YENİ ZX 10'CU ARKADAŞINIZ

beklerim bizde buraya bir motosiklet kulübü açıyoruz orda görüşürüz :thumleft:

inşallah abı bı gun tanısırız ve sana hunerlerımı gosterırım yaza askere gıtme ıhtımalım var eger gıtmezsem ve motoru satıp makına almayı dusunuyom 600 luk drag ıcın kendıme guvenıyom bu konuda olmazsa ybr ıle draglarda sov yapcam ızmıte yolun duserse abı bana msn atarsın gercekten ben zx-10 a hıc bınmedım ama cok merak edıyom gıdısını falan neyse gorusmek uzre :thumleft:

hey jetam halil abime laf atma.sen ne öyle ben arabada ikenistanbula gelme felan.sen istanbulun trafik bekçisimisin.ewet halil abime tüm kalbimle katılıyorum.gerektiği zaman kural tanımıcaksın.olur böyle hayatta senin gibi araba ile biz motorcuları tehdit eden ama en son gördükleri prdon hiç göremiyolar,yanlarından bi geçiyoz korkudan hemen dolduruyolar altlarını.halill abiii sen devam ett.sen teksin bu alemde.bu arada jötem amacım sana kızmak yda bişiler ifade etmek değil.hepimiz aynı yolda birleşiyoz.yanlışanlamayalım yanlış anlaşılmayalım.birbirimizi kırmayalım :rendeer:

zx-10r hem birbirimizi kırmayalım diyosun hemde tekrar milleti ateşlendiriyosun o olay kapandı kimse kimseye bişey demiyor
son söz motorcu motorcunun dostudur birbirimizi kırmayalım :thumleft:

boşverin böyle önemsiz şeyleri tartışmayın beni destekleyen kardeşlerimede teşekkür ederim ama halen bi şey diyen varsa bizim yerimiz bellidir gelirler bi dertleri varsa pist hazır yarışırız o zaman herkes büyügüne saygıyı ögrenir... :pl:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar bilginize;aslında araştırmaya gerek yok biliniyor..HEr türlü bilgisi sayfasında mevcut... :thumright:

www.halilyasar.com

İşin büyüğe saygıyla alakası yok. İlk mesajınız öyle çığırdan çıkartıcıydı ki siz kendinizi ilk mesajınızla yanlış tanıttınız bence.Yok hala yarışırız pist hazır gösteririm yaparım ederim havalarındasınız ki bence sizin gibi Drag Yarışlarda Kendini göstermiş, Belli bir Tecrübe Sahibi, Dereceleri olan bir insana yakışmayacak sözler.Bence tarzınızı biraz olsun değiştirirseniz Tecrübeye+Büyüğe+Deneyime+Yaşa olan saygımızı en iyi şekilde size göstereceğimize şahit olabilirsiniz.(Örneğin Tek Teker Arif Abi.Kendini bilen+Ortalıkta Yaparım Ederim Havalarında Gögüs Gere Gere Dolaşmayan+Neyin ne olduğunu bilen olgun bir insan)Ha yok bu benim tarzım asi kişilğim derseniz sürekli yanlış anlaşılmaya kendinizi yanlış tanıtmaya devam ederseniz.

Benim Fikrim bu.Yazmayayim yazmayayim dedim artık kendimi zor tuttum.

ateş haklı bence drag filan yapmak yerine bilgilerinizi paylaşırsanız daha iyi olucak
ayrıca burası meydan okuma deyil bilgilerimizi paylaştığımız kendi çapımızda amatör bir site
bende yazmıcaktım ama dayanamadım

(kendi çapımızda amatör bir site
bende yazmıcaktım ama dayanamadım )

amatörlüğü profesyonel insanlar ortadan kaldırır..Lütfen böyle olalım !!!

Profosyoneller kendilerini, sınırlarını, yazdıklarını idrak etme gücüne sahip, olgun, meydan okuma + böbürlenme gibi dürtülerden uzak, kendini geliştirmiş ve her platformda yazdıklarıyla, tavırlarıyla kendini kanıtlarlarlar.Bu tür davranış içerisine girmezler.Bir kaçınız bu arkadaşın (abinin) fanı olabilirsiniz, tanışmış, sohbet etmiş, olabilirsiniz iyi hoş güzel bir insandır ama ben yazdıklarımında çok mantıklı ve kabul edilir olduğuna inanıyorum PERİL! Bu konuyla ilgili yazdığım son mesajdır polemiğe girmek istemiyorum.

ben sana bişey sölememiştim niye üstüne alındın ki,anlamadım...mesajınız ANLAMASIZ ve GEREKSİZ olduğu düşüncesindeyim.Senin gibi böle yazılar yazan birine yakışmıyor..
aksine bu problemi kapatmak için yazmış olduğum yazıyı evire çevire bana döndürmen hoş olmadı.Belirtirim...

Sevgiler Ateş...

ya sız yıne yanlıs anladınız halıl abıyı ne alakası var canım oyle havalanmalar felan adam ne yapsın ancak sızın gıbılerı ancak boyle durdurabılır perıl o ne sıtesıymıs oyle :farao:

SİZLERE ÇOK ÖNEMLİ BİR ŞEY DİYECEM ARKADAŞLAR ARTIK DAYANAMADIM DOGRU BU KONUŞMALAR BÜYÜK BİR YARIŞÇIYA TECRÜBE ABİDESİ BİRİNE YAKIŞMAZ ZATEN BENDE O DEYİLİM . HEPİNİZDEN ÖZÜR DİLERİM BEN ONUN ÇOK BÜYÜK BİR HAYRANIYIM KENDİSİNİDE YAKIN TANIRIM AMA O BENİ TANIMAZ ÇOK BÜYÜK BİR YANLIŞTI SEVDİGİM BİRİNİN BELKİDE DEGERİNİ DÜŞÜRECEKTİM ONUN İÇİN SİZE BUNU AÇIKLADIM TEKRAR HEPİNİZDEN ÇOK ÖZÜR DİLİYORUM . BUNU YAPMAMIN NEDENİDE MOTORUM YOK ONUN İÇİN BAKTIM HERKESDE BÜYÜK MOTOR VAR HİÇ KİMSE BENLE KONUŞMAZ DEDİM ONUN İÇİN BÖYLE BİR YANLIŞ YAPTIM :queen: :joker:

faca_boy yaptığın bir çok büyük terbiyesizlikti bence ve o kişinin onuru,gururu ve ismi ile oynadın :pl: :pl: :pl:
ve sana hatanı açıklayayım bu sitede belki yüzlerce motor hayranı var motoru olmayan veya küçük motoru olan bende senin gibi ilk iki.teker.orga üye olduğumda bende dedim bu site profiler için bizim işimiz yok diye ama motosiklet.net'in müdavimi oldum ve arasıra diğer sitelerede bakıyorum
açıklamam büyük cesaret hatasız insan olmaz ben şahsen af etdim seni siteye gir ve takılmaya devam et diyorum ve NEYSEN O OL UNUTMA :farao:

halil abi ben 1 ay içinde kapadokyadayım zx 10 la geliyorum ve bi misafirim daha var oaraları kasıp kavurmamız lazım ve eminimkide bunu yapacaz.gerçekten muhabbetini özledim ama gelince bunun acısını çıkaracaz ve daha bir sürü işimiz var.sizin motor kulübü açıldımı umarım açılmıştır ve oranın kurucularından tanıdık isim varmı.orda eminim buluşucaz ben geliyom abi sıkı dur görüşürüz. :pl:

arkadaşlar halil abi buülkede eşi benzeri olmayan bi insan ve gerçekten kolay bi insan diil onu tanıdıgınızda bunu fark edeceksiniz ve onun bi eşide benim öyle inanıyorum ve yerinizde olsam mantıklı düşünür ve mantıklı konuşurum onun azından çıkan hiç bir kelime gereksiz degildir
saygılar :bounce:

bu alemin bi kıralı vardır oda halil abi sizin hayatta ögreneceklerinizin hepsini o şu anda mantık çerçevesinde düşünüyor ve dedigim gibi motor alemi

one number is halil :pl:

halilk abi ne istersen söyle izmirde antalyada mersinde urfada adanada sonuna kadar arkandayım bu aleme bir daha halil girmez

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar