kimse almasında bi tepki olsun.belki türkiyede bişeyler değişir.
kimse almasında bi tepki olsun.belki türkiyede bişeyler değişir.
dostum işte bu söylediğin şeyde malesef türkiye'de imkansız , birlik olamamak en büyük sorunumuz , hiç bişeyde değişmez inan , % 8 olan ÖTV % 37 olupda sineye çekildiyse bu onun yanında devede pire kalır....
ybr125-3450 ybr250 ybr125'in de 2 katı olduguna göre tmm buldum bunlar arasında dogru orantı var o zmaan fiyatı 6900 olmalı:queen:
İçime dogdu 7250 cıkacak:mrgreen: var mı arttıran
Teşekkür ederim Metehan Bey,
Valla ben öyle öyle sevine sevine aldım ki motosikleti.. Salı günü de kısmetse üzerime alacağım. Aslında ilk başta çok niyetim yoktu ama motosikleti görünce çok hoşuma gitti, Alper bey de dürüst bir insan. Alınır dedim bu alet. İşyerindeki aksilikler olmasaydı çoktan da alırdım ama biraz geciktik işte. Allah nasip ederse daha uzun süre de ben bakarım onao da bana bakar; yuvarlanıp gideriz işte
![]()
abicim 8000 ytlden 1 kuruş az olsun bütün site beni...öpsün...
Eh be kardeşim, son zamanlarda biri foruma küsersem.... ile diğeri eşek gibi anırıcamla...... başlayan iki faydalı topiğin var yine de bunu yazmışsın. Tamam tüyo aldın, CBF 150 olayında da biri bişeyler demişti) Yaşın da kemale ermiş, prostat felan başlamıştır sende, çatallanır yarıştıramazsın:queen:
Burada millet seni seviyor ama bir ayda 3. defa çok olur be kardeşim, :queen: :queen: :queen:
Eh be kardeşim, son zamanlarda biri foruma küsersem.... ile diğeri eşek gibi anırıcamla...... başlayan iki faydalı topiğin var yine de bunu yazmışsın. Tamam tüyo aldın, CBF 150 olayında da biri bişeyler demişti) Yaşın da kemale ermiş, prostat felan başlamıştır sende, çatallanır yarıştıramazsın:queen:
Burada millet seni seviyor ama bir ayda 3. defa çok olur be kardeşim, :queen: :queen: :queen: