arkadaşlar 2010 ve 2011 model ybr lerde krank sorunu olduğu doğrumu bilen duyan varmı
yalan yok öyle birşey arkadaşta 2010 var bende 2011 hiçbir sorun yok
arkadaşlar 2010 ve 2011 model ybr lerde krank sorunu olduğu doğrumu bilen duyan varmı
yalan yok öyle birşey arkadaşta 2010 var bende 2011 hiçbir sorun yok
Biz kimseden zorla motor almadık aga amacım ikisinden birini satmak hangisine kısmet çıkarsa birisi kalacak..gönlüm isterki kırmızı kalsın..Baktıkça ramçomu hatırlayımYakında ramazandan fazeri de alıcam aha buraya yazıyom... Vurcam kırbacı :queen:
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:10 ----------
ankaralı motor bu kadar mı belli eder kendini damalı seleler soba bacası eksoz tesisatsız ybr yok memlekette...
Bence lastik yerine şasiden geçirilirse çelik halat disk kilidinden çok daha güvenlidir.Lastiği sökme durumu var ya.Arkadaşlar güvenlik için disk kilidi mi çelik halat mı daha güvenli?
Hayırlısı hacı bu işler kime niyet kime kısmet bakalım..Herşey gönlünce olsun..satarız fazer ide .. önce almak istediğim minibüs yada otobüsü bulayım....
Bence lastik yerine şasiden geçirilirse çelik halat disk kilidinden çok daha güvenlidir.Lastiği sökme durumu var ya.
3100 liraya mı aga :queen::queen: fahiş fiyat politikasına hayır :mrgreen:
Baktığım ürünün alarmı da var ama karar veremedim. Halat 30, disk kilidi 50TL.
Baktığım ürünün alarmı da var ama karar veremedim. Halat 30, disk kilidi 50TL.
para varsa sıkıntı yok alırsan bende de var bi tane:mrgreen:Hobi olarak yapmaya çalışıyorum yabancıdan motor almıyorum bide modeline göre temiz diye fahiş fiyat isteyenlerden :cherry: Allah yürü ya kulum dedi fatih abi para var huzur var..![]()
2008 den aşa motor almıyorum abipara varsa sıkıntı yok alırsan bende de var bi tane:mrgreen:
ama sana tuzlu gelir daha yeni deniz suyu ile yıkadım:queen:
Behçet abi imkan varsa 2'sinide al.
kaskım var ama yaşadığım yerden dolayı takmıyorum cunku maksımum şehir içinde gittiğim mesafe 3-4 km oda şehir içi yani hızlı gıtme durumumda yok vede kaskı yanımda tasıyamıyorum sürekli inip bindiğim için.apaçi arkadaşlarla karıştırma yanı korumalarım kaskım falan fulldur uzun yol devamlı yaptıgım için.kask takmadığım için plakayı eskı motorda genelde koltuk altında taşıyordum 1 kere ceza yedım adrese geldi cezası o yüzden.hemen herşeye ön yargıyla yaklasılmaz once bunu oğrenin bence. daha onceki forumdakı mesajlarıma bakarsanız nasıl bırısı olduğu anlarsınız.Semih kardeşim allahını seversen ben plaka takmıyorum ne demek .ya biz keyfimizden mi takıyoruz ben apaçi olduğum için polisler ceza yazıyorlar ne sigortam vardır ne kaskım zaten hızlıda kullanırım yakalarlarsa yazsınlar mı demek istiyrsun sen
kaskım var ama yaşadığım yerden dolayı takmıyorum cunku maksımum şehir içinde gittiğim mesafe 3-4 km oda şehir içi yani hızlı gıtme durumumda yok vede kaskı yanımda tasıyamıyorum sürekli inip bindiğim için.apaçi arkadaşlarla karıştırma yanı korumalarım kaskım falan fulldur uzun yol devamlı yaptıgım için.kask takmadığım için plakayı eskı motorda genelde koltuk altında taşıyordum 1 kere ceza yedım adrese geldi cezası o yüzden.hemen herşeye ön yargıyla yaklasılmaz once bunu oğrenin bence. daha onceki forumdakı mesajlarıma bakarsanız nasıl bırısı olduğu anlarsınız.
ceza yediyseniz aynı hatayı yapmamanız gerekir plakayı söküp aynı hataya devam etmeniz değil...kaskım var ama yaşadığım yerden dolayı takmıyorum cunku maksımum şehir içinde gittiğim mesafe 3-4 km oda şehir içi yani hızlı gıtme durumumda yok vede kaskı yanımda tasıyamıyorum sürekli inip bindiğim için.apaçi arkadaşlarla karıştırma yanı korumalarım kaskım falan fulldur uzun yol devamlı yaptıgım için.kask takmadığım için plakayı eskı motorda genelde koltuk altında taşıyordum 1 kere ceza yedım adrese geldi cezası o yüzden.hemen herşeye ön yargıyla yaklasılmaz once bunu oğrenin bence. daha onceki forumdakı mesajlarıma bakarsanız nasıl bırısı olduğu anlarsınız.