Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

F54

koray gene neden bızıklıyorsun akü yü bence fazla orjinalden uzaklaşmak iyi değil

geldim çalışıyordum nabiyim...
bu sıralar gelebilsem çok iyi olacakta, havalarda güzel...
bakim c.tesi izinli olabilirsem kaçarım sizede haber veririm...
izmitten korayı alır adaya fatih in yanına gideriz...

kanka pant. bilmiyorumda mont süper.. bizim ahmet abide var adam içine gömlek giyip üstüne montu çekiyo.. bu havalarda öyle geziyor

---------- Post added at 19:12 ---------- Previous post was at 19:10 ----------

arkadaşlar yamaha ya mail attım fazer 250 gelecek mi diye.. cevap bu ....

F54

kanka pant. bilmiyorumda mont süper.. bizim ahmet abide var adam içine gömlek giyip üstüne montu çekiyo.. bu havalarda öyle geziyor

---------- Post added at 19:12 ---------- Previous post was at 19:10 ----------

[url]http://img49.resimup.net/di/YMMW.png[/URL]

arkadaşlar yamaha ya mail attım fazer 250 gelecek mi diye.. cevap bu ....
ya koray sende nasıl bi adamsın bi diyorsun ybr ye bir daha aşık oldum bir diyorsun fazer ybr ye ayıp ediyorsun haberin ola:p ne yapıyoruz cumartesi çaya gidiyormuyuz....?

ya koray sende nasıl bi adamsın bi diyorsun ybr ye bir daha aşık oldum bir diyorsun fazer ybr ye ayıp ediyorsun haberin ola:p ne yapıyoruz cumartesi çaya gidiyormuyuz....?

kanka beni biliyorsun.. bir tel. koray orada... mesafe benim için önemli değil .. sadece muhabbet olsun..

hacım şuan c.tesi günü izinli gözüküyorum...
net cevabımı size cuma günü vereceğim inşaAllah...
biliyorsun securiticiyiz bizde, vardiya filan değişir şimdiden söz vermek istemem sizlere...

abi kusura bakmayında ybr topici muhabbet topici oldu maşallah yb r den çok sizlerin gezi muhabbetleriniz var biz gelemiyoz tabi gidin gezin eğlenin :pr:

abi kusura bakmayında ybr topici muhabbet topici oldu maşallah yb r den çok sizlerin gezi muhabbetleriniz var biz gelemiyoz tabi gidin gezin eğlenin :pr:

kardeşim ybr ile ilgili test yazıyoruz bilgi veriyoruz yamaha ya mail atıyoruz maşallah tık yok.. bir allahın kulu cev. yazmamış.. bizim ybr ciler ayakta uyuyor.. :)

kardeşim ybr ile ilgili test yazıyoruz bilgi veriyoruz yamaha ya mail atıyoruz maşallah tık yok.. bir allahın kulu cev. yazmamış.. bizim ybr ciler ayakta uyuyor.. :)

gördüm onu ama ebubekir abi ses verir dedim ben zaten alamam onu ama o düşünüyordu ama oda yazmamış :D

gördüm onu ama ebubekir abi ses verir dedim ben zaten alamam onu ama o düşünüyordu ama oda yazmamış :D

ebubekiri geçç... :queen: iptal oldu... adamlar getirmiyorlar.. biz 125 e devam..

Oradaki gelen cevabı kaç kişi anladı bilmiyorum da.. türkçesi şu :
bu model (fazer 250) zengin kesime hitap eden teknoloji ve ekonomisi iyi olan insanlara hitaben üretilmiştir..
Türkiyede bunu göremedikleri için otomatikman bize lotodan .......h çıktı

Son düzenleme:
yok artık neler denmiş....
korayım gördüm görmemezlikten geldim o maili:)
idare ediver artık...
Fatihim güzel kardeşim bu gidişle koray ın dediği gibi 125 liğe devam...
yeri gelmişken sorayım sizlerede;
bana kaliteli motora göre beyaz ampül lazım, linki olan varsa paylaşırmı acaba:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar