Allah hata, kaza, bela vermesin hep güzel günlerde kullanmayı nasip etsin.![]()
Amin hocam çok sağol.Hayırlı olsun, kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim.

An itibari ile motorumu teslim alıp evimin önüne gelmiş bulunmaktayım gerçekten çok keyifli motor. Bayidene eve gelene kadar rain mod'da sürdüm. Rain mod'da olmasına rağmen gaz tepkisi motorun uzaması vs müthiş 6bin deviri geçmedim rodajdan dolayı ama makine gazı açtım mı gerçekten altımdan kayacakmış gibi bir his veriyor çok güçlü bir makine
Motorun ana ekranında motor sıcaklığını göstermeyi bir türlü bulamadım ben buna her bakmak istediğimde ayarlara girmek zorunda mı kalacağım? Hornet kullananlar beni bilgilendirirse bu konuda çok sevinirim.
![]()
Evet en güzel rengi beyaz kesinlikle katılıyorum. Keşke 2024 modellerindeki gibi amortisör kısımlarını da kırmızı yapsalardı siyaha çevirmişler.adamlar yapıyor abii.
beyaz da bence en yakışan rengi.
sıfır motor almak gercekten guzel bir duygu
kasko yaptıracak mısın ?
Full ekipmanım var hocam sadece bugün giymedim yine de bilgilendirme için teşekkür ederim.Tekrardan hayırlı olsun ama motosiklet botu giymeden motora binmemeye çalışın.
Özellikle bileklerimiz bir kaza yapmamız durumunda özellikle el-ayak bileklerimiz hasar gördüğü zaman bir daha düzelmeyebiliyor.
Birbirine bağlı onlarca küçük kemik var.
Avuç kenarlarında kaydırıcısı (slider) olan düzgün bir eldiven ve ayak bilek hareketini biraz kısıtlasa da motorun altında kalma veya yerde sürüklenme durumlarında bileği çok daha iyi koruyacak kaliteli bir bot edinip her daim kullanmayı alışkanlık haline getirmek lazım.
devir göstergesinin üstte olduğu menüyü seçersen sağ üst kısımda sıcaklık görünüyor.An itibari ile motorumu teslim alıp evimin önüne gelmiş bulunmaktayım gerçekten çok keyifli motor. Bayidene eve gelene kadar rain mod'da sürdüm. Rain mod'da olmasına rağmen gaz tepkisi motorun uzaması vs müthiş 6bin deviri geçmedim rodajdan dolayı ama makine gazı açtım mı gerçekten altımdan kayacakmış gibi bir his veriyor çok güçlü bir makine
Motorun ana ekranında motor sıcaklığını göstermeyi bir türlü bulamadım ben buna her bakmak istediğimde ayarlara girmek zorunda mı kalacağım? Hornet kullananlar beni bilgilendirirse bu konuda çok sevinirim.
Bence siyah olması çok daha güzel, tekrar hayırlı olsun.Evet en güzel rengi beyaz kesinlikle katılıyorum. Keşke 2024 modellerindeki gibi amortisör kısımlarını da kırmızı yapsalardı siyaha çevirmişler.
Kasko yaptırmaya şuan inan param kalmadı daha doğrusu kredi kartında limit kalmadı büyük ihtimalle motorun ilk taksidini ödedikten sonra falan yaptırmayı düşünüyorum.
Teşekkür ederim deneyeceğim motora bindiğimde.devir göstergesinin üstte olduğu menüyü seçersen sağ üst kısımda sıcaklık görünüyor.
Katılıyorum en içime sinen renk bu oldu.Beyazın bu tonu ile siyahın bu tonunu iyi yalaladı honda..
Bende forza aldım aynı renk kombinasyonynda..
Çok şık duruyor..
Motorun efsane.. Güle güle bin..
Kazasız belasız..
Hocam siyah rengi mat siyah yapmışlar aşırı çizik ve toz belli eder alacaksan metalik gri veya beyaz alınır bence.Bence siyah olması çok daha güzel, tekrar hayırlı olsun.
Hocam kullanım kılavuzunda göremedim ben su sıcaklığını. Sadece hava-ortam sıcaklığı var gösteriyor.devir göstergesinin üstte olduğu menüyü seçersen sağ üst kısımda sıcaklık görünüyor.

Evet kılavuzda şöyle bir ibare var yazılım ile belirli bir su sıcaklığının üst seviyesini ayarlamışlar motorun su sıcaklığı o seviyeye gelmediği sürece ana ekranda herhangi bir uyarı gözükmüyor ama eğer o seviyeye gelirse ekranda hararet işareti gibi bir işaret çıkıyor.2025 modelde motor sıcaklığını kaldırıp hava sıcaklığını koymuşlar aynı yere
sadece ayarlara girince su sıcaklığı görülüyor sanırım.
Sürücü sürekli oraya bakıp dikkati dağılmasın diye yaptılar sanırım, çünkü şu günlerde hep 100 derece üzerinde oluyor sıcalık, ister istemez arada bi bakıyosun yolda giderken.Evet kılavuzda şöyle bir ibare var yazılım ile belirli bir su sıcaklığının üst seviyesini ayarlamışlar motorun su sıcaklığı o seviyeye gelmediği sürece ana ekranda herhangi bir uyarı gözükmüyor ama eğer o seviyeye gelirse ekranda hararet işareti gibi bir işaret çıkıyor.
Yeni ekranlar bir değişik. 2023-2024'lerde her daim motor sıcaklığı görünüyor sağ üstte. Bunun yerine hava sıcaklığı değeri koymaları da enteresan. Motosiklet üzerindeyiz yani, zaten dış ortamdayız, araç kabini gibi kapalı bir yer değil ki bize dış hava sıcaklığını göstermesinin bir anlamı olsun. Ekran modlarını da kaldırmışlar sanırım.Evet kılavuzda şöyle bir ibare var yazılım ile belirli bir su sıcaklığının üst seviyesini ayarlamışlar motorun su sıcaklığı o seviyeye gelmediği sürece ana ekranda herhangi bir uyarı gözükmüyor ama eğer o seviyeye gelirse ekranda hararet işareti gibi bir işaret çıkıyor.
Road modunda aynı şeyi deneyerek anlayabilirsin....@LynXMaSTeR @Punctum Bir şey sormak istiyorum motorda elektronik gaz kolu olduğu için motoru teslim aldığımdan beri hep rain mod'da kullanıyorum ve şuan da 250km de motor. Bayır çıkarken yarım debriyaj yaptığımda bazen motor gaz yemiyor daha doğrusu gaz kolu boşa çıkıyor gibi bir hissiyat oluşuyor kolu çeviriyorum ama motor devirlenmiyor yani sonradan gaz kolunu tam kapatıp tekrar çevirdiğimde kendine geliyor bunu sebebi rain mod'da olması mı? Sizin başınıza geldi mi böyle bir şey yoksa elektronik gaz kolunda mı bir problem var acaba motorun? Rodaj bakımında göstereyim onu eğer öyle bir şey varsa.