Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
murrat başka bir konuya yazmış bu eleman kural tanımam hiçbir polis beni yakalayamadı daha şimdiye kadar trafikteki yasa değişiklikleri beni germez diye...
arkadaşlar hiç birinizi rakip felan görmüyorum yanlış anlamayın, sizden hiç kimseylede yarışmadım sözlüktende bulmanıza gerek yok sadece türkiyede iki defe yarış ikinciligim var belkide sadece kendi bölgemde yani kapadokyada :thumleft:
saolun arkadaşlar belkide aranıza yanlış konuşmalarla girdim ama sonradan kendimi ifade ettim galiba motor yaşar'ın sahibi deyilim 1000. üyelikte çokgüzel :bounce: :thumleft: :thumright:
Evet arkadaşım bayağı yanlış bir üslupla girdin.. Umarım kafadan söylediğin gibi kural tanımaz değilsindir.. Çünkü çok teker sürücüleri kural tanımayanlar yüzünden motorcuların alayına kıl..
Yahu Jetaime ezecek misin adamı :cherry:
Asabiyet yapmayın bakiiiim. Şurada kaç tane motorcu var zaten. Daha 2nizde buluşmaya gelmediniz. 2nizde gelin ondan sonra kimin ne demek istediğini anlarız.
Zaten buluşmalar süzgeç gibi. Bizim gibi olmayanlar otomatik eleniyor. Bir daha gelmiyorlar. Rahat olun. Burada atışmaya gerek yok.
Saygılar :farao: