yanlız_kurt salih abi kaza yaptı durumu ıyı

Durumum fena deıl agrılarım azaldı ayagıma basamıyorum doktorlar 10 gun sure ıle basmamamı ıstedı bır aksılık olmazsa pazartesı yada salı gunu gıdıp kontrol olacagım inş. alcıyı cıkartırlar malum onumuzde fuar da var nasıpse orada olmayı cok ıstıyorum.Kısa zaman ıcınde gorusmek ve sızlerle bırlıkte nıce uzun suruşler yapmak dılegıyle...

Dese de pazar günü doktor kontrolü ve tomografi çekimi sonrasında kırık saptanıp dizaltı alçıya alındığından yaklaşık 1.5 ay yalnız_kurt arkadaşımız ev dinlenmesindedir
Yani bu durumda fuarda aramızda görmek zor gibi ama biliriz biraz delidir:p koltuk değnekleriyle de olsa gelir gibime geliyor .
Tekrar geçmiş olsun kardeşim.:rendeer:

herkese tekrardan tesekkurler.Ewet murat abınınde belırttıgı gıbı ne yazıkkı ayagımda kırık cıktı ve alcıya alında pazar gunu yaklasık 1,5 ay uzak kalacagım motorumdan inş. kısa zamanda aranızda olurum.

Dese de pazar günü doktor kontrolü ve tomografi çekimi sonrasında kırık saptanıp dizaltı alçıya alındığından yaklaşık 1.5 ay yalnız_kurt arkadaşımız ev dinlenmesindedir
Yani bu durumda fuarda aramızda görmek zor gibi ama biliriz biraz delidir:p koltuk değnekleriyle de olsa gelir gibime geliyor .
Tekrar geçmiş olsun kardeşim.:rendeer:

Aklımdan gecmedı deil murat abı ama doktorlar bu ıkı hafta ıcınde ayagımdakı şişliklten dolayı gunde sadece bır saat kadar oturma ıznı verıyor ayaga kalkmamı dahı ıstemıyorlar.O yuzden bu fuar bana yalan oldu fotolarla ıdare edecegım...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yeni gördüm yahu çok geçmiş olsun Allah korusun :rendeer:

Çok Çok geçmiş olsun...

Motorcuları sevmeyen araç sürücüleri kendi hallerini bir bilseler...

Allah korumuş yine, tekrar geçmiş olsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar