ramazana bi işte adisinden takmışlar eritmiş ampülün takıldığı yeri çevresinide eritirmi diye korkuyorum ondan sordum![]()
h4 ampül takılı ise git otoparçası satan yerden h4 çerçevesi al tak sorun kalmayacaktır...
ramazana bi işte adisinden takmışlar eritmiş ampülün takıldığı yeri çevresinide eritirmi diye korkuyorum ondan sordum![]()
tamam abi birazdan gidecem sanayiye alacam dediklerini beğenmessem maddi durumu düzeltdiğimde uzay kafa yapacam motoru yada honda delüks kafası takacam hangisi ucuz ve yakışırsa![]()
honda delüx kafası nasıl oluyor yav
kardeş titan delüxlerin kafası işte
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-orjinal-titan-deluxe-japon-49405945/detay/
bence çok çirkin. üstelik 2009 ybr kafası orjinalden H4 tip ve aydınlatması çok iyi. tercih senin tabi![]()
bence çok çirkin. üstelik 2009 ybr kafası orjinalden H4 tip ve aydınlatması çok iyi. tercih senin tabi![]()
adamım delüx gerçekten çok çirkin.... uzay kafa yapmanı tavsiye ederim..recai ağa da fazla vardı... 2. el olarak anlaşıp alabilirsin..reco kafa insan...olmadı rialliden yan sanayi topla... ben oldum olası yuvarlak farı sevmem .....
ağa 100 lira vereceksin.... 300 lirada çok....

1 saat sonra üsküdar a kız kulesinin karşısına çay içmeye gideceğim....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:56 ----------
Uploaded with ImageShack.us
görüntü olsun.. geçen hAfta pazar geçilmiştir...
recainin elindeki kafalık siyah değil mi? valla sadece orj. grenaj lazım bana gerekirse boyatır kullanırım. yani Fat280 le ortak alabiliriz far ve sinyallerin parasını verip yan sanayi grenaj alıp kullanacaksa eğer![]()
recainin elindeki kafalık siyah değil mi? valla sadece orj. grenaj lazım bana gerekirse boyatır kullanırım. yani Fat280 le ortak alabiliriz far ve sinyallerin parasını verip yan sanayi grenaj alıp kullanacaksa eğer![]()

parası senden çıkacaksa neden almayalım hepimiz alırız sen yeterki parasını ver :mrgreen::mrgreen::mrgreen:bırakın ybr yi bundan alın![]()
![]()
adamım delüx gerçekten çok çirkin.... uzay kafa yapmanı tavsiye ederim..recai ağa da fazla vardı... 2. el olarak anlaşıp alabilirsin..reco kafa insan...olmadı rialliden yan sanayi topla... ben oldum olası yuvarlak farı sevmem .....
300 lira mı naptın kazıkçımıyım benabi zaten rialliden hesap ettim 120tl tutuyor birde burada soracağım fiyatını bakalım burada ne diyecekler recai satıyor biliyorum bir ara ama 300 flan diyordu galiba o kadarda veremem![]()
ağa 100 lira vereceksin.... 300 lirada çok....