Yeni Yamaha Ybr 250

kimse almasında bi tepki olsun.belki türkiyede bişeyler değişir.

dostum işte bu söylediğin şeyde malesef türkiye'de imkansız , birlik olamamak en büyük sorunumuz , hiç bişeyde değişmez inan , % 8 olan ÖTV % 37 olupda sineye çekildiyse bu onun yanında devede pire kalır....

dostum işte bu söylediğin şeyde malesef türkiye'de imkansız , birlik olamamak en büyük sorunumuz , hiç bişeyde değişmez inan , % 8 olan ÖTV % 37 olupda sineye çekildiyse bu onun yanında devede pire kalır....

harbiden ne zor ve karamsar günlerdi bizim adımıza...bir daha motor alamayız...2.ellere muhtacız diye ne üzülmüştük...insanoğlu herşeye alışıyor ...

ybr125-3450 ybr250 ybr125'in de 2 katı olduguna göre tmm buldum bunlar arasında dogru orantı var o zmaan fiyatı 6900 olmalı:queen:
İçime dogdu 7250 cıkacak:mrgreen: var mı arttıran

ybr125-3450 ybr250 ybr125'in de 2 katı olduguna göre tmm buldum bunlar arasında dogru orantı var o zmaan fiyatı 6900 olmalı:queen:
İçime dogdu 7250 cıkacak:mrgreen: var mı arttıran

abicim 8000 ytlden 1 kuruş az olsun bütün site beni...:p öpsün...

cbf 250 nin 7920 olduğu böyle karanlık bir dönemde ybr 250(brezilya yapımıdır ayrıca) hayallerimizi bile daha istikrarlı kuralım...keşke 5000 lira olsada 2 tane alsam...:p emme öyle değil kazın ayağı...%40 devlet babaya...%18 kdv devlet anaya...bayi kar marjı...ithalat masrafları...konşimento vs...:pale:

because yetkili ağızlardan tüyo aldım...:cherry:

ne gelmez ybr 250 miş ya satışa sunulacak mı sunulmayacak mı bu nasıl satış politikası

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Teşekkür ederim Metehan Bey,
Valla ben öyle öyle sevine sevine aldım ki motosikleti.. Salı günü de kısmetse üzerime alacağım. Aslında ilk başta çok niyetim yoktu ama motosikleti görünce çok hoşuma gitti, Alper bey de dürüst bir insan. Alınır dedim bu alet. İşyerindeki aksilikler olmasaydı çoktan da alırdım ama biraz geciktik işte. Allah nasip ederse daha uzun süre de ben bakarım ona :) o da bana bakar; yuvarlanıp gideriz işte :)

ben motora aşık oldum gerçekten çok oturaklı duruyor dylanı satarsam alırım hemen

Teşekkür ederim Metehan Bey,
Valla ben öyle öyle sevine sevine aldım ki motosikleti.. Salı günü de kısmetse üzerime alacağım. Aslında ilk başta çok niyetim yoktu ama motosikleti görünce çok hoşuma gitti, Alper bey de dürüst bir insan. Alınır dedim bu alet. İşyerindeki aksilikler olmasaydı çoktan da alırdım ama biraz geciktik işte. Allah nasip ederse daha uzun süre de ben bakarım ona :) o da bana bakar; yuvarlanıp gideriz işte :)

dostum senin motor fosildir hurdadır ama kaya gibi sağlamdır...piyasadaki motorlara taş çıkarır...o kadar sağlam yani...fakat işte biraz yaşı büyük...artık son müşterisi oldun...ömürlük kullan...:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
abicim 8000 ytlden 1 kuruş az olsun bütün site beni...:p öpsün...

Eh be kardeşim, son zamanlarda biri foruma küsersem.... ile diğeri eşek gibi anırıcamla...... başlayan iki faydalı topiğin var yine de bunu yazmışsın. Tamam tüyo aldın, CBF 150 olayında da biri bişeyler demişti :)) Yaşın da kemale ermiş, prostat felan başlamıştır sende, çatallanır yarıştıramazsın:queen:

Burada millet seni seviyor ama bir ayda 3. defa çok olur be kardeşim, :queen: :queen: :queen:

:queen:
Eh be kardeşim, son zamanlarda biri foruma küsersem.... ile diğeri eşek gibi anırıcamla...... başlayan iki faydalı topiğin var yine de bunu yazmışsın. Tamam tüyo aldın, CBF 150 olayında da biri bişeyler demişti :)) Yaşın da kemale ermiş, prostat felan başlamıştır sende, çatallanır yarıştıramazsın:queen:

Burada millet seni seviyor ama bir ayda 3. defa çok olur be kardeşim, :queen: :queen: :queen:

necdet abıden cıddı acıklamalar:queen: :queen:

valla hocam bu seferde madara olursak giderim bu veritabanından terk-i diyar eylerim...yav iddiaya giriyorum sonra gümlüyorum...artık yalama olduk bu hususta...bünye alıştı...:p

(Allahım nolur 8000 liradan fazla fiyat açıklansınnn..noolurr...)

:queen: :pale: :p

Motosikleti
Forza250-cygnusL

Arada kaşıntısı tutar.....

Herkese öptürecek kendini......:queen: :queen:

Konuyu Toplam 15 üye okuyor. (7 Kayıtlı üye ve 8 Misafir)
mete_han, alp_tunay+, fakir ama gururlu, necropolis, Musstii, williamwallace, oguz çatal

lem 15 kişi var hatta...rezil olmayak sonra...

doktor mesleğin icabı yine iyi teşhis etmişsin :queen: :queen: :queen:

Yahu metehan bey amma yaptınız sizde.. Fosildir hurdadır da ne demek.. Gelin sizin yeni çin motorunuzu ve benim ihtiyarı bırakalım tabiata.. Sizinkinde iki ay sonra mantar bile büyür.. Ben askerliğimi elli senelik bir alman gemisinde yaptım.. Akdenizin altını üstüne getirdik.. Alman malı bu boru mu? Makina dedin mi dört ülke vardır gerisini saymayacaksın. Tarzda amerikan, estetikte italyan, sağlamlık ve güvenilirlikte alman, teknolojisinde made in japan... Valla son sahibi mi yoksa sondan iki önceki sahibi mi olurum orası da bilinmez ama ömürlük kullanma konusunda haklısın bu motosiklet bir 15-20 sene daha banamısın demez, zamana yenilmez :)

yahu işte sağlam taş gibi makina...birazblues bey...:) bu yaştaki motoru genelde kolleksiyonerler alır...:p bişey demedik...güle güle kullan...

Mesaja eklemeden geçemeyeceğim bir kaç şeyi... Birincisi bu arada saydım da o gemi şu an 61 yaşında.. ve filatoli komodor yani hala bulunduğu filonun komodor gemisi (komutanlık gemisi).. Alaman makinası böyle olur genelde Metehan bey biliyorum siz çinlilerden pek alışık değilsiniz böyle şeylere ama.. İkincisi Alper bey sizden önce sattı motorunu.. böyle giderse (ki umarım satmam gerekmez hiç) ben elimden çıkarmak zorunda kalırsam yine sizden önce satacağım :) Üçüncüsü arkadaşlar bana da yer açın da Metahan beyi öpmek bana da nasip olsun :)

Teşekkür ederim Allah herkese motosikletine ağız tadıyla kazasız belasız binmeyi nasip etsin.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar