2 zamanlı :)
Markası Gilera GFR 125
94 modeldir kendileri :)

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
helal olsun bee :D söylencek laf bulamıyorum.. keşke bununla gelsen motocrosa yarın... tanışmak isterdim valla.. benim düldülü de anca sen adam edersin heralde :D bu arada ben sabah 9 da canerle buluşçam uzunköprüde yola çıkçaz.. aga bi daha düşün bence..
bu canavarla da ilk gezin olur.. :D

emrahın sadece istemesi lazım aslında .... öyle bi istekki bu istek hiç bişey durmaz onunde..

Forumdan Uzaklaştırıldı
neyse ben yatıyom.. herkese ii geceler
aga seninle de sonunda tanışçaz yarın :D

bu makine çok hoşuma gidio ellerinize sağlık Allah kaza bela vermesin

bence bu motoru toplayan arkadaşları teşvik etmek lazım neye mi tabi ki seri üretime valla önce ben alırdım:)

Ellerine, emeğine sağlık... Hakikaten ikinci bir hayat, ikinci bir şans vermişsin makineye...

Mersin İl Temsilcisi
işte bu makinayı kullanmak tat verir adama beee.........
kendine bir efsane yazmışsın.... tutku budur derim başka da bişi demem. küçükken hurdacıdan-parçacıdan alıp da topladığımız bisikletler geldi aklıma

Allah kaza bela vermesin....

10 numara olmuş tebrik ediyorum sizleri emeginize saglık güzel bi race motor ortaya cıkmış ;)

GKN

emrah ım eline emeğine sağlıki kırmızı çok yakışmış:wiinkk:

Uzun süre uğraşıp elde edilen şeyler hep daha değerli olur. Eline, emeğine sağlık. İyi günlerde kullan motorunu.

insan bi saolsun elleri yıprandı zımpara yaparken der be valla helal olsun :p
yeni geciyo ellerimin acıları :)

len o kadar yemek yicez dedin gittik trenle bunu almaya bi martı dönere kandırdın beni helal olsun emrah sana :) bide insan teşekur eder erkanın gene eller parcalandı zımparadan onu da yazmamışsın 3 kagıtcı biz cefasını cektik sen sefasını sürüyon ohh valla :mrgreen:
hadi bakalım hayırlı ugurlu olsun :pr:

len selçuk gelcem dedin seni beklerken otostop çekçektik burgaza tren de gidiodu
sen gelcen lüleburgaza 5 er ytlden 4 şopar tutup düdürtcem seni gelsen gel:queen:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
emrah emeğine sağlık sis 3 kafadar bi tamirhane de toplansanız varya manyak olur..

bu arada aerox u satmayıp 125cc ye mi çıkarsam..:silent:

en sonunda bıttı be abı coook ugrastırdı senı ama 10 numara makına motordan da anlıyosun yane sana 0 yakısırdı ma olsun buda 0 oldu yarın aksama al benıde dıskoya gıdelım yenı motorlan havamız olur :):):):):):):):):)

len o kadar yemek yicez dedin gittik trenle bunu almaya bi martı dönere kandırdın beni helal olsun emrah sana :) bide insan teşekur eder erkanın gene eller parcalandı zımparadan onu da yazmamışsın 3 kagıtcı biz cefasını cektik sen sefasını sürüyon ohh valla :mrgreen:
hadi bakalım hayırlı ugurlu olsun :pr:

len selçuk gelcem dedin seni beklerken otostop çekçektik burgaza tren de gidiodu
sen gelcen lüleburgaza 5 er ytlden 4 şopar tutup düdürtcem seni gelsen gel:queen:

Bi sus be olm Karıştırma sen öyle ince ayarları :)

karıştırma deme şindi cefasını biz cektik sefasını sen sürüyon
işine gelmeyince benzin yok işine gelmeyince karıştırma dimi işin düşer bana akvaryumların parasını ver önce

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar