kanka bi yerden sis farı geliyor 55w 55w diye ondan soruyom![]()
ya koray sende nasıl bi adamsın bi diyorsun ybr ye bir daha aşık oldum bir diyorsun fazer ybr ye ayıp ediyorsun haberin olakanka pant. bilmiyorumda mont süper.. bizim ahmet abide var adam içine gömlek giyip üstüne montu çekiyo.. bu havalarda öyle geziyor
---------- Post added at 19:12 ---------- Previous post was at 19:10 ----------
[url]http://img49.resimup.net/di/YMMW.png[/URL]
arkadaşlar yamaha ya mail attım fazer 250 gelecek mi diye.. cevap bu ....
ya koray sende nasıl bi adamsın bi diyorsun ybr ye bir daha aşık oldum bir diyorsun fazer ybr ye ayıp ediyorsun haberin olane yapıyoruz cumartesi çaya gidiyormuyuz....?
muhabbet olur ama ebubekir gidelim demiş o gelmeyi düşünürse gelin sen tek geleceksen olmaz:queen:kanka beni biliyorsun.. bir tel. koray orada... mesafe benim için önemli değil .. sadece muhabbet olsun..
bende cumartesi izinliyim gelin bi çay içmeye gidelim....
abi kusura bakmayında ybr topici muhabbet topici oldu maşallah yb r den çok sizlerin gezi muhabbetleriniz var biz gelemiyoz tabi gidin gezin eğleninr:
kardeşim ybr ile ilgili test yazıyoruz bilgi veriyoruz yamaha ya mail atıyoruz maşallah tık yok.. bir allahın kulu cev. yazmamış.. bizim ybr ciler ayakta uyuyor..![]()
gördüm onu ama ebubekir abi ses verir dedim ben zaten alamam onu ama o düşünüyordu ama oda yazmamış![]()