- Motosikleti
- Sym Wolf Sb250Ni
Bu arada bu dediğim yıllarda ben komble er6 n motor indiriyorum
Zaten Er6 kullanıp da blok indirmeden sürmekle Milli Piyango yılbaşı ikramiyesi kazanmanın olasılığı aynı
Bu arada bu dediğim yıllarda ben komble er6 n motor indiriyorum
valla hocam doğruZaten Er6 kullanıp da blok indirmeden sürmekle Milli Piyango yılbaşı ikramiyesi kazanmanın olasılığı aynı![]()
valla hocam doğruneydi onlar ya sırt çantasında pet şişede yağ yanında alet takımı vs
ulan çok güzeldi şerefsizler ama yoruyordu
![]()
helal olsun ben ss lerle takıldığımdan ozamanlar dakika başı ekliyordumBen hala kullanıyorum, 1000 km'de bir azıcık ekleme yapıp devam ediyorum.![]()
Demek ki sizin giyim kuşamınızda bir şeyler eksik . Honda CBR125R kullanmama rağmen dağ yollarında karşılaşınca Superduke1290, 1250GS , Multistrada V4 ve V-STROM1000'li grup sürüş yapan abiler hem selamımı alıyor hem yanlarına yaklaştığımda muhabbetlerine dahil edip sigara uzatıyor . Bu arada ekipmanlar Shoei kask , Dainese bot , 4Rider kot , Rev'it eldiven ve Alpinestars mont , muhabbetlerine dahil olmak istiyorsanız ekipmanların linkini DM aracılığıyla atabilirim.onlar bana selam versin diye schubert aldım c5, üstüme hayabusya yakışmasada klim latitude set aldım. botlarıda alpinstar aldım uzun olanlardan hayabusda vites bile değiştiremiyor ama gerekde yok zatenb birinci vitesde 200 yapıyor. eldivenlerde ısıtmalı rukka ama bu bmw ci tayfadan selam alamıyorum ne yapacam eziğim de ezik