Yeni r1300 gs hakkında düşünceleriniz nedir ?

Motosikleti
cbf 150
GS lere olan öfkem sanırım bana selam vermemelerinden ötürü. Eziklik yaşadım sanırım. oysaki hayabusam var. neden böle oldu. Belkide o giydikleri yeleklerden eğitimci tavurlarından bilemedim. ama ezik hissettim.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:D Test kısmını değil testten sonra yaşanan dramatik olayları kast etmiştim.... Bir GS sahibinin bu kadar mutsuz ve efkarlı olması garip geldi sadece....

:)

benim lastik takılırken gs sahibi dükkan sahibin masasına oturdu konustular arkadasmış bunlar.

kulak misafiri oldum.motorunda bazı sıkıntılar olmus, serviste kalmış falan.e yeni model demek bazı riskleri alıyorum demek.

Motosikleti
K 1600 GTL
GS lere olan öfkem sanırım bana selam vermemelerinden ötürü. Eziklik yaşadım sanırım. oysaki hayabusam var. neden böle oldu. Belkide o giydikleri yeleklerden eğitimci tavurlarından bilemedim. ama ezik hissettim.
Hayabusa ya fabrikatör olduğunu yazan bir sticker yapıştırırsan sorun çözülür bence GS ciler senide aralarına alırlar....

Konuya yazılan mesajları okudukça anlıyorum ki bu GS serisini satın alana kadar ben dahil kimse beğenmiyor , bende satın almadan önce defalarca test sürüşü yaptım bir türlü ısınamadım makinaya , hele her seferinde kaval kemiklerini o boksörlere çarptıkça küfür ediyordum mühendisine , kronik arızalarını da okudukça daha çok uzaklaştım ama ikinci elde değerini koruması , festival gibi topluluklarda herkesin motorun etrafında dolanması yalan değil vallahi cezbediyordu 😁 dayanamadım gittim şöyle ucuz yollu bakımlı 2012 modelini aldım , du bakalım hemen öyle 1 milyonu iki tekere bağlamayayım dedim , valla ufak tefek sıkıntılar yaşadım ama hepsi basitce halloldu , kullandıkça motoru çok sevdim 30.000 km sonra yeni modelini bile almaya gerek duymuyorum , büyük sorunlar yaşanılan GS ler kesinlikle bir kasabın eline düşmüştür , dilinden anlamayan tecrübesiz ustaların eseridir o problemler..eğer bir üretim hatası varsa 10 değil 20 yıl sonra bile ücretsiz telafisini sunuyor Bmw ki burada Ramazan isimli bir arkadaşımız 2007 model GS in arka teker poryasını Borusan'da iki sene önce recall dan değiştirmişti..

Motosikleti
cbf 150
onlar bana selam versin diye schubert aldım c5, üstüme hayabusya yakışmasada klim latitude set aldım. botlarıda alpinstar aldım uzun olanlardan hayabusda vites bile değiştiremiyor ama gerekde yok zatenb birinci vitesde 200 yapıyor. eldivenlerde ısıtmalı rukka ama bu bmw ci tayfadan selam alamıyorum ne yapacam eziğim de ezik

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Rukka, Klim, Schubert, Shoei, Daytona

Bunlar önemli detaylar. Bunlar yoksa ben tanımam. Muhtemelen bot yanlış olmuş

Motosikleti
Ns200 15"
onlar bana selam versin diye schubert aldım c5, üstüme hayabusya yakışmasada klim latitude set aldım. botlarıda alpinstar aldım uzun olanlardan hayabusda vites bile değiştiremiyor ama gerekde yok zatenb birinci vitesde 200 yapıyor. eldivenlerde ısıtmalı rukka ama bu bmw ci tayfadan selam alamıyorum ne yapacam eziğim de ezik
3-5 Kez gözlemeciye gidin oralarda görünün ardından selam vermeye başlarlar.

Motosikleti
K 1600 GTL
Valla hala selam vermiyorlarsa bu onların ayıbı... Ne desen haklısın neredeyse tüm şartları sağlamışsın...

Motosikleti
cbf 150
Belkide sihirli dokunuş gözleme olcak denemeliyim :)) yanlız çok ilginçtir gördüğüm hiçbir bmwci eğitmen olsun eğitilen olsan hiçbirinin montunda bir kir parçası bile yok. Ya bizimle aynı doğa elementleriyle karşılaşmıyrolar yada gardroplarında hergün için ayrı kostüm var ben çözemedim sırrını.

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Belkide sihirli dokunuş gözleme olcak denemeliyim :)) yanlız çok ilginçtir gördüğüm hiçbir bmwci eğitmen olsun eğitilen olsan hiçbirinin montunda bir kir parçası bile yok. Ya bizimle aynı doğa elementleriyle karşılaşmıyrolar yada gardroplarında hergün için ayrı kostüm var ben çözemedim sırrını.
GS in kerameti. Her yıl cübbeli Ahmet hocaya okutuyorlarmış kendilerini 😁
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Rukka, Klim, Schubert, Shoei, Daytona

Bunlar önemli detaylar. Bunlar yoksa ben tanımam. Muhtemelen bot yanlış olmuş
Shoei ve Daytonayı tutturdum ama Rukka ve Klim burada bile çok pahalı alamıyoruz. Clover olsa olmazmı 😊

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250

Shoei ve Daytonayı tutturdum ama Rukka ve Klim burada bile çok pahalı alamıyoruz. Clover olsa olmazmı 😊
Almanya'da Louis mağazasında Shoei kaskları kafama denedim, L modeli tam uydu, bizdeki fiyatlarına göre almanya fiyatı ucuz kalmış, uçakla almanya'ya gidip kask alıp dönmek bile ucuza geliyor. iki kaskı birden bagaja sığdıramayız diyerek almadım. Keşke alsaymışım diyorum.

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra

Abi Gs'çinin benchmark'ı bu markalardır. Ancak bende de shoei kask rukka eldiven var bu arada. Başka birşey yok. Göz gezdirmek için geçen Cuma uğradım Nord Wien Louis'e Goretex Rukka pantalon 1000€ civarıydı. Çılgın para. Hiç gerek yok.

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Almanya'da Louis mağazasında Shoei kaskları kafama denedim, L modeli tam uydu, bizdeki fiyatlarına göre almanya fiyatı ucuz kalmış, uçakla almanya'ya gidip kask alıp dönmek bile ucuza geliyor. iki kaskı birden bagaja sığdıramayız diyerek almadım. Keşke alsaymışım diyorum.
Kış sezonu Almanyaya uçak biletleri gidiş dönüş 100 eurolara bulunabiliyor. Louis gibi mağazaların da en fazla indirime gittiği dönem bu aylar. Türkiyedeki dandik tedarikçiler gibi stokta kalmadı bedeni yok gibi muhabbetler de olmuyor. Bizler gibi burada yaşayan dostlar bu mağazaların arka kapılarını ve bit pazarlarını da keşfetmiş durumdayız. Hamburg Louis in ana deposu olduğu için zaman zaman çok kelepir fiyatlar oluşabiliyor. Turist olarak geldiğiniz için ayrıca taxfree den de kazanıyorsunuz. Komple set düzen bir kişinin eşiyle 2-3 günlük kış tatili dahil toplam harcaması Türkiyede harcayacağı rakamlardan daha aza geliyor. Dönüşte aldığınız mallar kişi başı bir set olmak şartı ile yolcu yanı gümrükten muaf. Deklare etseniz bile gümrük çıkmamalı.

Sevgilerimle

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Hocam Alamanya bizi kıskandığı için almıyor.

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Tomy daha genç, ona vstrom gelmez. K1600 aldıralım ona. :)
Temiz bi tane var. Herifler hamama bile götürmüşler.
28zyuqs.jpg

Mercedes 190 E ama beyaz olacak
FikiPedia'dan mı baktın? 😜
1200px-Mercedes-Benz_190_front_20081213.jpg

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar