Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

yağ konusunda bende daha önceki motosikletim olan kanuni windy s 150 de castrol 20.40 kulanıyordum,yamahacılar yamalubeden bahsederken bende bir deneyim diye 10.40 koydum yukardaki arkadasında belirttiği gibi ,motor gaza basıldığında daha seri tepki vermeye başladı ve çok memnun oldum,yamalubeyi sordum tecrubelerinizi öğrenmek istedim aslında başka motorda denemiştim,yani bence yamalube oldukça verimli bir yağ.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:39 ----------

yalan yok öyle birşey arkadaşta 2010 var bende 2011 hiçbir sorun yok

o kadar ybr kullanan kankim var duymadım görmedim ,küliyennnn yalan

Biz kimseden zorla motor almadık aga amacım ikisinden birini satmak hangisine kısmet çıkarsa birisi kalacak..gönlüm isterki kırmızı kalsın..Baktıkça ramçomu hatırlayım :p Yakında ramazandan fazeri de alıcam aha buraya yazıyom... Vurcam kırbacı :queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:10 ----------

ankaralı motor bu kadar mı belli eder kendini damalı seleler soba bacası eksoz tesisatsız ybr yok memlekette...

satarız fazer ide .. önce almak istediğim minibüs yada otobüsü bulayım....

F54

Hobi olarak yapmaya çalışıyorum yabancıdan motor almıyorum bide modeline göre temiz diye fahiş fiyat isteyenlerden :cherry: Allah yürü ya kulum dedi fatih abi para var huzur var..:p
para varsa sıkıntı yok alırsan bende de var bi tane:mrgreen:
ama sana tuzlu gelir daha yeni deniz suyu ile yıkadım:queen:

Arkdadşlar lastik tamir köpüğü ve zincir yağı alma niyetim var şu ürünler nasıldr bir bakarmısınz kullanannız varmı ?

http://www.feyizoglu.com/Lastik-Tamir-Kopugu-300-ml_46941.html#0
http://www.feyizoglu.com/Zincir-Yaglayici-Spreyi-250-ml-_47482.html#0
bu hem ucuz hem daha fazla
http://www.feyizoglu.com/Zincir-Spreyi-500-ml_47572.html#0

arkadaşlar merhaba bende sizin aranıza katılmış bulunuyorum 2012 model ybr125esd almış bulunuyorum.250cc racıng tarzı bı motor duşunurken bı anda aklımda yokken bı arkadaştan aldım motoru.yanlız 1-2 sorum olucak sizlere öncelikle koltuk altı sanırım yok bu motorda peki ben motorun ruhsatı falan nereye koyucam bide plaka takmıyorum ben arkadan ceza yediğim için ondan.ayrıca ustunde tank pad var beğenmedim bunu nasıl sokebilirim zarar vermeden depoya ?

Semih kardeşim allahını seversen ben plaka takmıyorum ne demek .ya biz keyfimizden mi takıyoruz ben apaçi olduğum için polisler ceza yazıyorlar ne sigortam vardır ne kaskım zaten hızlıda kullanırım yakalarlarsa yazsınlar mı demek istiyrsun sen

Uzun Uzun iş temposundan sonra işden çıkarılmamla kendimi motorun yanına attım bayadır ilgilenemiyordum keratayla üzerine binerken bi deponun üstündeki tozunu alıp marşa basar çıkardım yola. Şimdi malum zaman bol olunca hem psikolojikman kendimi yeni iş için yenilemem hemde motorun kendisini yenilemem lazım ve sonuç hakkatten mükemmel oldu sıfır gibi oldu nerdeyse...
116dn.jpg

98278346.jpg

61373406.jpg

85568227.jpg

66975637.jpg

85652497.jpg

30189866.jpg

115ff.jpg

Semih kardeşim allahını seversen ben plaka takmıyorum ne demek .ya biz keyfimizden mi takıyoruz ben apaçi olduğum için polisler ceza yazıyorlar ne sigortam vardır ne kaskım zaten hızlıda kullanırım yakalarlarsa yazsınlar mı demek istiyrsun sen
kaskım var ama yaşadığım yerden dolayı takmıyorum cunku maksımum şehir içinde gittiğim mesafe 3-4 km oda şehir içi yani hızlı gıtme durumumda yok vede kaskı yanımda tasıyamıyorum sürekli inip bindiğim için.apaçi arkadaşlarla karıştırma yanı korumalarım kaskım falan fulldur uzun yol devamlı yaptıgım için.kask takmadığım için plakayı eskı motorda genelde koltuk altında taşıyordum 1 kere ceza yedım adrese geldi cezası o yüzden.hemen herşeye ön yargıyla yaklasılmaz once bunu oğrenin bence. daha onceki forumdakı mesajlarıma bakarsanız nasıl bırısı olduğu anlarsınız.

kaskım var ama yaşadığım yerden dolayı takmıyorum cunku maksımum şehir içinde gittiğim mesafe 3-4 km oda şehir içi yani hızlı gıtme durumumda yok vede kaskı yanımda tasıyamıyorum sürekli inip bindiğim için.apaçi arkadaşlarla karıştırma yanı korumalarım kaskım falan fulldur uzun yol devamlı yaptıgım için.kask takmadığım için plakayı eskı motorda genelde koltuk altında taşıyordum 1 kere ceza yedım adrese geldi cezası o yüzden.hemen herşeye ön yargıyla yaklasılmaz once bunu oğrenin bence. daha onceki forumdakı mesajlarıma bakarsanız nasıl bırısı olduğu anlarsınız.

Kardeşim ön yargılı değilim ben neden öyle olayım seni tanımam etmem belkide benden daha tecrübeli ve korumaları full olan bir kardeşimsindir belkide abim.. ama her yazana eskiden ne yazmış acaba nasıl biri diye kimse bakmaz sende bakmazsındır eminim,ehliyet kemerim var ama takmam ben demek gibi oluyor seninki, tabiki senin seçimin ama bir düşün şehir içinde yolda giderken uzaktan bakan biri kask yok plaka yok ne düşünür yada kendin bir düşün ne düşünürsün bu arkdaşın korumaları full ama giymiyor plaka takmıyor filan diyemi düşünürsün ? dediklerimi yanlış anlama ben münakaşa arama derdinde değilim dediğim gibi kendi seçimin saygı duyarım.

ceza yediyseniz aynı hatayı yapmamanız gerekir plakayı söküp aynı hataya devam etmeniz değil...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar