Yamaha Ybr Ledli Stop ve Sis yapımı(RESİMLİ)

Evet beyler LOKMANHEKİM arkadasımız yapmış bizde paylaşıyoruz...

Ybr'a led stop ve sis lambası cok yakışmış..

Siz ne dersiniz..

Lokman arkadaşımız böyle bişey yapmak istiyenler için faydalı olacagını düşündü ve topik acmamı istedi

Ben cok beyendim eline saglık lokman

İşte Resimler...;

SDC10216.jpg

SDC102172.jpg

SDC11301.jpg

SDC11302.jpg

SDC11493.jpg

SDC11514.jpg

SDC11569.jpg

SDC11872.jpg

SDC11873.jpg

lokman hacı eline saglik sisler projektör gibi olmuş digiboy bakta sisleri örnek al motora uygularsin:queen::queen:

yapmak isteyen olursa her zaman yardımcı olurum arkadaşlar biraz zahmetli iş ama sonuç guzel

güzel iş olmuş eline sağlık.

ledleri hazır mı aldın yoksa tek tek alıp, devreyi sen mi yaptın? eğer öyleyse, stopda kullandığın ledlerin nominal voltajı nedir?

hocam elektronikten anlamayan kişi biraz zorlanır bu işte zaten hazırları var çeşit çeşit renk renk fiyatlarıda cok ucuz ugrasttıgına degmez :)

Lokman dedıgıme gelmıssın en sonuda yaparken cektın bunları :) Sıslerden banada yaptık sedat :) Delı manyax oldu :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kaça çıkıyo kendisi yapmış? Dışarda pahalı bunlar arkadaşlar.

hacı sende bi kaç resim ekle yaw merak ettim:):p

Al sedatım sen iste yeterki :)

1003403vi9.jpg

1003404ql1.jpg

Devre işini ( paralel baglama , dırenc vs ) Lokman kardesm yaptı tesekkur edıyorum bır daha montaj tesısat sılıkon vs ben yaptım..

Buda benım Led stoplar bunu ben yapmıstım onceden..15 ytl ye mal olmustu..

1003117hv1.jpg

1003118ms6.jpg

WAlla çok güzl olmuş emeklerinize elinize sağlık ama daha çok fotoğraf koysaydınız keşke :)..

Bir kaç sorum oucaktı cevaplarsanız çok sevinirim. Sis farlarını YBR nin aküsü kaldırabikliyormu kullanım esnasında. Anladğım kadarıyla bir de drek aküden bağlamışsınız farları, nası bi on off düğmesi kullandınız bir de gidponun nasıl neresine monte ettiniz :):).

kardeş bu led li olduğu için akuye bı problem yaratmaz motorun kontağını açtığında eleltrik vardığı bı kablo vardır her motora gore rengi deişir avometre ıle once bu kabloyu bulman lazım kontak açtınmı bu kabloya elektrık gelir bunu bulduktan sonra bu kabloyu kesmeden ek kablo gir ve on off buttona gir buttondan cıkanı led farın artısına gidecek led farın eksısı saseden alınabılır ama bu ledler el yapımı yanı direnç değerlerini ayarlaman lazım hazırıda var direnç vs.. gerekmez 12 v led li kedi göz far diye isteyebilirsin onlar senın için daha basıttır

WAlla çok güzl olmuş emeklerinize elinize sağlık ama daha çok fotoğraf koysaydınız keşke :)..

Bir kaç sorum oucaktı cevaplarsanız çok sevinirim. Sis farlarını YBR nin aküsü kaldırabikliyormu kullanım esnasında. Anladğım kadarıyla bir de drek aküden bağlamışsınız farları, nası bi on off düğmesi kullandınız bir de gidponun nasıl neresine monte ettiniz :):).

hacı resim geliyor birazdan anahtar

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
cok guzel olmuş sisler karşidan gelen arac surucusunun gozune carpmiyormu ben resimlere bakarken bile gozlerimi kisarak baktim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar