YENİ ZX 10'CU ARKADAŞINIZ

Halil düşünce tarzın forumunkine ters.. Burda herkes herşeyi düzgün yapmak üzere uğraşıyor.. Insanların seni hoş karşılayacaklarını sanmıyorum..

Dur daha adam ne demek istedi bilmiyorsun bile canım. o kadar katı olma jet :thumright:

murrat başka bir konuya yazmış bu eleman kural tanımam hiçbir polis beni yakalayamadı daha şimdiye kadar trafikteki yasa değişiklikleri beni germez diye...

:cherry:
bilemiyorum. Gelsin buluşmalara tanışalım o zaman :queen:

selam hoşgeldin aramıza :thumleft:
ya yoksa sen sidede misin o, beni oxyd disconun orda geçen senmiydin yoksa :pr:

arkadaşlar hiç birinizi rakip felan görmüyorum yanlış anlamayın, sizden hiç kimseylede yarışmadım sözlüktende bulmanıza gerek yok sadece türkiyede iki defe yarış ikinciligim var belkide sadece kendi bölgemde yani kapadokyada :thumleft:

ark merhaba evet ben nevşehirdenim ama seni tanıyamadım tanışsak iyi olur :cat:

Araştırmaya gerek yok,
Motoyaşar'ın sahibimi yoksa :mrgreen: :mrgreen:

Bu arada 1000. üyemizsin, hoşgeldin. :queen:

saolun arkadaşlar belkide aranıza yanlış konuşmalarla girdim ama sonradan kendimi ifade ettim galiba motor yaşar'ın sahibi deyilim 1000. üyelikte çokgüzel :bounce: :thumleft: :thumright:

Evet arkadaşım bayağı yanlış bir üslupla girdin.. Umarım kafadan söylediğin gibi kural tanımaz değilsindir.. Çünkü çok teker sürücüleri kural tanımayanlar yüzünden motorcuların alayına kıl..

gerektigi yerde kural tanımam yerini ve ortamını bilmek lazım :pl:

Kural varsa gerektiği için vardır!! :pl: Sen tanı yada tanıma.. Ama eğer tanımıyorsan ben arabaylayken istanbula gelme derim.. :pl:

Yahu Jetaime ezecek misin adamı :cherry:
Asabiyet yapmayın bakiiiim. Şurada kaç tane motorcu var zaten. Daha 2nizde buluşmaya gelmediniz. 2nizde gelin ondan sonra kimin ne demek istediğini anlarız.
Zaten buluşmalar süzgeç gibi. Bizim gibi olmayanlar otomatik eleniyor. Bir daha gelmiyorlar. Rahat olun. Burada atışmaya gerek yok.
Saygılar
:geek: :farao:

arkadaşım benim yaşadıgım yeri ve ortamı bilmedigin için öyle diyorsun sen arabadaykende istanbula gelmek benim için bir zevk :queen:

Benim memleketim kapadokya, hani aslen olmasada gönül olarak kapadokyalıyım ben..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar