Yeni Motosikletim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
öyle yook:pben zaten tarzım deyil dedim.:)
baştan seni korkutmak için söylemiştim ama maşşallah geri adım yok papuç kadar dil:p,buarada gazada hiç gelmem arabamda sıfır motorumda motora ihtiyacım yok onun için ne görüyom ne duyuyom ,çünkü bunu yapmazsam haybeye motor alcam ama sen beni yolda geçersen hemen alırım hatta yakarımda alırım :)

illaki ben olcam çünkkü hatırlıosan bakmaya gittiğimizde koltuğumu bilem ayarlamıştık ben nerde oturcam diye:cherry:

Nasıl yaniiiiii kuyrukta oturcak halin yok ya :queen: Arka sele de oturcan işte neyini ayarlıyosun :queen::queen:

Bu arada foto için de bekleriz artık bi kaç ay :cherry::cherry:

hayırlı olsun pınar abla darısı başıma inş:D
Teşekkür ederim, amin inşallah..
hayırlı olsun... iyi makina... kazasız sürüşler dileğiyle...
Saol, teşekkür ederim..
öyle yook:pben zaten tarzım deyil dedim.:)
baştan seni korkutmak için söylemiştim ama maşşallah geri adım yok papuç kadar dil:p,buarada gazada hiç gelmem arabamda sıfır motorumda motora ihtiyacım yok onun için ne görüyom ne duyuyom ,çünkü bunu yapmazsam haybeye motor alcam ama sen beni yolda geçersen hemen alırım hatta yakarımda alırım :)
Ozaman istanbula gelme sen geçileceğini bil..
illaki ben olcam çünkkü hatırlıosan bakmaya gittiğimizde koltuğumu bilem ayarlamıştık ben nerde oturcam diye:cherry:
Arka seleyi aldım merak etme oturacağın yer var artık...
Nasıl yaniiiiii kuyrukta oturcak halin yok ya :queen: Arka sele de oturcan işte neyini ayarlıyosun :queen::queen:

Bu arada foto için de bekleriz artık bi kaç ay :cherry::cherry:
Yeni foto çektirmem gerekicek sanırım..
Arka sele yoktu o sebeple sordu Tuğçe bunu. Mono kapak almış adam arka sele için...

stv deki maceracının motor sepetinden yaptırında serile serpile gezersiniz:queen:(çanta ,tokat veya yumruk yemek istemiyorum cevap verecek iseniz yumuşak bi cevap rica edeyim,veya çok kızdıysanız sonsuza dek susunuz:))

Son düzenleme:
hayırlı olsun kazasız belasız ıns. bunu kullanabılcekmısın sen ama altından kacmasın :mrgreen:

szr

Hadi hayırlı olsun ; kazasız , zevkli sürüşler senin olsun:cat:

Ozaman istanbula gelme sen geçileceğini bil..
beni nerde sanıyonki ugandadamı:p
tamam tamam geçersin:salut: bari senden ps si ,cc si ,hp si ,mpi si veya bilmem nesi güçsüz olana mutevazi göster de sevindir bizleri bari muhabbette geçelim demi:cherry:

Hadi hayırlı olsun ; kazasız , zevkli sürüşler senin olsun:cat:

İyi dileklerin için teşekkür ederim..

beni nerde sanıyonki ugandadamı:p
tamam tamam geçersin:salut: bari senden ps si ,cc si ,hp si ,mpi si veya bilmem nesi güçsüz olana mutevazi göster de sevindir bizleri bari muhabbette geçelim demi:cherry:

Ok anlaştık.. Madem istanbuldasın bi ara buluşur kıskandırırım seni...

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
baktım ama motosikletin markasını göremedim,hayırlı olsun diyelim...darısı benim başıma..(koca arayan kız cümlesi gibi oldu:p)

baktım ama motosikletin markasını göremedim,hayırlı olsun diyelim...darısı benim başıma..(koca arayan kız cümlesi gibi oldu:p)

Suzuki sv650s avatarın altında yazıyodu :)
Teşekkür ederim iyi dileklerin için, amin inşallah senin gönlündeki motor içinde tebrik topiği gecikmez..

hayırlı olun arkadasım kazasız belasız inş. biraz deli bişeye benziyo ama du bakalım bide sesini duymak lasım :p

wuuuuu Pınar'cım hayırlı olsunnn, süper makina!:queen:

güle güle, kazasız belasız inşallah:cherry:

kıskanmak için hiç bi sebebim yok buna inan herşeyde bu geçerlidir sadece bu olayda deyil :)ancak tebrik eder hayranlığımıda gizlemem her olayda:):cat:

hayırlı olun arkadasım kazasız belasız inş. biraz deli bişeye benziyo ama du bakalım bide sesini duymak lasım :p

Vallaa dün servisine götürdüm. Herkes hasta oldu.. En son çalıştırdılar vaayy seside güzelmiş diye bi konuşma oldu :)

kıskanmak için hiç bi sebebim yok buna inan herşeyde bu geçerlidir sadece bu olayda deyil :)ancak tebrik eder hayranlığımıda gizlemem her olayda:):cat:
Piki ozaman tez vakit kıskançlık testi buluşması ayarlıyorum :p
wuuuuu Pınar'cım hayırlı olsunnn, süper makina!:queen:

güle güle, kazasız belasız inşallah:cherry:
Saol teşekkür ederim. Bi de ağır olmasaydı iyi olurdu. Bacaklarımı güçlendirmem gerekicek..:pale:

Son düzenleme:
vala herkese cvp yazıyorsun bravo yanı ıcındekı sevınc kıpırdasma cosku kanının kaynaması burdan bellı oluyor bile dikket et ama :p

vala herkese cvp yazıyorsun bravo yanı ıcındekı sevınc kıpırdasma cosku kanının kaynaması burdan bellı oluyor bile dikket et ama :p

Cvp yazarken kişiye göre ayırt edenleri görünce kızıyorum iyiden iyiye.. Bende herkese cevap vermeye çalışıyorum elimden geldiğince.
Kanım kaynıyor evet ama motorumun yanındayken. Şimdi servise binip işe gidicem pek iç açıcı bi durum deil yani :(

Konu msn de konuşulduğu için mesaj silinmiştir. :p :p

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar