Saol güzelim, iyice alışıyım motora kesinlikler ilk artçım sen olacaksın, söz :wiinkk:
illaki ben olcam çünkkü hatırlıosan bakmaya gittiğimizde koltuğumu bilem ayarlamıştık ben nerde oturcam diye:cherry:
Teşekkür ederim, amin inşallah..hayırlı olsun pınar abla darısı başıma inş![]()
Saol, teşekkür ederim..hayırlı olsun... iyi makina... kazasız sürüşler dileğiyle...
Ozaman istanbula gelme sen geçileceğini bil..öyle yookben zaten tarzım deyil dedim.
baştan seni korkutmak için söylemiştim ama maşşallah geri adım yok papuç kadar dil,buarada gazada hiç gelmem arabamda sıfır motorumda motora ihtiyacım yok onun için ne görüyom ne duyuyom ,çünkü bunu yapmazsam haybeye motor alcam ama sen beni yolda geçersen hemen alırım hatta yakarımda alırım
![]()
Arka seleyi aldım merak etme oturacağın yer var artık...illaki ben olcam çünkkü hatırlıosan bakmaya gittiğimizde koltuğumu bilem ayarlamıştık ben nerde oturcam diye:cherry:
Yeni foto çektirmem gerekicek sanırım..Nasıl yaniiiiii kuyrukta oturcak halin yok ya :queen: Arka sele de oturcan işte neyini ayarlıyosun :queen::queen:
Bu arada foto için de bekleriz artık bi kaç ay :cherry::cherry:
illaki ben olcam çünkkü hatırlıosan bakmaya gittiğimizde koltuğumu bilem ayarlamıştık ben nerde oturcam diye:cherry:
hayırlı olsun kazasız belasız ıns. bunu kullanabılcekmısın sen ama altından kacmasın :mrgreen:
beni nerde sanıyonki ugandadamıOzaman istanbula gelme sen geçileceğini bil..
Hadi hayırlı olsun ; kazasız , zevkli sürüşler senin olsun:cat:
beni nerde sanıyonki ugandadamı
tamam tamam geçersin:salut: bari senden ps si ,cc si ,hp si ,mpi si veya bilmem nesi güçsüz olana mutevazi göster de sevindir bizleri bari muhabbette geçelim demi:cherry:
baktım ama motosikletin markasını göremedim,hayırlı olsun diyelim...darısı benim başıma..(koca arayan kız cümlesi gibi oldu)
hayırlı olun arkadasım kazasız belasız inş. biraz deli bişeye benziyo ama du bakalım bide sesini duymak lasım![]()
Piki ozaman tez vakit kıskançlık testi buluşması ayarlıyorumkıskanmak için hiç bi sebebim yok buna inan herşeyde bu geçerlidir sadece bu olayda deyilancak tebrik eder hayranlığımıda gizlemem her olayda
:cat:
Saol teşekkür ederim. Bi de ağır olmasaydı iyi olurdu. Bacaklarımı güçlendirmem gerekicek..wuuuuu Pınar'cım hayırlı olsunnn, süper makina!:queen:
güle güle, kazasız belasız inşallah:cherry:
vala herkese cvp yazıyorsun bravo yanı ıcındekı sevınc kıpırdasma cosku kanının kaynaması burdan bellı oluyor bile dikket et ama![]()