Konuyu da saptırdık iicene.. ybr250 lerin fiyatı cidden açıklanmadı mı hala. insan şaşırıyor. Hayır sezon başında belli olacak dediler, olmadı marrt dediler, olmadı motosiklet fuarında dediler, yine olmadı nisanda dediler.. İyide nisan ayı bitmek üzere.. olmuş ayın 22 si.. daha neyi bekliyorlarki, alacak olan aldı zaten motosikletini; hayır 3 de deseler bu sefer alabilecek adam kalmayacak piyasada.. ikinci motor olarak alanlar hariç..
valla birazblues beyfuara gidip motorun üzerine oturmalıydın...kasa çok küçük...benim kase seleye bile zor sığdı...
artcı yalan olur bunla...söylemedi demeyin...
metehan abi yakında bu konuyuda kitletirsin:queen: öpmesinler diye:queen:
abicim birde şuna uyuzum...bu hıyarlar neden 250 lik bir makinayı direkt 40 beygir yapmazlar...yani biraz güçlü olsun...yamahanın bu cc de motoru yok zaten...500 segmentinden...yani en azından 250 yi biraz daha iri ve güçlü yapsalarda cbr 250 furyası yeniden başlasa...benim ve birçok kişinin 250 lik bir makinaya 8000 veya üstü bir rakamı verme düşüncesi bile rahatsız ediyor...yamaha hondaya toz kondurmuyoruz...hep tercih edilmeli diyoruz ...ama bu kekolar bizim bu marka tercihimizi olumsuz yönde kullanıyorlar...sen ben almasak protesto etsek birileri...(kebapcı lahmacuncu lokanta mcdonalds...)yine alır...
mesela yamahanın 125 lik minik scooterı var ya...rs...oda yalan oldu...alan yok satan yok...traştan motor...biz ne getirsek (af buyrun pok bile) satarız dediler ama yalan oldu mesela bu model...fiyatı çekip duruyorlar...mesela yani...
Mesaja eklemeden geçemeyeceğim bir kaç şeyi... Birincisi bu arada saydım da o gemi şu an 61 yaşında.. ve filatoli komodor yani hala bulunduğu filonun komodor gemisi (komutanlık gemisi).. Alaman makinası böyle olur genelde Metehan bey biliyorum siz çinlilerden pek alışık değilsiniz böyle şeylere ama.. İkincisi Alper bey sizden önce sattı motorunu.. böyle giderse (ki umarım satmam gerekmez hiç) ben elimden çıkarmak zorunda kalırsam yine sizden önce satacağımÜçüncüsü arkadaşlar bana da yer açın da Metahan beyi öpmek bana da nasip olsun
Teşekkür ederim Allah herkese motosikletine ağız tadıyla kazasız belasız binmeyi nasip etsin.
Ayıp ettin...Önceliği sana verelim......
Kalite olarak güzelmiş....Motor olarak ta sağlam....Ufak kasa olması bence avantaj...Ama metenin dediği gibi 40 beygir olması imkansız.....250 cc den 40 beygir almak demek benzin istasyonu sahibi olmak gibi bişey demek...
Lütfen sallamayalım..Herkesin aklı karışıyor...![]()
Senin yamahan için kendi Kawasakimi yakacam haaa.....İşim olmaz fürek cim....Banane isterlerse 10.000 ytl yapsınlar...Kimse almaz akılları başlarına gelir...
Haa bu arada FÜREK cim sen cbf 150 nin fiyatı düşsün diye yakarmıydın?.....Bikere mete olda dürüst cevap ver...Sonra gene Fürek olursun...![]()
ha sizin mz tank yani...sağlam diyonuz...hocam daha düne kadar motorun yoktu...:mrgreen: alp efendi de hayatı boyunca ilk de3fa adam gibi bir motoru oldu...son 1 hafta içinde olanlar bunlar...şimdi benim çinde üretilen Hondam tukaka oldu öylemi...ne diyim...öyle olsun...zonghsen mondıallerle aynı fabrikada üretilmiyor bildiğim ama siz çin malı hondalar dandik diyosanız bildiğiniz vardır...alpcimin zaten o konuda dili yanmış pek sesi çıkmaz...cbf 150 yi üfleyerek anlatır...:cherry:
hocam bi anket açsana...14-15 yaşında sağlam ama soyağacı belirsiz tahmini 100.000 km de bir 250 lik mzmi...yoksa 2007 honda cbf 150 2000 km mi tercih edilir...lütfen bunu insanlara soralım..:bounce:abi niye yakim...garibanım ben...biri yapsın artık fedakarlık...zenginlerden biri...![]()
bu iyice uçtu yaaa.
mz'i kıyaslıyor, cebefe 150 diyor, mondial, zongi, tank, tunk...
göçmüşsün olm (kızım) sen.![]()
gel beraber yakalım fürekcim.
yanyana koyalım seninkiyle benimkini, alttan verelim kibriti.
feda olsun sana tüm moturlar... yeter ki sen mutlu ol.
füreeeeeeeeeeeeeeeeekkkkkkkkkkkkkkk...![]()
Yuh yani Fürek cim....Mz e soy ağacı yok diyo keko...Ulen senin hondan dan daha eski marka.....+ seninki gibi çinde de üretilmiyor....
Diyecek kelime bulamıyom FÜREK sana....İsminin hakkını veriyon....
FFFFÜÜÜÜÜÜRRRRRREEEEEEEEEKKKKKKK..........:queen: :queen: :queen:
olm msajını da kabul etmiyo...25 karekter diyo...:queen: :queen: 120 oldu halbusem......,,
Fürek yazmama mı içerledi makina...:queen: :queen:
güldikenim senin zonghsen satış ilanını bir ara deşecez...yarına artık...hadi iyigeceler size...:rendeer:
blues hocam hayat ilimdir bazen...:wiinkk:
hay o fürek kadar başınıza taş düşsün emi...füreksizleeerrrr...:queen: la yatıyom...de hade gidin işinize yav...ale: