Yaşasın, baba oldum.

allah analı babalı büyütsün cocuk hayatın anlamıdır sanki dünyaya onunla beraber sizde yeniden ğelmişinizdir

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
allah analı babalı büyütsün vatana milete hayırlı evlat olur inşallah

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
allah analı babalı büyütsün, vatana, millete, annesine, babasına hayırlı bir evlat olmasını nesipeylesin .

baba olmak çok güzel bir his

çok şanslısın... ailene uzun, sağlıklı mutlu bir ömür dilerim... Benimde 3.5 yaşında bir kızım var ve 34 yaşında anladımki hayattaki tüm sevgiler yalan tek gerçek sevgi, çocuğuna duyduğun.. öle an geliyor ki annemden bile daha çok sevdiğimi farkediyorum... Hele seninki de biraz büyüyüp dillensin o zaman gör.. Bi de kız çocuğu babaya düşkün olur derler... Yani arkadaşım sana hayatının aşkı geliyor.. benden söylemesi.... Derin i sevgiyle kucaklıyorum.. artık motor üstünde daha dikkatli ve kuralcı ol, sana ihtiyacı olan çok şeker bir kızın var unutma !!!! :wiinkk::cherry:

Gozunuz aydin , allah anali babali buyutsun insallah gelecegi parlak olsun.

Kutlarım, sağlıklı uzun ömürler dilerim. Artık güzel bir hayat geçirmek için bir nedenin daha var.

Mutluluklar, kız bebek çok tatlı olur, Allah analı babalı büyütsün.

analı babalı saglıklı mutlu ve sanslı bır yasam dılerım..dunyanın en mutlu ınsanı su an sensın emınım..bu mutlulugunuzun bır omur boyu surmesını dılerım..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Allah analı babalı büyütsün ömürlü olsun,ilk önce ailesine sonra vatanına milletine hayırlı evlat olsun.:rendeer:

Allah analı, babalı büyütsün. Hayırlı bir evlat olsun inşallah.

Allah analı babalı büyütsün Biyiklerimiz ne demiş kız cocuk beşiğe Ceyizi sandığa :D zaman nasil gecti anlamiycaksin Ceyizini yapmaya başlasın annesi :D

10 numara bişey, allah iyi insanlara nasip etsin. benimde başıma 6 ay önce geldi :cherry:

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Allah analı babalı büyüsün, bahtından güldürsün inşallah.

Gözünüz aydın, İnşallah Size ve Annesine Herşeyden Önce Vatanına Hayırlı bir evlat olur.

Baba olmak değil baba kalmak önemlidir :) Allah uzun ömürler versin hepinize mutluluk ve sağlık dolu :rendeer:

hayırlı olsun,allah analı babalı büyütsün bahtı açık olsun

gözünüz aydın muratım hayırlı olsun :rendeer:.Allah analı babalı büyütür inşallah.nasıl derin bebek sağlığı yerindemi.inşallah iyidir.eşimin ve benim yerimede öpersin:rendeer::)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar