Yeni Motorum Honda CB750 Hornet

Motosikleti
Honda CB750 Hornet - Triumph Bonneville Bobber
Hayırlı olsun. Güzel gezmeleriniz olsun, bol bol köfte yedirsin. :)

Motor değiştirdiğinize göre bende kapalı alanda hakimiyet eğitimi alın ihmal etmeden, çok faydasını görürsünüz.
her motor değiştirişte tekrarlanması gereken bir eğitim bunlar.
Teşekkür ediyorum taksit beni zorlamıyor fakat şuan taksit parası hariç yeme içme gezme sigara ve benzin param rahat yetiyor ancak. Şu anda ekstra olarak bir eğitime para verecek durumda değilim zaten kartlarımın tüm limitleri motora gitti şu anda ama düşünüyorum ilerleyen zamanlarda eğitim almayı. Honda zaten eğitim hediye edecekmiş sanırım ona da gireceğim.

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Hornet güzel motosiklet.
Size hayırlı uğurlu olsun.
Keyifle kullanmanızı dilerim.

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
hayırlı olsun. kazasız belasız kullanasın inşAllah

Motosikleti
2024 Duke390
Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız çok güzel günlerde mutlu anlarda binmek nasip olsun her zaman.

Hornet500 ü ilk gördüğümden beri hayallerimde olan bir model 750'lik olanı ama CB650R 'da çok ayrı makina olduğunu hissettiriyor bana.
DRD Ataşehirde mağazada ekipman alırken biraz kurcalamış üzerlerine oturmuştum.

Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
1 çoğaldık desene...

Keyifle, kazasız belasız sürmeni dilerim. Çok seveceksin. Özellikle rodajdan sonra :) İlk başlarda rain modunda kullanmanı öneririm. Alıştıkça Standart'a geçersin.

İlk kez kullananlar 5-6 bin devire kadar "bu ne yaa, pek de bir numarası yokmuş" derler. Motosiklet 6-7 bin devirden sonra karakter değiştiriyor, dikkat et. Hele 250'lik bir makineden geçtiysen sana sürpriz yapabilir, aman diyim...

Ne egzoz sesi var değil mi ama? :) MT07 falan sinek vızıldaması gibi kalıyor...

Motosikleti
Bajaj Dominar 250D
Hayırlı uğurlu olsun, güzel günlerde ve güvenle kullanın.

Hocam umarım hayalindeki motora kavuşursun teşekkür ederim bu arada. ❤️

Teşekkür ederim. Hocam 250SR yaklaşık haziran ilk haftasından beri ilanda fakat satılmadı eğer satılsaydı peşin verip direkt 480bin TL'ye alacaktım fakat kısmet olmadı. Bende taksit kampanyasından faydalandım kaçırmamak için 200k peşin 400bin 8 taksit.
totalde 600.000 liraya gelmiş, bi tık pahalı olmuş ancak taksitli olması avantaj.

Motosikleti
Garajda yatan bir Ninja 650
Hayırlı olsun, Allah kazasız belasız sürmeyi nasip etsin inşallah.
Ben de Ninja 650'yi bu tarz bir kampanya ile almıştım, güzel oluyor tadından yenmiyor :ROFLMAO:
Ödemelerim hala devam ediyor...

Motosikleti
Honda CB750 Hornet - Triumph Bonneville Bobber
Hornet güzel motosiklet.
Size hayırlı uğurlu olsun.
Keyifle kullanmanızı dilerim.
Hayırlı uğurlu olsun güzel motor, keyifle kullanın.
Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin.
Hayırlı olsun, kazasız belasız, güle güle kullanın
Hayırlı olsun kazasız kazasız belasız tekeriniz düz bassın🙏
hayırlı olsun. kazasız belasız kullanasın inşAllah
hayırlı olsun hocam, nihayet sen de katıldın aramıza ( :
Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız çok güzel günlerde mutlu anlarda binmek nasip olsun her zaman.

Hornet500 ü ilk gördüğümden beri hayallerimde olan bir model 750'lik olanı ama CB650R 'da çok ayrı makina olduğunu hissettiriyor bana.
DRD Ataşehirde mağazada ekipman alırken biraz kurcalamış üzerlerine oturmuştum.
Hayırlı olsun, bayağı uyguna gelmiş.
Hayırlı uğurlu olsun, güzel günlerde ve güvenle kullanın.
Hayırlı olsun, Allah kazasız belasız sürmeyi nasip etsin inşallah.
Ben de Ninja 650'yi bu tarz bir kampanya ile almıştım, güzel oluyor tadından yenmiyor :ROFLMAO:
Ödemelerim hala devam ediyor...
Hepinize teker teker çok teşekkür ediyorum sağ olun var olun. ❤️
1 çoğaldık desene...

Keyifle, kazasız belasız sürmeni dilerim. Çok seveceksin. Özellikle rodajdan sonra :) İlk başlarda rain modunda kullanmanı öneririm. Alıştıkça Standart'a geçersin.

İlk kez kullananlar 5-6 bin devire kadar "bu ne yaa, pek de bir numarası yokmuş" derler. Motosiklet 6-7 bin devirden sonra karakter değiştiriyor, dikkat et. Hele 250'lik bir makineden geçtiysen sana sürpriz yapabilir, aman diyim...

Ne egzoz sesi var değil mi ama? :) MT07 falan sinek vızıldaması gibi kalıyor...
Bende öyle düşünüyorum ilk başta rain modunda kullanırım hem motoru iyice tanımak hem alışmak hemde rodajı bitirmek için. Daha sonrasında standart modda şöyle bi 1000km falan yaptıktan iyice motora alıştıktan sonra sport modda gazlar motoru iyice açarım diye düşünüyorum.

Egzoz sesi müthiş özellikle 2024 makyajsız kasaların yani Euro5+ muhabbetinden etkilenmeyen motorların sesi daha güzel bu yeni kasaların çoğu Euro5+ emisyon cart curt muhabbetinden etkilendiği için sesini çok ama çok az kısmışlar gibime geldi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar