Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

O kadar pahalı değil ama kart yok işte bende birde hemde güvenmiyorum sitelere.

http://www.motogiyim.com/main/metzeler_me_22_9090__18__lastik-593-91-21.html

60 tl lastik.Kargoda en fazla 10 tutsa 70 işte :)

Gene senin antalya merkezde vardır burda merkezde yok.

uniqe yarın sanayi yapıcam motora sticker yaptırıcam bakarım eski sanayide istemediğin kadar lastik vardır ayıp ettin biz ne güne duruyoruz :p

Metzeler ME 22 90/90 - 18 Lastik not ettim fiyatını öğrenirim başka bi ihtiyacın varsa araştırayım

hayırlısı kardeş en çok sevmediğim şey işte bu aradığını bulamamak çok şey arıyorum ama Alanya da bir türlü bulamıyorum Konya da olmak istiyorum bu aradığını bulma konusunda :(

fat280 kardeş ben konyadayım motordan fazla anlamam eee dolayısıyla lastikten de anlamam ama konyadan bişey lazımsa bi sağa sola sorar gerekirse sana bi 2 tel. numarası filan bulur gönderirim işini görürse sen arar konuşursun kendi aranızda kargo ödeme filan anlaşırsınız artık,yardımcı olmaya çalışalım

Çıkardım beyler ybr'mi 43 Lira park parası ödedim çekici + 1 gün konaklama üstüne bide mangal sucuk partisi yaptım :) Kafayı satıyorum yuvarlak angel eye far dan alıcam uğur şeritler böyle satılıyor..

geçmiş olsun, poliste toplaya toplaya mobylette puch peugeot toplamaz,apaçilere komançilere siyulara laf etmez, gider yamaha honda mı toplar,aman abi polisi gördünüz mü uzak oynayın haklı bile olsanız,iyi sadece motoru almış üzerine seni de paket ambalaj yapıp götürmemiş :queen::p

İyi geceler.Birde benim motorun karbüratörü şöyle açıp kapamıştım.Kapatıp 2,5 tur açdım kullanma kılavuzundaki gibi motor 500 devirde bile sayıyordu soğuk olmasına rağmen.İşte video:

http://www.izlesene.com/video/ybr-soguk-calistirma/3054779

Burda biraz saçma yazmışım kafa iyiydi heralde benim :)Yeniden yazayım

Benim motorun karbüratörünü söküp temizleyip takmıştım.Hava ayarını orjinali yani service manualındekı yazana gore tam sıkıp 2,5 tur açdım motoru soguk çalıştırdım jikle ile sonra hemen kapattım motor 500 devirlerde bile sayıyo valla :) Videoda belli zaten 1000 devirde far yanar daha farlar yanmamıs :)

Burda biraz saçma yazmışım kafa iyiydi heralde benim :)Yeniden yazayım

Benim motorun karbüratörünü söküp temizleyip takmıştım.Hava ayarını orjinali yani service manualındekı yazana gore tam sıkıp 2,5 tur açdım motoru soguk çalıştırdım jikle ile sonra hemen kapattım motor 500 devirlerde bile sayıyo valla :) Videoda belli zaten 1000 devirde far yanar daha farlar yanmamıs :)

unige kardeş benim motor her zaman 500-750 arası çalışıyor hiç 1000 e bile çıkmadı rolantisi videosunu koyarım yani çalışması normal soğukda da aynı ybr yi küçümsememek lazım :D

Motosikleti
Pulsar NS400Z
Azcık Resim Atim De Forum Canlansın Yav
resim098d.jpg

resim096h.jpg

resim095c.jpg

resim093r.jpg

resim101w.jpg

resim100n.jpg

resim099x.jpg

abi resimler için teşekkürler ancak bir dahaki resim yüklemenizde 800x600 boyutunda yüklerseniz daha iyi olur resimler açılırken bilgisayarı çok kasıyor boyutu çok yüksek olduğundan iyi sürüşler

YBR de en çok tutulan renk
SİYAH
BOrdo

mavi ve gri bence hiç yakışmıyor ve göstermiyor

Motosikleti
Pulsar NS400Z
YBR de en çok tutulan renk
SİYAH
BOrdo

mavi ve gri bence hiç yakışmıyor ve göstermiyor

zevkler ve renkler tartışılmazmış ama

bence senin dediğinin hiçte alakası yok belki o senin bulunduğun yerde öyledir :) tarsusta benim makineye hayran olmayan yok gören dönüp mutlaka 2. kez bakıyor bu kirli hali ile bile hiç farketmiyor ybrye her renk yakışıyor ve hepside çok güzel

unige kardeş benim motor her zaman 500-750 arası çalışıyor hiç 1000 e bile çıkmadı rolantisi videosunu koyarım yani çalışması normal soğukda da aynı ybr yi küçümsememek lazım :D

Motor ısınıncada 500 750 arasında çalışıyorsa sıkıntı var.Benim ısınınca 1,300 oluyor.Olmasıda lazım zaten aküye yük biner o zaman şarz etmez.

Son düzenleme:
snc00454.jpg

Motoru çıkardım bi güzelde yıkadım plakayıda söktüm mis gibi oldu :) sanayiye gidicem şimdi her yerine sticker için beyler öneriniz var mı ne yazdırayım ? veya sticker önerisi olan

Motor ısınıncada 500 750 arasında çalışıyorsa sıkıntı var.Benim ısınınca 1,300 oluyor.Olmasıda lazım zaten aküye yük biner o zaman şarz etmez.

benimkinde aküye yük binmiyorki zaten gündüz farlar kapalı oluyor benim sizin gibi motor çalıştığnda lambası yanmıyor 2004 model ybrlerin far ve sinyal kolları var bende aküyede şu ana kadar hiç bir şey omadı 1.5 senedir Allah a şükür

benimkinde aküye yük binmiyorki zaten gündüz farlar kapalı oluyor benim sizin gibi motor çalıştığnda lambası yanmıyor 2004 model ybrlerin far ve sinyal kolları var bende aküyede şu ana kadar hiç bir şey omadı 1.5 senedir Allah a şükür

Hmm tamam o zaman sorun yok.

Recai yandaki motor daha güzelmiş :):) Böyle güzel aslında ellemesen iyi olur :)

Hmm tamam o zaman sorun yok.

Recai yandaki motor daha güzelmiş :):) Böyle güzel aslında ellemesen iyi olur :)

Sana bişi beğendiremiyoz zaten hacı :queen: o motoru cebimden çıkartırım benn :p fikir ver ne yaptırayım motora sticker ve yazı yazdırıcam ? Yok mutlaka yaptırmam lazım polis dur durursa yarışa gidiyorum(slaloma :queen: ) dicem bundan sonra

Sana bişi beğendiremiyoz zaten hacı :queen: o motoru cebimden çıkartırım benn :p fikir ver ne yaptırayım motora sticker ve yazı yazdırıcam ? Yok mutlaka yaptırmam lazım polis dur durursa yarışa gidiyorum(slaloma :queen: ) dicem bundan sonra

recai kardeş unigenin de dediği gibi böyle güzel motorun fazlada üzerine birşey yapmamak daha iyi derim ben tabi motor senin istediğini yapabilirsin :D

recai kardeş unigenin de dediği gibi böyle güzel motorun fazlada üzerine birşey yapmamak daha iyi derim ben tabi motor senin istediğini yapabilirsin :D

İnat olsun diye yapıyorum ya ön çamurluğu tamamen sticker la doldurucam beğenmezsem sökeriz kalıcı değil ya :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar