Güle güle kullan Pınar. Kaza bela senden uzak olsun, keyfin kaçmasın inşallah...
Teşekkür ederim Seral iyi dileklerin için, saol :wiinkk:
valla senden korkulur cometinle dağda çamurda spesyal makinelere kafa tutuyon asfalttada 500 lüklere .şimdi bunu aldınya arkaya yazarsın ''tek rakibim ıslakta rr1000 ,kuruda f16''

yukardaki olaya gelince valla bende bişey anlamadım karadenizlilik varya 12den sonra kafada tekleme yapabiliyo
Yazsamda okuyamazsınızki :queen:
he he sanada ısmarlıya bilirim
Yok ben almıyım, asfaltçıyım ben gelemem toza toprağa çamura :cherry:
Çok guzel tercih yapmışsın dostum ;
alışmak için bizim İzmir MT ye gel kutlarız hem de...
Biraz yol yapman lazım malum ,
buralarda hava şartları da dört mevsim musait ; demediniz deme...
:rendeer:
Yıllık iznimin tamamını kullanmamayı dilerdim ama olan oldu bi kere

ale:
Ocaktan sonra yıllık izinlerim olacak inşallah allah kısmet eder ise gelirim tabii ki
Yeni Motosikletim
Bu konuya 269 cevap yazıldı 4077 kere görüntülendi
vayy beee...kıskandım şimcik...
Metehancıım çok üzüldüm şimdi bu duruma, sizin için ne yapabilirim :cherry:
hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim..:rendeer:
DDY.
Amin teşekkür ederim :wiinkk:
FLAŞ FLAŞ FLAŞ
pınar mavişiyle sabaha kadar kutlama yapıp caddelerde fink attı.....................
Aynen öyle, yalnız kutlamada sadece motorların gaz sesi var idi
nan gece 5te eve bıraktık :queen:
Sen bıraktın sadece nie çoul konuşuyosun oolum
bı kıs hhaala gezio heralde
sanal ortamda bi ampulu bile yanmadı
Aynen Gökhan, ordan oraya gidip duruyorum, harika bişey bu kesinlikle doğru bi seçim yapmışım.. Zevkten ölüyorum resmen
hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dileğiyle..
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim..:wiinkk:
SLM LAR HAYIRLI UĞURLU OLSUN ALLAH (c.c) KAZASIZ BELASIZ SÜRMEYİ NASİP EYLESİN. GÖZÜ OLANIN GÖZÜ ÇIKSIN.ZATEN BENDE MAVİ HASATASIYIM KASKIM MONTUM BÜTÜNÜYLE MAVİ HE EN ÖNEMLİSİ BİRDE MOTORUM İNŞALLAH BENDE BÜYÜK MAKİNAYA GEÇECEĞİM BENİM HEDEFİMDE 600 RR MOVİSTAR ÖNÜMÜZDEKİ YAZ İNŞALLAH TEKRAR HAYIRLI OLSUN...
Saolun, iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Ben tam bi renk cümbüşü oldum, mavi sadece motorda var, kırmızı sadece montta, bu renkler dışındaki tüm renklerde kaskta :cherry:
daha almadımı motoru aldıysan üstünde resmini görelim
Vallaa ben çekindim ama Aye den henüz alamadım. Bana verirse ekliycem inşallah ya da kendisi eklerse daha bi makbule geçecektir
evet evet ben de katılıyorum.bununla artık geçer beni halis abi ben sıkamam onunla.:salut:
Sıkıyosa sık Faruk, Toz duman ederim seni ben peeehhhh :queen:
pınarcım kanka hayırşı olsunnnn...
süper bi motor buu...
zati biliorum beraber görmeye gittik:mrgreen:
tur attırcan ben artı olarak tabi
Saol güzelim, iyice alışıyım motora kesinlikler ilk artçım sen olacaksın, söz :wiinkk:
hayırlı olsun pınar güle güle kullan süper bir alet
Saol teşekkür ederim iyi dileklerin için :wiinkk: