Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

tamam abi birazdan gidecem sanayiye alacam dediklerini beğenmessem maddi durumu düzeltdiğimde uzay kafa yapacam motoru yada honda delüks kafası takacam hangisi ucuz ve yakışırsa :D

Son düzenleme:
bence çok çirkin. üstelik 2009 ybr kafası orjinalden H4 tip ve aydınlatması çok iyi. tercih senin tabi :)

evet haklısın ancak 120 lira en ucuzlarını alsam bile 2009 yapmak için ama gönlüm ybrninkinden yana :D birde zaten hemen yapamam maddi açıdan şuan araştırıyorum farı önce bir yapayımda düzelmesse öğle düşünüyorum

bence çok çirkin. üstelik 2009 ybr kafası orjinalden H4 tip ve aydınlatması çok iyi. tercih senin tabi :)

adamım delüx gerçekten çok çirkin.... uzay kafa yapmanı tavsiye ederim..recai ağa da fazla vardı... 2. el olarak anlaşıp alabilirsin..reco kafa insan...olmadı rialliden yan sanayi topla... ben oldum olası yuvarlak farı sevmem .....

adamım delüx gerçekten çok çirkin.... uzay kafa yapmanı tavsiye ederim..recai ağa da fazla vardı... 2. el olarak anlaşıp alabilirsin..reco kafa insan...olmadı rialliden yan sanayi topla... ben oldum olası yuvarlak farı sevmem .....

abi zaten rialliden hesap ettim 120tl tutuyor birde burada soracağım fiyatını bakalım burada ne diyecekler recai satıyor biliyorum bir ara ama 300 flan diyordu galiba o kadarda veremem :D

1 saat sonra üsküdar a kız kulesinin karşısına çay içmeye gideceğim....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:56 ----------

Uploaded with ImageShack.us

görüntü olsun.. geçen hAfta pazar geçilmiştir...

recainin elindeki kafalık siyah değil mi? valla sadece orj. grenaj lazım bana gerekirse boyatır kullanırım. yani Fat280 le ortak alabiliriz far ve sinyallerin parasını verip yan sanayi grenaj alıp kullanacaksa eğer :)

1 saat sonra üsküdar a kız kulesinin karşısına çay içmeye gideceğim....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:56 ----------

görüntü olsun.. geçen hAfta pazar geçilmiştir...

ramazan abi bunlar yetmez az biraz daha resim isteriz :D

recainin elindeki kafalık siyah değil mi? valla sadece orj. grenaj lazım bana gerekirse boyatır kullanırım. yani Fat280 le ortak alabiliriz far ve sinyallerin parasını verip yan sanayi grenaj alıp kullanacaksa eğer :)

kardeş ucuza verirse alırım grenajı gerekirse sipariş ederim o önemli değil :D

ybr kardeşliği yardımcı olun birbirinize... bize bizden başkası yalan olur...

bırakın ybr yi bundan alın :p
goruntu5084vk.jpg
parası senden çıkacaksa neden almayalım hepimiz alırız sen yeterki parasını ver :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

CBA

arkadaşlar uzunca bi süre scooterdan sonra YBR 125 ESD almayı düşünüyorum. merak ettiğim bi kaç konu var sormak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
ESDlerin far tipi nedir xenon bağlamaya ne kadar uyumludur.
orjinal lastikleri iş yaparmı yoksa iyi bi lastik takmak gerekirmi.
birde periyoduk bakımları kaç kmde bir merak ediyorum.
forumda oldukca bol sayfa var karıştırdım ama bunlarla ilgili tam bi bilgi bulamadım. esd olarak konuşulmadıgı ıcın tamda emın olamadım soylenenlere. simdiden tşkler.

abi zaten rialliden hesap ettim 120tl tutuyor birde burada soracağım fiyatını bakalım burada ne diyecekler recai satıyor biliyorum bir ara ama 300 flan diyordu galiba o kadarda veremem :D
300 lira mı naptın kazıkçımıyım ben :p 300 e satıyorum demedim ki :)

ağa 100 lira vereceksin.... 300 lirada çok....

Elimizde 2 tane uzay kafa var İsterseniz anlaşırız :) (orjinal Yan sanayi değil )

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar