Yeni Yamaha Ybr 250

9600 mü?:mrgreen: sadece kahkaha atıyorum yaa baskada bisey yapılmaz zaten bu paraya. yamaha kafayı yemis yaaa alsın enjeksıyonlu ybr 250 sını de garajına koysun :) 500 600 ytl daha verırım 3 tane ybr 125 alırım parcalayana kadarda essek gıbı bınerım bu 125 lıklere bu ne yaaa kerızmı lan bu mıllet. gercek fıyatı 5000 ytl cıvarında olan motoru 10 000 ytl ye satıyolar yok abı yaaa sahsen ben bu zamlardan sonra 1 mılyara dısk full + full ozellıklı olan vogue model bısıkletını almaya karar verdım. vergısı yok kask derdı yok ehlıyet derdı yok kendımı tatmın ederım hıc deılse turkıyede kazıklamaya alıstılar mılletı sırf bunun yuzunden ınsanlar hobby uretemıyolar kendılerıne. motora bınecek 10 mılyar arabaya bınecek 35 mılyar eee. gelır ortalamasını 5 mılyar dan falan hesaplıyolar herhalde. bu fıyatı sıtesıne koyar bıde ustune 250 adetten fazla motor satılsın suratıma tukurun. satılırsada bu mıllet kazıklanmaya deger osamanda aferım yamahaya 10 deıl 15 yap aslanım dıcem.yasadıgımız dunyaya bak.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yok ya ben inanamıyorum... inanamıyorum çünki bu fiyat oldukça fazla..çok be çok fazla.. yani er 5 'den pahalı bu motor öle mi? inanamıyorum çünki inanmak zor görünüyor.. inanamıyorum çünki senin arkadaşının yanıldığını düşünüyorum.. inanamıyorum çünki metehan beyi öpemeyeceğim anlamına geliyor bu.. inanamıyorum çünki bizim milleti zevz..k falan zannetti herhalde yamaha türkiye yetkilileri.. no zaman hadi zevz..k kim göstersin millet.. Ha bu arada ben ne olursa olsun alacağım diyen arkadaşları ayrı tutuyorum bazı insanlar için maddiyat oldukça arka planda..

Bu paraya, bu motosikleti alan arkadaşlar, paralarını sadece isime ödeyecekler.Ne diyelim, şimdiden GEÇMİŞ OLSUN :)

eğer gerçekten 9600 ytl ise vermeye değmez.hysong 250GTR alırım kalan parada 1 senelik benzin ihtiyacımı karşılar :D

oncelikle herkese slm.arkadaşlar egerki bu fiyatta bir yanlışlık yoksa bende hiç motordan anlamıyorum diyorum...eğerki doğruysa ozamanda eyvaaaaah diyorum...hatta bu özelliklerde bi makineye o parayı isteyen yamahayada yazıklar olsun bile diyorum hatta..benimde ağzım açıldıya diyip duruyorum ama inanın ŞOK oldum...saygılar

Milleti aylardır oyalıyorlar. Bizler bu motor yüzünden geçen yılı nfiyatlarına bile CBF250 lerimizi satamadık fiyat açıklansa da işimize baksak.

arkadaşlar şimdi sitesine girdim fiyat miyat yok:silent: arkadaş piyasa yaratmaya çalışıyor bence...
ne dersiniz;
beldeyama ajanı olabilirmi:p

Yahu enjeksiyonsiyonlu olması yeter sebep olur mu burulcuğum?
Bir kere bu motosikletten önce bilmen gereken şeyler piyasadakilerin hepsinin değerinin üstünde -hem de oldukça- fiyatlarla satıldığı.. İkincisi eğer özelliklere göre motosikletin fiyatı belirlenseydi kuşkusuz gt250 ler en pahalı olanlar olurdu bu sınıfta.. Bahsettiğimiz şey 250 lik bir makina arka frenin disk olması da ne kadar teknolojik bir alet olduğunu ortaya seriyor.. İşin doğrusu ben bu fiyatta ortaya çıkacağına inanmıyorum hala. kim ne derse desin. göz var nizam var..

yok daha neler milleti keriz sandılar heralde , o fiyata 2006 model az km'li aslan gibi CBF500 alınır be , o fiyattan o motoru alanın aklına şaşarım sadece.....

8000 ytl verilmezki metehan bey; bir kere cbf in asaletli bir duruşu var bunu unutmayalım..

ybr 250 sıfırı 8000 lira olsa cbf aldığına pişman olurmuydun kanka...

kanka inan pişman olmazdım çünkü bunu kullandıkça anlıyorum ama altımdaki çok kaliteli bi motormuş ybr250 den enjeksiyon dışında hiçbir eksiği olmadığı aşikar 250'lik motorada enjeksiyon lüks bence, aynı zamanda sevinirdimde senin ve benim gibi motor sevdalısı insanlar çok fazla!!! kazıklanmadan güzel bi motora binerlerdi....

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Yiğidi öldür hakkını yeme..Cbf mi alırdım ybr mi sorusuna tek kelimeyle ybr derim.....

Nedeni çok açık...Cbf den daha kaliteli ve güzel...İtiraz etmeyin hemen...Bir bildiğim var ....Kafayı boşuna kel etmedik....

çinden taban kalite motor getirip satan fırsatçı firmalarımız olmasaydı motor daha düşük fiyattan çıkardı.

Yiğidi öldür hakkını yeme..Cbf mi alırdım ybr mi sorusuna tek kelimeyle ybr derim.....

Nedeni çok açık...Cbf den daha kaliteli ve güzel...İtiraz etmeyin hemen...Bir bildiğim var ....Kafayı boşuna kel etmedik....

kanka bildiğin ne olacak...mal sonuçta Brezilya üretimi...fason çinden iyidir herhalde...

nediyosunuzz...9600mü??bu motorum hakkı 6 lirayı 1ykr geçsin biter olay satamazlar.....cbf 250 çok daha kaliteli gözüküyor.....

baba neymiş daha kaliteli olan tarafı enjeksiyon dışında , CBF250 lerde brezilya üretimi , yoksa sendemi metehanlığa soyundun polemik arıyon....:queen:

nerdeyse benim venox un parasınayakın ben venoxsu 2005 de8600 aldım
cbf 5650 di marka satıyor demekki yamaha

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar