Kocaeli İl Temsilcisi
bizi de kendi gibim yapacak sonra kovcaklar... :queen:
küfür yok küfür yok koray olmaz en azından burada ..
bizi de kendi gibim yapacak sonra kovcaklar... :queen:
he şunu bileydin sayın abim... biraz da kalın arpa koy kolay yemesin:queen:honda dinlemez alır götürür :cherry:ama arpasını bolca koyacan önüne (yağını) :cherry::queen:
yavaşşş gellll senin motor sanki 131 beygir :queen:ama abi bizde konbine fren sistemi var haberin olsun....
abi irfan abi sizin ikinizide çeker sonuçda honda onun motoru birde türklu senin motor nasıl zayıf cılız bg bile yok![]()
he şunu bileydin sayın abim... biraz da kalın arpa koy kolay yemesin:queen:
ulem çekemiyonuz sora bide çamur atıyonuz kimbilir bu forumda ne tartışmalar yaşanmıştır bu yüzden :cherry: neyse şaka maka akşam akşam birileri yanlış algılayıp kızmasın sora
ybr iyidir ama honda da iyidiroldumu :cherry::cat:
o anca oltayla balık çeker ...öyle de ona:queen:
onun çekme halatı kopar fatihim sen bizim motorları pisiket mi sanıyon:santa:abi irfan abi sizin ikinizide çeker sonuçda honda onun motoru birde türklu senin motor nasıl zayıf cılız bg bile yok![]()
cumartesi tersten bağlarım seni arkama gözüm ,, dert ettiğin mazuya bak :cherry::queen: sürükler atarım sapanca gölüne, motürünle beraberkarışmam sora soğuktan sümüklerin donar diye korkuyom :cherry::queen:

abi kişilik haklarını ihlal etmediğin sürece istediğini yaz ama ybr honda dan daha güzel![]()
sana boynum kıldan ince biliyosun zaten at beni göle bişey olmaz..
Abi sana bi soru şu sis farını motora taksak sorun çıkarır mı 110W çekiyo 2 adet
[url]http://img46.resimup.net/di/6CU8.jpg[/URL]
tamam ulem ybr tabi güzel kabul..........................ama honda cbf, da motür be dostum yavvvv:cherry::rendeer::cat:
---------- Post added at 23:28 ---------- Previous post was at 23:25 ----------
ne oldu alacakmısın ?yakından bakmak gerek , 110 wat 1 adetse ki 2 adet takacaksın demi ? valla sıkıntı olur gibime geliyo ..
abi bu koray a sen bi direkten elektrik çek ama saat taktırmayı unutmasın yoksa kaçak eletrik kullanmaktan içeri atarlar 2yıl1 i 55W abi ..
abi bu koray a sen bi direkten elektrik çek ama saat taktırmayı unutmasın yoksa kaçak eletrik kullanmaktan içeri atarlar 2yıl
bir gün gazatelere çıkarsın kurye motoru feci şekilde alev aldı diye:queenneden kanka ya.. motorumla uğraşmayı seviyorum.. bu tarz şeyler beni cezbediyo :queen:
bir gün gazatelere çıkarsın kurye motoru feci şekilde alev aldı diye:queenallah göstermesin)
1 i 55W abi ..
http://www.feyizoglu.com/Micro-DE-Sis-Fari-Set_47011.html#0uyar uyar sorun olmaz canafar gibinde aydınlatır onun ön camına bide mercek uydururuz oy oy oy :flower: bende 3 adet mercek var gelirsen gösteririm ford cargo dan çıkma biraz kabacana duruyo ama bi operasyonla motüre uygun hele gelir en azından benim motüre :cherry: kaç para diyolar o sislere ?
abi bana da mercek var yani hay allah senden razı olsun vallaha bitanesin beuyar uyar sorun olmaz canafar gibinde aydınlatır onun ön camına bide mercek uydururuz oy oy oy :flower: bende 3 adet mercek var gelirsen gösteririm ford cargo dan çıkma biraz kabacana duruyo ama bi operasyonla motüre uygun hele gelir en azından benim motüre :cherry: kaç para diyolar o sislere ?
abi bu koray a sen bi direkten elektrik çek ama saat taktırmayı unutmasın yoksa kaçak eletrik kullanmaktan içeri atarlar 2yıl