Konuya yazılan mesajları okudukça anlıyorum ki bu GS serisini satın alana kadar ben dahil kimse beğenmiyor , bende satın almadan önce defalarca test sürüşü yaptım bir türlü ısınamadım makinaya , hele her seferinde kaval kemiklerini o boksörlere çarptıkça küfür ediyordum mühendisine , kronik arızalarını da okudukça daha çok uzaklaştım ama ikinci elde değerini koruması , festival gibi topluluklarda herkesin motorun etrafında dolanması yalan değil vallahi cezbediyordu

dayanamadım gittim şöyle ucuz yollu bakımlı 2012 modelini aldım , du bakalım hemen öyle 1 milyonu iki tekere bağlamayayım dedim , valla ufak tefek sıkıntılar yaşadım ama hepsi basitce halloldu , kullandıkça motoru çok sevdim 30.000 km sonra yeni modelini bile almaya gerek duymuyorum , büyük sorunlar yaşanılan GS ler kesinlikle bir kasabın eline düşmüştür , dilinden anlamayan tecrübesiz ustaların eseridir o problemler..eğer bir üretim hatası varsa 10 değil 20 yıl sonra bile ücretsiz telafisini sunuyor Bmw ki burada Ramazan isimli bir arkadaşımız 2007 model GS in arka teker poryasını Borusan'da iki sene önce recall dan değiştirmişti..