Yeni r1300 gs hakkında düşünceleriniz nedir ?

Ben hala kullanıyorum, 1000 km'de bir azıcık ekleme yapıp devam ediyorum. :)
helal olsun ben ss lerle takıldığımdan ozamanlar dakika başı ekliyordum :D iyi ama okadar sık et tek derdi yağ. Birkeresinde çok sıkıştırıp kenara çektiğimde yağ haznesinin kaynadığını görmüştüm :D

onlar bana selam versin diye schubert aldım c5, üstüme hayabusya yakışmasada klim latitude set aldım. botlarıda alpinstar aldım uzun olanlardan hayabusda vites bile değiştiremiyor ama gerekde yok zatenb birinci vitesde 200 yapıyor. eldivenlerde ısıtmalı rukka ama bu bmw ci tayfadan selam alamıyorum ne yapacam eziğim de ezik
Demek ki sizin giyim kuşamınızda bir şeyler eksik . Honda CBR125R kullanmama rağmen dağ yollarında karşılaşınca Superduke1290, 1250GS , Multistrada V4 ve V-STROM1000'li grup sürüş yapan abiler hem selamımı alıyor hem yanlarına yaklaştığımda muhabbetlerine dahil edip sigara uzatıyor . Bu arada ekipmanlar Shoei kask , Dainese bot , 4Rider kot , Rev'it eldiven ve Alpinestars mont , muhabbetlerine dahil olmak istiyorsanız ekipmanların linkini DM aracılığıyla atabilirim.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

bir motor yapmışlar ki orta sehpaya alınması için yardım gerekiyor....gel de bu motoru sev şimdi.Motor dediğin rahatlıkla orta sehpaya alınmalı.
Selçuk iyi ki bunu çekmiş.Afferin Selçuk.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar