Yeni Motosikletim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kavgada bile söylenmez bu be :cyclopsansağlam yumruk yedim benim toparlanmam yarını bulur onun için bu günlük bu kadar yeter belki yarın cevap veririm:salut::)

Ben sevmem çamuru tozu toprağı.. Sana afiyet olsun :cherry:
...............................................

Son düzenleme:
Güle güle kullan Pınar, iyiki R1 almamışsın, malum R1 gitmiyo.

Gaza gelme, ilk bir kaç ay R1'leri bırak geçsinler seni, zaman tanı kendine önce sağlığın.:p

Teşekkür ederim Murat, R1'i rahat bırakıcam da yine geçemiyolar arkamda uzunnn bi R1 kuyruğu oluyo ne yapmam lazım sence? :queen:

kavgada bile söylenmez bu be :cyclopsansağlam yumruk yedim benim toparlanmam yarını bulur onun için bu günlük bu kadar yeter belki yarın cevap veririm:salut::)

...............................................

Öyle ama çamur görünce direk üstüne atlıyosunuz ohh bi çamur banyosu.. Ama ben sevmem tozu toprağı çamuru.. Bi kere gittim crosscularla saçım başım toz toprak oldu :p

Son düzenleme:
Öyle ama çamur görünce direk üstüne atlıyosunuz ohh bi çamur banyosu.. Ama ben sevmem tozu toprağı çamuru.. Bi kere gittim crosscularla saçım başım toz toprak oldu :p

yuuh sende beni su aygırı yaptın çamur banyosu falan ne o ki,enduro alıcağız dediysek camış olcağız demedikki ,şuanda tiiye almanın doruklarındasın tebrik ederiiim,endurocular nolur duyun sesimi hücuuum(ne suratı koycağımı şaşırdım surat murat yok sana)hadi acıdım bitane koyuyum bari:bounce:

yuuh sende beni su aygırı yaptın çamur banyosu falan ne o ki,enduro alıcağız dediysek camış olcağız demedikki ,şuanda tiiye almanın doruklarındasın tebrik ederiiim,endurocular nolur duyun sesimi hücuuum(ne suratı koycağımı şaşırdım surat murat yok sana)hadi acıdım bitane koyuyum bari:bounce:

Yaa tamam belki sen çok haşır neşir olmayabilirsin ama cross bu :cherry:

Yaa tamam belki sen çok haşır neşir olmayabilirsin ama cross bu :cherry:

hee endurocularda tırstın demi:cherry: geri adım attırırız işte adama böyle ,tamam tamam sen tatlısu racing cisi ol bende tatlısu endurocusu(ama daha almadımki ,daha ancak scooterciyiz)

aye: puahdıoashdasopıhdalohfapsihfaslifhgasilfhapsnbsapınbcsap
ıbcsa

motorun çok harika görünüyo...
allah kaza bela vermesin.. hayırlı sürüşler dilerim...
(darısı benim de başımaTDM850)

aye: puahdıoashdasopıhdalohfapsihfaslifhgasilfhapsnbsapınbcsap
ıbcsa
Şifreli mi konuşuyosuzun siz, bu bi alternatif iletişim şekli midir nedir? :queen:
rüyanda yeni motorunla bataklık sefası yaparsan ,görürsün dalga geçmeyi:p
Yaa şu cümleyi neden ben 5 kere okuduktan sonra anlayabildim acebaaa:cherry:
motorun çok harika görünüyo...
allah kaza bela vermesin.. hayırlı sürüşler dilerim...
(darısı benim de başımaTDM850)
Saol teşekkür edeim, amin...:wiinkk:

Banane ya Alla alla ne aldıysan hıyırlı olsunnnnn tekeriz düz bassınn nasıl olsa ordan buraya çay gelmez şu gözelim düşünme yeteneğimi neden zorlayayımkii:queen:

Saol teşekkür ederim, allah sanada nasip etsin :p

Son düzenleme:

GKN

aaaaaaaa
şuna bakk
haala geyik yapio...
kısım git alsana şu mötürü:mrgreen:

birileri çamur bataklıkmı dedii.. :) maki orman bitki örtüsüü.. yarım kenarları işlemeli :):)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Yanlış seçim...

Öyle her canavar alana olumsuz şeyler söyleyenlerden değilim..

Ama Pınar'ın agrasif kullandığını biliyorum.. (Hatta Psikopat diyelim :p)

Aman başımıza iş açma Pınar.. (Desekte üst limitlerde gezeceğinden emin gibiyim:cyclopsan)

Hayırlı uğurlu olsun.. Kazasız belasız sürüşler.. :rendeer:

evet hiç de gaza gelmez ben şahidim 250 likle 500 lükle kapışmaya calışıyorsu sadece ne diyelim allah kazadan beladadan korusun bak bende yokum tavla oynayıp tamşr ettircek haberin olsun :queen::queen:

aaaaaaaa
şuna bakk
haala geyik yapio...
kısım git alsana şu mötürü:mrgreen:
Ahanda gidiyorum.. Hemen resim çekinip atıcam siteye :cherry:
birileri çamur bataklıkmı dedii.. :) maki orman bitki örtüsüü.. yarım kenarları işlemeli :):)
Ne o iştahın kabardı bakıyorumda :p
evet hiç de gaza gelmez ben şahidim 250 likle 500 lükle kapışmaya calışıyorsu sadece ne diyelim allah kazadan beladadan korusun bak bende yokum tavla oynayıp tamşr ettircek haberin olsun :queen::queen:
Halis abi ozaman km göstergem yoktu. Yoksa bile bile 150 yapar mıyım hiç:queen:
Km göstergem olsaydı 140 ı geçmezdim :cherry:
Hem sen beni boşver uğurtan benle kapışmaya çalıştı zavallım :queen:
Bu motorla kaza yapmaya kıyamam ben hemen gidip kaskosunu yaptırıcam sonra kaza yapabilirim. Tavlayı bırakıyorum artık anlayacağın hehehehe :cherry:

Güle güle kullan Pınar. Kaza bela senden uzak olsun, keyfin kaçmasın inşallah...

valla senden korkulur cometinle dağda çamurda spesyal makinelere kafa tutuyon asfalttada 500 lüklere .şimdi bunu aldınya arkaya yazarsın ''tek rakibim ıslakta rr1000 ,kuruda f16'':)
yukardaki olaya gelince valla bende bişey anlamadım karadenizlilik varya 12den sonra kafada tekleme yapabiliyo:p

Son düzenleme:
Çok guzel tercih yapmışsın dostum ;

alışmak için bizim İzmir MT ye gel kutlarız hem de...

Biraz yol yapman lazım malum ,
buralarda hava şartları da dört mevsim musait ; demediniz deme...

:rendeer:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar