Yeni Motosikletim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Pınarr;851426' Alıntı:
Piki ozaman tez vakit kıskançlık testi buluşması ayarlıyorum :p

illaki kıskanmamı istiyosan ,rahatlıycaksan :cherry:tamam kıskanıyorum ozaman ohbe:p

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ayarla pınarda kimlermiş kıskançlar bi tanışalım.ama biraz geç buluşma olsun,ozaman kadar ayağımda iileşir.bende gelirim.

Pınar hayırlı olsun ALLAH kaza bela vermesin :)
Bende nete gelemez oldum ama tam baklavanın ustune gelmişim bak:)

Pınar hayırlı olsun ALLAH kaza bela vermesin :)
Bende nete gelemez oldum ama tam baklavanın ustune gelmişim bak:)
Baklava mı dedin?
Tamam olur sen baklavayı getir, GKN çayları ısmarlasın bende aragaz veririm :queen:
Saol teşekkür ederim iyi dileklerin için :wiinkk:
e söylek urtulam be ne aldın bakaym
Vallaa bişiy diyemiyorum sana. Çok düşündüm de çıkmadı bişiy :queen:
ayarla pınarda kimlermiş kıskançlar bi tanışalım.ama biraz geç buluşma olsun,ozaman kadar ayağımda iileşir.bende gelirim.
Ok abi vardiyamı ayarayınca topiği patlatırım ben.
Benim topicler hep patlıyo zaten ne güzel ne güzel :cherry:

Baklava mı dedin?
Tamam olur sen baklavayı getir, GKN çayları ısmarlasın bende aragaz veririm :queen:
Saol teşekkür ederim iyi dileklerin için :wiinkk:

Bizi baklavaylamı korkutacaksın aşkolsun benimkinin motorunu bir yaptırayım ilk toplantıda sozum olsun ne demek:)
Zira parca beklediğimden ötürü motorsuzum sıkıldım bunaldım artık

Bizi baklavaylamı korkutacaksın aşkolsun benimkinin motorunu bir yaptırayım ilk toplantıda sozum olsun ne demek:)
Zira parca beklediğimden ötürü motorsuzum sıkıldım bunaldım artık

Tamam ama tepsiyle gelmeli baklava ki herkes tatsın dimi ama :cherry:
Şaka şaka siz çayları ısmarlayın ben baklava getiririm..
Bu arada senin motorun hangi parçasını bekliyosun.. Benim çevredende araştırıyım istersen?

Hazır itiraf etmişken seni egzosa boğmak vardı ya işte.. kader utansın :queen:

benim gibi bayagı bi eskiden 2000cc hondayla sahilde ferrariyle kapışan deliye ne diyoya :mrgreen:asıl bana şimdi şuanda bu anda şimdi şimdi bu scooteri reva gören ahaaa buuu kaaadeeer utansın madara oluyoz devamlı vesselam ne kafası koyuyum ya simdi yok kafa mafa

Şaka şaka siz çayları ısmarlayın ben baklava getiririm..
Bu arada senin motorun hangi parçasını bekliyosun.. Benim çevredende araştırıyım istersen?[/QUOTE]

Komple motor yapacagız işi var biraz bizim ordan bir servis buldum bakalım eger ses cıkmazsa ondan kendim arastıracagım parcaları zaten yardım isteyecegim sizlerden alakana şimdiden teşekkur ederim Pınar

Baklava işin bahanesi arkadasları ozledim bir toplantı olursa motorsuzda olsa kasayı ayaklarımla ite ite getiririm:)

Komple motor yapacagız işi var biraz bizim ordan bir servis buldum bakalım eger ses cıkmazsa ondan kendim arastıracagım parcaları zaten yardım isteyecegim sizlerden alakana şimdiden teşekkur ederim Pınar

Baklava işin bahanesi arkadasları ozledim bir toplantı olursa motorsuzda olsa kasayı ayaklarımla ite ite getiririm:)
Bin otobüze gel neyi niye iticenki? Sen çayları doldur yeter :queen:
benim gibi bayagı bi eskiden 2000cc hondayla sahilde ferrariyle kapışan deliye ne diyoya :mrgreen:asıl bana şimdi şuanda bu anda şimdi şimdi bu scooteri reva gören ahaaa buuu kaaadeeer utansın madara oluyoz devamlı vesselam ne kafası koyuyum ya simdi yok kafa mafa
:pr: bak bu kafa sana uygundur ..........

bu ne ya 311 +1=312 tane mesaj var ortada ama bır tepsi baklava yok anlaşılan yamuk yumuk bır makıne bu kımselere göstermek ıstemıyosun ben baklavayı yemeden(güllüoğlu karaköy şubesı lutfen) bu motorun varlığına ınanmıyorum herkes benımle hemfıkır mı?

bu ne ya 311 +1=312 tane mesaj var ortada ama bır tepsi baklava yok anlaşılan yamuk yumuk bır makıne bu kımselere göstermek ıstemıyosun ben baklavayı yemeden(güllüoğlu karaköy şubesı lutfen) bu motorun varlığına ınanmıyorum herkes benımle hemfıkır mı?

Herkes seninle hem fikir olamaz çünkü bizzat beni görenler var motorumla.
Bknz. Semih :queen:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat

GKN çaydan etti bende baklavadan edeyim sizi, işte SV650 ve Pınar'in tümleşik hali;

dsc02450oj0.jpg

dsc02453pw4.jpg

dsc02455oq7.jpg

GKN

çoook yakışmışlar birbirlerine:)
AYE ben çaydan ettim, çay ısmarlicam size, sen baklavadan ettin sende bakla ısmarla:queen:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
çoook yakışmışlar birbirlerine:)
AYE ben çaydan ettim, çay ısmarlicam size, sen baklavadan ettin sende bakla ısmarla:queen:

Bakla ısmarlarım, bi kilo alsam herkese birer tane düşer. :queen:

Sayma fasülyesi de ısmarlıyım mı Gökhancım. :queen:

GKN

murtii:)
kırma beni 2 harften sebep
bende 1 ton çay topliim geliim, herkese 1 dal düşer:mrgreen::queen:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
murtii:)
kırma beni 2 harften sebep
bende 1 ton çay topliim geliim, herkese 1 dal düşer:mrgreen::queen:

Havalar güzel gitsede grup halinde çay toplamaya(sembolik olarak) karadeniz kıyılarına gitsek.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bir bayan motorun üstünde ancak bukadar şık olabilir,çok yakışımış,allah kaza bela vermesin inş,lütfen çok dikkatli ol.

bu resimler potoşoptur arkadaşlar inanmayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar