yanlız_kurt salih abi kaza yaptı durumu ıyı

arkadaşlar az önce salih'in yanından geldim biraz ağrısı var ama genel olarak iyi bütün arkadaşlara selamı var ........

Az önce Stormlord'le birlikte Yalnız_kurt Salih kardeşimizi ziyaretten döndük ağrı ve acılarını saymazsak morali yerinde .aparat'ın dediği gibi (10--11 nöbetini ona devrettik:)
Geçmiş olsun Salih'im
Kazaya sebebiyet veren araç benzin istasyonundan hareketle çıktıktan sonra önceden solda olan kazayı görüp aniden durup kafasını çevirip seyretmeye kalkmış frenleme mesafesi ani duruşa elvermeyince de :(ve kaza sonrasında da ordan kaybolmuş:pale:
Geçen bir ambulansta durarak gereken müdaheleyi yapmış:cat:

Daha şimdi gördüm salihim ya....

Sabah sabah yüreğim hopladı yeminle.Çok geçmiş olsun.Allah acil şifa versin

Arkadaslar hepınıze ıyı dıleklerınız ıcın ayrı ayrı tesekkur ederım.Tek tek isim saymak ıstemıyorum olay oldugu andan ıtıbaren bır kısmınız yanıma geldı bır kısmınız yetısemedı telefonla ulaştı hepınız ıyıkı varsınız. Boyle buyuk bır aılenın ferdı olmaktan mutluluk duydum.

Yatmaya daha fazla dayanamadım ve bugun ıtıbarıyle zorda olsa pc basına gectım.Durumum fena deıl agrılarım azaldı ayagıma basamıyorum doktorlar 10 gun sure ıle basmamamı ıstedı bır aksılık olmazsa pazartesı yada salı gunu gıdıp kontrol olacagım inş. alcıyı cıkartırlar malum onumuzde fuar da var nasıpse orada olmayı cok ıstıyorum.Kısa zaman ıcınde gorusmek ve sızlerle bırlıkte nıce uzun suruşler yapmak dılegıyle...

Geçmiş olsun,acil şifalar kendine dikkat et fazla zorlama çabuk iyileş :cat:

Büyük geçmiş olsun umarım önemli birşeyi yoktur.Biz dikkatli olsak bile karşımızdaki dikkatli olmuyor ne yazıkki.:pr:

Geçmiş olsun; sağlığına kavuşup en kısa zamanda aramıza dönmesi dileğiyle...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar