Yeni Motosikletim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pınarcım kanka hayırşı olsunnnn...
süper bi motor buu...
zati biliorum beraber görmeye gittik:mrgreen:
tur attırcan ben artı olarak tabi:)

evet hiç de gaza gelmez ben şahidim 250 likle 500 lükle kapışmaya calışıyorsu sadece ne diyelim allah kazadan beladadan korusun bak bende yokum tavla oynayıp tamşr ettircek haberin olsun :queen::queen:

evet evet ben de katılıyorum.bununla artık geçer beni halis abi ben sıkamam onunla.:salut:

SLM LAR HAYIRLI UĞURLU OLSUN ALLAH (c.c) KAZASIZ BELASIZ SÜRMEYİ NASİP EYLESİN. GÖZÜ OLANIN GÖZÜ ÇIKSIN.ZATEN BENDE MAVİ HASATASIYIM KASKIM MONTUM BÜTÜNÜYLE MAVİ HE EN ÖNEMLİSİ BİRDE MOTORUM İNŞALLAH BENDE BÜYÜK MAKİNAYA GEÇECEĞİM BENİM HEDEFİMDE 600 RR MOVİSTAR ÖNÜMÜZDEKİ YAZ İNŞALLAH TEKRAR HAYIRLI OLSUN...

GKN

bı kıs hhaala gezio heralde
sanal ortamda bi ampulu bile yanmadı:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
nan gece 5te eve bıraktık :queen:

FLAŞ FLAŞ FLAŞ
pınar mavişiyle sabaha kadar kutlama yapıp caddelerde fink attı.....................

Yeni Motosikletim
Bu konuya 269 cevap yazıldı 4077 kere görüntülendi

vayy beee...kıskandım şimcik...

Güle güle kullan Pınar. Kaza bela senden uzak olsun, keyfin kaçmasın inşallah...
Teşekkür ederim Seral iyi dileklerin için, saol :wiinkk:
valla senden korkulur cometinle dağda çamurda spesyal makinelere kafa tutuyon asfalttada 500 lüklere .şimdi bunu aldınya arkaya yazarsın ''tek rakibim ıslakta rr1000 ,kuruda f16'':)
yukardaki olaya gelince valla bende bişey anlamadım karadenizlilik varya 12den sonra kafada tekleme yapabiliyo:p
Yazsamda okuyamazsınızki :queen:
he he sanada ısmarlıya bilirim :)
Yok ben almıyım, asfaltçıyım ben gelemem toza toprağa çamura :cherry:
Çok guzel tercih yapmışsın dostum ;

alışmak için bizim İzmir MT ye gel kutlarız hem de...

Biraz yol yapman lazım malum ,
buralarda hava şartları da dört mevsim musait ; demediniz deme...

:rendeer:
Yıllık iznimin tamamını kullanmamayı dilerdim ama olan oldu bi kere :pale:
Ocaktan sonra yıllık izinlerim olacak inşallah allah kısmet eder ise gelirim tabii ki :)

Yeni Motosikletim
Bu konuya 269 cevap yazıldı 4077 kere görüntülendi

vayy beee...kıskandım şimcik...
Metehancıım çok üzüldüm şimdi bu duruma, sizin için ne yapabilirim :cherry:
hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim..:rendeer:

DDY.
Amin teşekkür ederim :wiinkk:
FLAŞ FLAŞ FLAŞ
pınar mavişiyle sabaha kadar kutlama yapıp caddelerde fink attı.....................
Aynen öyle, yalnız kutlamada sadece motorların gaz sesi var idi :)
nan gece 5te eve bıraktık :queen:
Sen bıraktın sadece nie çoul konuşuyosun oolum :p
bı kıs hhaala gezio heralde
sanal ortamda bi ampulu bile yanmadı:)
Aynen Gökhan, ordan oraya gidip duruyorum, harika bişey bu kesinlikle doğru bi seçim yapmışım.. Zevkten ölüyorum resmen :)
hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dileğiyle..
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim..:wiinkk:
SLM LAR HAYIRLI UĞURLU OLSUN ALLAH (c.c) KAZASIZ BELASIZ SÜRMEYİ NASİP EYLESİN. GÖZÜ OLANIN GÖZÜ ÇIKSIN.ZATEN BENDE MAVİ HASATASIYIM KASKIM MONTUM BÜTÜNÜYLE MAVİ HE EN ÖNEMLİSİ BİRDE MOTORUM İNŞALLAH BENDE BÜYÜK MAKİNAYA GEÇECEĞİM BENİM HEDEFİMDE 600 RR MOVİSTAR ÖNÜMÜZDEKİ YAZ İNŞALLAH TEKRAR HAYIRLI OLSUN...
Saolun, iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Ben tam bi renk cümbüşü oldum, mavi sadece motorda var, kırmızı sadece montta, bu renkler dışındaki tüm renklerde kaskta :cherry:
daha almadımı motoru aldıysan üstünde resmini görelim
Vallaa ben çekindim ama Aye den henüz alamadım. Bana verirse ekliycem inşallah ya da kendisi eklerse daha bi makbule geçecektir :)
evet evet ben de katılıyorum.bununla artık geçer beni halis abi ben sıkamam onunla.:salut:
Sıkıyosa sık Faruk, Toz duman ederim seni ben peeehhhh :queen:
pınarcım kanka hayırşı olsunnnn...
süper bi motor buu...
zati biliorum beraber görmeye gittik:mrgreen:
tur attırcan ben artı olarak tabi:)
Saol güzelim, iyice alışıyım motora kesinlikler ilk artçım sen olacaksın, söz :wiinkk:
hayırlı olsun pınar güle güle kullan süper bir alet
Saol teşekkür ederim iyi dileklerin için :wiinkk:

Son düzenleme:
Yazsamda okuyamazsınızki :queen:

senbeni göremessin bilebe benim motorun ultra özelliklerini bilmiyosun heralde avatara bak kork benden :cyclopsan.hemsen illaki suzuki alacaksan niye maruti veya swift almıyosunda erkek egemenliğine meydan okuyosun yok racing yok turing falan filan alıyosun he ,:p

senbeni göremessin bilebe benim motorun ultra özelliklerini bilmiyosun heralde avatara bak kork benden :cyclopsan.hemsen illaki suzuki alacaksan niye maruti veya swift almıyosunda erkek egemenliğine meydan okuyosun yok racing yok turing falan filan alıyosun he ,:p

Alıyosun mu dedin?
Cık cık cık çok ayıp...
İstanbul caddeleri bilem biliyo artıkın benim motoru almış olduğumu, di'li geçmiş zaman kullanmak gerektiğini :cherry:

aldın falan filan işte saat 12yi geçti boşver :pale:.sen asıl lafı ne deyiştiriyon:cherry:

aldın falan filan işte saat 12yi geçti boşver :pale:.sen asıl lafı ne deyiştiriyon:cherry:

Ben öyle herkesin bindii motora binemem. Benim motorum Tr de tek :queen:
Ben motoruma alışıyım sonra seni davet ediyim bakalım dediğin özellikler benim makineyi ezmeye yetiyormu yetmiyormu (bu aralar böyle davetler moda oldu, sen gel masrafını ben çekerim şeklinde :)):)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
14, sayfa 277 msj... Gelde kıskanma....Biz açtıkdıydı 100 ü anca geçti....:salut::salut:

Hayırlı olsun bu arada........

14, sayfa 277 msj... Gelde kıskanma....Biz açtıkdıydı 100 ü anca geçti....:salut::salut:

Ama bu topicte tahmin var, çay var, tr deki tek motor var :)
Yani yine (yukarıdakiler olmasada) 100 ü geçerdi saolsun arkadaşlarıma hepsine çok çok teşekkür ediyorum bir kez daha..:rendeer::rendeer::rendeer:

saldırıyo görmüyomusun böyle giderse 3000 5000msj lik cbr125 topiğini bile geçer merak etme:mrgreen:

Ben öyle herkesin bindii motora binemem. Benim motorum Tr de tek :queen:
Ben motoruma alışıyım sonra seni davet ediyim bakalım dediğin özellikler benim makineyi ezmeye yetiyormu yetmiyormu (bu aralar böyle davetler moda oldu, sen gel masrafını ben çekerim şeklinde :)):)

tekmi dedin yav şeytan diyoki discovery deki orange motordan kendine tek ötesi motor yaptır ama tarzım deyil işte:p

Son düzenleme:
hayırlı olsun pınar abla darısı başıma inş:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar