Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Kocaeli İl Temsilcisi
he şunu bileydin sayın abim... biraz da kalın arpa koy kolay yemesin:queen:

ulem çekemiyonuz sora bide çamur atıyonuz kimbilir bu forumda ne tartışmalar yaşanmıştır bu yüzden :cherry: neyse şaka maka akşam akşam birileri yanlış algılayıp kızmasın sora :)

ybr iyidir ama honda da iyidir :) oldumu :cherry::cat:

ulem çekemiyonuz sora bide çamur atıyonuz kimbilir bu forumda ne tartışmalar yaşanmıştır bu yüzden :cherry: neyse şaka maka akşam akşam birileri yanlış algılayıp kızmasın sora :)

ybr iyidir ama honda da iyidir :) oldumu :cherry::cat:

:cherry::cherry::cherry::cherry::cherry:
:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:
:queen::queen::queen::queen::queen:

F54

abi kişilik haklarını ihlal etmediğin sürece istediğini yaz ama ybr honda dan daha güzel:p

Kocaeli İl Temsilcisi
o anca oltayla balık çeker ...öyle de ona:queen:

cumartesi tersten bağlarım seni arkama gözüm ,, dert ettiğin mazuya bak :cherry::queen: sürükler atarım sapanca gölüne, motürünle beraber :) karışmam sora soğuktan sümüklerin donar diye korkuyom :cherry::queen:

cumartesi tersten bağlarım seni arkama gözüm ,, dert ettiğin mazuya bak :cherry::queen: sürükler atarım sapanca gölüne, motürünle beraber :) karışmam sora soğuktan sümüklerin donar diye korkuyom :cherry::queen:

sana boynum kıldan ince biliyosun zaten at beni göle bişey olmaz..
Abi sana bi soru şu sis farını motora taksak sorun çıkarır mı 110W çekiyo 2 adet

Kocaeli İl Temsilcisi
abi kişilik haklarını ihlal etmediğin sürece istediğini yaz ama ybr honda dan daha güzel:p

tamam ulem ybr tabi güzel kabul :)..........................ama honda cbf, da motür be dostum yavvvv:cherry::rendeer::cat:

---------- Post added at 23:28 ---------- Previous post was at 23:25 ----------

sana boynum kıldan ince biliyosun zaten at beni göle bişey olmaz..
Abi sana bi soru şu sis farını motora taksak sorun çıkarır mı 110W çekiyo 2 adet

[url]http://img46.resimup.net/di/6CU8.jpg[/URL]

ne oldu alacakmısın ? :) yakından bakmak gerek , 110 wat 1 adetse ki 2 adet takacaksın demi ? valla sıkıntı olur gibime geliyo .. ağır gelir ama power led tarzı bişeyler düşünüyorum acele etme !

aslında bende sakin kaldığım zaman bi şeytanlık düşünüyorum ama sis farı olarak şu an vaktim yok daha motüre zaman ayırmadım ama bide ayırırsam neler yapacağım meçhul :)

Son düzenleme:
tamam ulem ybr tabi güzel kabul :)..........................ama honda cbf, da motür be dostum yavvvv:cherry::rendeer::cat:

---------- Post added at 23:28 ---------- Previous post was at 23:25 ----------

ne oldu alacakmısın ? :) yakından bakmak gerek , 110 wat 1 adetse ki 2 adet takacaksın demi ? valla sıkıntı olur gibime geliyo ..

1 i 55W abi ..

Kocaeli İl Temsilcisi

uyar uyar sorun olmaz canafar gibinde aydınlatır onun ön camına bide mercek uydururuz oy oy oy :flower: bende 3 adet mercek var gelirsen gösteririm ford cargo dan çıkma biraz kabacana duruyo ama bi operasyonla motüre uygun hele gelir en azından benim motüre :cherry: kaç para diyolar o sislere ?

F54

uyar uyar sorun olmaz canafar gibinde aydınlatır onun ön camına bide mercek uydururuz oy oy oy :flower: bende 3 adet mercek var gelirsen gösteririm ford cargo dan çıkma biraz kabacana duruyo ama bi operasyonla motüre uygun hele gelir en azından benim motüre :cherry: kaç para diyolar o sislere ?
abi bana da mercek var yani hay allah senden razı olsun vallaha bitanesin be

Kocaeli İl Temsilcisi
abi bu koray a sen bi direkten elektrik çek ama saat taktırmayı unutmasın yoksa kaçak eletrik kullanmaktan içeri atarlar 2yıl

:cherry::cherry: bişey olmaz trifaze bi hat çekeriz korayın motüre , elektrot kaynağı bilem yapar:cherry::p ayrıca koray titiz adamdır öle otu moku taktırmaz motüre :) ben kendime pimpirik diyodum ama daha arızaları görünce pes ettim :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar