O kadar pahalı değil ama kart yok işte bende birde hemde güvenmiyorum sitelere.
http://www.motogiyim.com/main/metzeler_me_22_9090__18__lastik-593-91-21.html
60 tl lastik.Kargoda en fazla 10 tutsa 70 işte
Gene senin antalya merkezde vardır burda merkezde yok.
Tamam teşekkürler recai aynen dediğin lastik burdaki lastiklerin markası bile yokr:
hayırlısı kardeş en çok sevmediğim şey işte bu aradığını bulamamak çok şey arıyorum ama Alanya da bir türlü bulamıyorum Konya da olmak istiyorum bu aradığını bulma konusunda![]()
Çıkardım beyler ybr'mi 43 Lira park parası ödedim çekici + 1 gün konaklama üstüne bide mangal sucuk partisi yaptımKafayı satıyorum yuvarlak angel eye far dan alıcam uğur şeritler böyle satılıyor..
İyi geceler.Birde benim motorun karbüratörü şöyle açıp kapamıştım.Kapatıp 2,5 tur açdım kullanma kılavuzundaki gibi motor 500 devirde bile sayıyordu soğuk olmasına rağmen.İşte video:
http://www.izlesene.com/video/ybr-soguk-calistirma/3054779
Burda biraz saçma yazmışım kafa iyiydi heralde benimYeniden yazayım
Benim motorun karbüratörünü söküp temizleyip takmıştım.Hava ayarını orjinali yani service manualındekı yazana gore tam sıkıp 2,5 tur açdım motoru soguk çalıştırdım jikle ile sonra hemen kapattım motor 500 devirlerde bile sayıyo vallaVideoda belli zaten 1000 devirde far yanar daha farlar yanmamıs
![]()
YBR de en çok tutulan renk
SİYAH
BOrdo
mavi ve gri bence hiç yakışmıyor ve göstermiyor
unige kardeş benim motor her zaman 500-750 arası çalışıyor hiç 1000 e bile çıkmadı rolantisi videosunu koyarım yani çalışması normal soğukda da aynı ybr yi küçümsememek lazım![]()
Motor ısınıncada 500 750 arasında çalışıyorsa sıkıntı var.Benim ısınınca 1,300 oluyor.Olmasıda lazım zaten aküye yük biner o zaman şarz etmez.
benimkinde aküye yük binmiyorki zaten gündüz farlar kapalı oluyor benim sizin gibi motor çalıştığnda lambası yanmıyor 2004 model ybrlerin far ve sinyal kolları var bende aküyede şu ana kadar hiç bir şey omadı 1.5 senedir Allah a şükür
Hmm tamam o zaman sorun yok.
Recai yandaki motor daha güzelmişBöyle güzel aslında ellemesen iyi olur
![]()
Sana bişi beğendiremiyoz zaten hacı :queen: o motoru cebimden çıkartırım bennfikir ver ne yaptırayım motora sticker ve yazı yazdırıcam ? Yok mutlaka yaptırmam lazım polis dur durursa yarışa gidiyorum(slaloma :queen: ) dicem bundan sonra
recai kardeş unigenin de dediği gibi böyle güzel motorun fazlada üzerine birşey yapmamak daha iyi derim ben tabi motor senin istediğini yapabilirsin![]()